Liseberg!

Idag är det mors dag och den firade vi på Liseberg tillsammans med min kära familj. Mor fick det av min syster i mors dag present, av mig ska hon få biljetter till Diggiloo i Lysekil=)
Dagen har vart fantastisk och det var jätte roligt, som alltid, att träffa alla! Grattis alla mammor på er dag!
Tyvärr tog jag nästan inga bilder så det va lite dumt men två fick jag iallafall=)
Kom hem med 2 kg M&M:P

Sverige Eurovision vinnare 2012!!!

För 13 år sedan, 1999, vann Charlotte Perrelli Eurovision song contest med sin låt Take me to your heaven och i år, den 26/5-2012, tar Sverige hem segern igen med fantastiska Loreén och låten Euphoria! Det var verkligen på tiden att vi vann! Grattis Loreén och Sverige!

60-års fest!

Igår firade vi älsklingens pappa Ove i en lokal i fiskebäck, där han bjöd på en stor fest med ca 50 gäster. Det bjöds på god mat, trubadur med älsklingens syster, roliga tävlingar, dans och en massa alkohol! Det blev en riktigt lyckad fest och jag hade kanon kul! =) Vi övernattade i ett hus som hörde samman med festlokalen!
Älskingens frukost bestod av en stor kött tallrik från gårdagens mat:P
Gårdagens partajande slutade inte för än sent, så det blev inte många timmars sömn förän vi skulle upp och ställa ut på bagageluckeloppisen i slottsskogen. Sletna som bara den va vi! Men vi fick sålt en himla massa saker så det var jätte bra! Dock har jag bränt mig rätt rejält i ansiktet och axlarna så ddet är mindre skoj:/ Men det är alltid lika roligt att ställa ut. Men det är svårt att hålla sig ifrån alla fina saker som finns där också så det slutade med att jag kom hem med ett nytt halsband, en stor trähink att plantera i och en glasskål=)
Nu har jag dött i soffan och kommer fortsätta med det hela kvällen!
Hoppas ni också har haft en kanon helg!

Projekt trädgård, dag 2!

Hade inte riktigt tiden att uppdatea gårdagen, men igår blev vi helt klara med trädgården! All jord är på plats och gräset är sått! Så nu är det bara att vänta på att gräset ska växa=)
Elin och Ella kom över under dagen och vi åt lunch, promenerade och sedan hjälpte de oss med trädgården (Ella åkte mest ruschkana på jordhögen:P) men vi kom en bra bit innan de va tvugna att dra sig hemåt, resten fixade jag och älsklingen själva! Tack för hjälpen Elin!=)
Idag fick vi ett ryck och ränsade hela förrådet! Vi fick slängt och ränsat en hel del. Tanken är att i slutändan ska utehuset bli en kombination av jäststuga/förråd, så vi är på god väg nu!
På kvällen blev vi hembjudna på middag hos älsklingens mor. Vi har haft en fullspäckad men samtidigt mycket rolig helg med mycket trädgårdsarbete=)
Hoppas er helg också har vart kanon!

Projekt trädgård, dag 1

Igår kväll fick vi hem 13,4 ton jord i trädgården som vi ska sprida ut och göra en gräsmatta av. Dock regnade det hela dagen igår så högen fick vänta ett tag och vi spenderade dagen inomhus med tv och mat=)
Den ser inte så stor ut högen men den är STOR!
En del av trägården före vi började!
Dock har vi kapat av sluttningen på vänster sida för att få mer plats=)
Idag har jag vart på vårdcentralen och gjort allergitest. Hundar, katter och gräs är fortfarande mitt största "problem"=( Dock visade det ingenting på häst, så istället för hund kan jag ju skaffa mig en liten falabellaponny som kan bo i trädgården:P
När vi kom hem påbörjade vi vårat stora projekt trädgården! Vi har fått låna spadar, krattor och en skottkärra av grannen så nu är vi i full gång med att skyffla jorden på plats och jämna ut den=) Det går väldigt smidigt fram och det är roligt när man ser resultat!  Vi hann inte med hela trädgården idag så imorgon fortsätter vi!
Kommit en liten bit på vägen!
När vi lämnade arbetet för idag hade vi kommit en bra bit!

Sött!

"Puh - hur stavar man till 'kärlek'?" undrade Nasse
"Man stavar inte till 'kärlek', man känner det..." svarade Nalle Puh

The Avengers!

Nu va det ett tag sen jag va inne och uppdaterade här. Har försökt att uppdatera genom mobilen men den är inte samarbetsvillig, så jag gav upp!
I Söndags var jag och äälsklingen på bio och såg på The Avengers i 3D. Den var sjukt bra och jag rekomenderar den starkt! Faktiskt en av de bättre filmerna som jag har sett det senaste, så se den! Dock tyckte jag inte att det var så mycket 3D effekter så hade lika gärna kunnat se den utan det.
Heta hjältar! (Förutom hulken):P
Idag har jag vart ute på min första joggingrunda i Hällsvik sen ett år tillbaka då jag joggade i NZ. Gött som tusan nu när jag väl är klar, men de första gångerna är alltid jobbigast, så jag kommer väl igång efter några rundor=)
Hittade faktiskt en liten skogsstig mitt bland alla berg så det var lite roligare att springa!

I <3 Thn

I söndags åkte jag hem till min kära lilla mor i Trollhättan och har spenderat tre dagar där. Under vistelsen har jag hunnit med en himla massa saker. Bland annat träffat gamla vänner och släkt samt promenerat en himla massa! Det är alltid lika roligt att åka dit och lika sorgligt att lämna det! Men jag har haft det kanon där!
På Halleberg, runt "Hallsjön"
På Hunneberg runt "Grindsjön"
Igår när vi kom hem tänkte vi grilla och älsklingen skulle göra potatis i ugnen, satte på värmen och sprang ut till grillen. En halvtimme senare frågade han mig om jag kunde kolla till potatisen. När jag kom in va potatisen fortfarande stenfrusen och underugnen stod på 200 grader! Däri förvarar vi våra matlådor och skärbrädor, så när jag öppnade hade alltihop smällt och det var endast två matlådor som klarade sig:P
Så idag blev det en tripp till ikea för att skaffa nya matlådor!

RSS 2.0