Bye bye Bosse!

Och hej Bob!
I söndags senkväll åkte vi upp till lilla Lidköping och sålde våran kära Bosse De Shoop till Anders. Det var lite sorgligt att lämna honom, men jag hoppas att Anders kan fixa Bosse så att han får rulla lite till=) Han har vart en trogen vän med grymt lastutrymme!
På måndag morgon åkte vi vidare till Grästorp och min kära lilla far för att köpa hans bil! Han skulle nämligen köpa en ny, så då fick vi köpa hans gammla opel astra för en billig peng. Så nu är vi ägare till Bob De Car, som vi döpte honom till :P
Ha en fantastisk kväll!

Morgonrea!

Imorse steg jag upp tidigt för att åka in till femmanhuset som hade 20% i alla affärer mellan 7-10. Jag skulle på skojakt innan jobbet! Och efter ett jädra spring i massa skoaffärer slutade det med att jag kom till jobbet med inte mindre än tre par nya dojjor! Conversen va typ slut i alla affärer så fick inte tag i några vita men fick tag i det sista paret i svart:P

Mysdag!

Dagen började med en liten utflyckt över till öarna Hönö, Öckerö, Hälsö och Fotö. Västkusten är verkligen så sjukt fin! Vi åkte omkring och kolla runt och bara njöt av det fina vädret. Sen åkte vi tillbaka till fastlandet och hem och grillade, vi kommer nog att utnyttja grillen till max:P
På kvällen bjöd Maggie hem oss på sitt födelsedagskalas och våfflor. Jag är väl sådär glad i våfflor, men kalaset var jätte trevligt!

Vårkänsla!

Idag var jag och älsklingen ute på Utemöbel/grill jakt i Kållered och vi hittade bådera delarna på ett och samma köcentrum väldigt snabbt så vi slapp åka runt en massa=) Det som tog tid var att pyssla ihop både möbeln och grillen (grillen var betydligt svårare än möbeln, då det var galet mycket smådelar) Men efter tre timmars slit fick vi äntligen ihop den! Vi invigde den även idag i det fina vädret. Det finns nog ingen godare mat än grillat.
Jag fick min första vårkänsla idag och är överlycklig över att vi bor där vi bor! Älskar verkligen Hällsvik, det är underbart här när sommaren är påväg!=D

Näsproblem!

I morse hade vi på herr avdelningen dekorationsmöte och gick igenom lite allt möjligtm från vikning till omhängning och statistik.
Efter mötet åkte jag till vårdcentralen för att ännu en gång kolla upp min näsa som har vart täppt ända sen jag var riktigt liten. Jag har kollat upp den förut men det enda de har sagt då är att använda nässpray (vilket inte fungerar på mig, har provat allt som finns), så nu ska jag prova nasonex och kolla om det blir bättre annars bokar vi in en tid hos öron, näsa, halsspecialist. Är lite skeptisk över att det ska fungera med den sprayen men jag får ge det en chans i 4-6 veckor och hoppas på det bästa!
Jag kollade nyss på en ruskigt bra film, nämligen Legenden om ugglornas rike som handlar om en tornuggla vid namn Soren som tillsammans med sin bror Kludd och tusentals andra uggleungar kidnappas av de onda St. aggies ugglor (tornugglor), som hjärntvättar sina fångar och ska skapa en arme för att utrota alla andra sorter av ugglor. Soren och hans vän Gylfie lyckas fly och söker hjälp av  de goda ugglorna på ön Gáhoole där de ska stoppa onskan från deras hemska planer. Rekomenderar den starkt!
Kvällen fortsätter med ännu mer film, nämligen The back-up plan och Bridget Jones dagbok!
Ha en trevlig kväll allihopa!

Back to the 50´s

Igår fyllde min allra bästaste bäste vän Sabina 25 år!! Grattis ännu en gång! Och detta firades med en tema 50-talsfest på en gård mitt ute i ingenstans (norra vånga), som ligger en bit utanför Vara. Närmasta granne va sådär en 2 km bort:P
Där bjöds det på tårta, dans, shottar och uppdragslappar som man skulle utföra några gånger under kvällens gång! Det var verkligen jätte trevligt! Jag älskar att klä ut mig så det passade mig perfekt!=) Tack för en rolig kväll!!
Födelsedagsbarnet!
Någon som kan gissa vilka vi va??:P

Tailändsk kaka!

Idag bjöd Prajuap mig och Malin på en tailändsk kaka som hon hade bakat! Jag hade väldigt svårt att bestämma mig vad jag tyckte om den, hade väldigt speciell smak med blandning av friterat, kokos och nötter. Den var dock lite för fet för min smak! Men det var spännande att prova på!

Va är det för en dag?

Är det en vanlig dag? NEJ, det är ingen vanlig dag för det är älsklingens födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra!
Idag går min pojkvän från att vara en liten kille till att bli en man! Det är nämligen hans 25 års dag idag!=D Den firade vi med middag på Danilo, som är restaurangen i bergakungen. De har riktigt god mat och fantastiska drinkar. När vi var mätta och belåtna gick vi ner och såg på En gång i Phuket, den var riktigt bra tycker jag, väldigt lättsam och rolig!
Födelsedagsbarnet=D
Mina presenter till älsklingen kommer han få i april när vi åker upp till Saxnäs. Vi har redan bokat hotellet inklusive frukost (längtar) så det är gött som tusan! Åter till presenterna:
Tanken är att vi ska ha en heldag då vi börjar dagen med parasail bakom en snöskoter (om vädret tillåter)
och avslutar dagen med Spabehandlingar=) Det kanske blir lite justeringar också i schemat men detta är bara förplaner=D Vet att de har hundspann där uppe så ska nog ta ett kik på det med:P
Ha en fantastisk dag/kväll!

Finmiddag!

Idag gick jag på en fyndjakt i stan och fixade outfiten till Sabinas 50-talsfest på lördag! Gött att det är klart nu och jag passade på att njuta av det extremt härliga vädret! Våren är påväg=D
På kvällen fick vi besök av Andreas och Sandra. Vi bjöd på två rätters och tjatade en hel del! Hade en riktigt trevlig dag och kväll!

Borta!

Idag åkte älsklingen upp till Norrköping med Goldie. Hade lite dåligt samvete för att han skulle få köra 70 mil själv, då jag jobbade, men resan hade gått bra och jag köpte en tröja till honom för att visa min tacksamhet. Det var dock väldigt tomt när vi kom hem igen och inte blev bemötta av henne. Men om några dagar är väl allt som vanligt igen. Du är saknad Goldie!

Blandade känslor!

Är överlycklig över att Loreen vann finalen i melodifestivalen ikväll! Det var den klart bästa låten och en lätt värdig vinnare. Hon kommer göra ett kanonjobb i Azerbaijan! Grattis Loreen!
Dock är jag samtidigt jätte ledsen då detta är sista kvällen med Goldie. För imorgon kör älsklingen upp henne till Norrköping igen. Kommer verkligen att sakna henne! <3

Värsta beslutet ever!

Idag när jag kom hem duschade jag och Goldie och det slutade med att jag var helt rödprickig och klåda på hela armarna. Det som inte fick hända hände! Jag har nog blundat för det innan, för jag ville verkligen att detta skulle fungera. Men nästäppan, astman och utslagen är på grund av henne. Gör så jädra ont i bröstet att säga det men vi får köra tillbaka henne till kenneln som hon kom från.
Du kommer alltid att ha en stor bit av mitt hjärta Goldie. Du är den absolut bästa hunden som finns!! <3

Händelserik dag!

Dagen började med ett besök på Sahlgrenska, där älsklingen skulle göra ett snitt i armen och ta ut lite muskelvävnad. Sen åkte vi till Bäckebol och kollade lite på Ikea och lite andra affärer. Vi lyckades faktiskt bara köpa det som vi var ute efter! Bra jobbat! Bland annat en askränsare till kakelugnen, tassar till stolarna och en lampa till utebelysningen=)
När vi kom hem igen möttes vi av musik (vilket vi inte hade satt igång när vi gick) så då hade Goldie vart och trampat runt (surfat) på älsklingens dator och på såvis satt igång musik, lyckats öppna upp 118 filer gånger ett antal gånger och radera en fil som älsklingen hade laddat hem..hehe:P Skrattade så jag grät! Inte alla hundar som kan surfa minsan!
Såhär hittade vi datorn när vi kom hem!
På kvällen gick Svinalängorna på tvn. Jag har länge velat se den då jag har hört att den ska vara jätte bra och gripande. Jag blev dock ganska besviken och tyckte inte alls att den var bra. Det var en väldigt lång, utdragen och mörk film. Inte min smak direkt! Tyckte att den saknade poäng...
Ha det så bra!

Tro, hopp och vilja!

Idag har vart en riktig skit dag! Då jag inte har blivit riktigt bra efter helgen, funderar jag på om det är allergin som har tagit över. Vill inte tro detta då både jag och älsklingen har fäst oss så mycket vid Goldie. Jag har även fått nått utslag igår och ett idag när jag har hållt henne, men det är konstigt att det bara är en liten prick, brukar oftast komma fler. Så jag vet inte alls vad jag ska göra! Jag önskar verkligen att det bara är förkyldningen som inte har släppt än, men det är ju omöjligt att veta!
Vi har haft henne i tre veckor nu så jag ringde och pratade med uppfödaren om allt, så vi får ha henne på prov en vecka till och se om det är förkyldningen eller inte! Jag hoppas verkligen att det är förkyldningen som sitter kvar i kroppen för jag vill verkligen inte göra mig av med Goldie. Älskar lilltjejen <3

Mors kalas!

Idag fick älsklingen en flipp och fick för sig att ändra om lite i vardagsrummet med tekniken och det slutade med att ena tvbänken försvann så nu har vi massa mer plats här! Det blev faktiskt mycket bättre, ovanligt men bättre!
Senare åkte vi till Thn för att fira mor på hennes dag! Det var jätte trevligt! Tack för denna gången mor <3

Andra chansen!

Min helg blev inte alls som jag tänkt mig. Jag vaknade på fredag morgon med 38 graders feber så fick skippa jobbet och dekorations mötet:/
Idag skulle jag vart med på avskedsmiddag/fest för Sarah som nästa vecka drar till USA och Atlanta i ett år. Men på grund av feber kunde jag inte vara med, så jag har spenderat hela dagen hemma i soffan under filten. Det är väl typiskt att man ska åka på en förkyldning när man väl är ledig och har saker planerat?!?!
Det enda bra som gick på tv ikväll var melodifestivalen andra chansen! Min åsikt här var att rätt låtar gick med till finalen. Jag gillar Torsten Flincks låt bara mer och mer. Den är grymt bra!!=) Kan faktiskt erkänna att jag tycker att Sean banans låt också blir bättre ju mer man hör den, men den klår inte Flinck!
Älsklingen har köpt XL grisöron till Goldie som är större än hennes huvud:P





RSS 2.0