Hämtat orkestern!

I Måndags kom älsklingen hit senare på kvällen. Vi gjorde oss iordning o tog oss ner till Krog o Co för att möta lite opera folk o ta en öl. Strax efter drog oss vidare till Pråmen där fler av de medverkande satt o tjata o drack. Va mycket mycket trevligt!
I tisdags hjälpte jag till med kotymerna, med att sprätta o lägga upp byxor, så nu e jag en mästare på att lägga upp kostymbyxor!:P När jag kom hem beställde jag o älsklingsgosen pizza o kolla på Ullared=)
Tidigt i morse hyrde vi en buss o gav oss ner till gbg för att hämta några i orkestern. Tur att älsklingen va med annars hade jag o Catarina aldrig hittat ventralen!=) Väl tillbaka i Lidköping samlades hela orkestern o jag hjälpte till att ställa iordning notställ mm. Gjorde även några ärenden på stan. Har vart en låååång dag idag så nu blir det lugna gatan framför nån film!


xoxo

Midsommar o födelsedagar!

I torsdags var jag "vakt" på de la gardiegymnasiet där skådisarna repa, gick upp o kolla på kostymerna som de ska ha på sig på scen varav i början de har på sig kostymer gjorda av papp med spettsar gjorda av tårtpapper:P Gör häftiga! Sedan åkte jag med bilen till min mor, min syster va också där. Vi åt jordgubbar o åkte till vila som hade 75 procent på en massa varor, köpte mig en jätte fin klänning för 75 kr=) Därefter tog jag bussen till min älskling i gbg.



I fredags hämtade vi Mats o isabell o begav oss till Bua för att fira midsommar med Mattias kompisar Andreas, Sandra, Robin, Alina o Andreas mor, far, syster med pojkvän i Andreas föräldrars kollonistugor De 2 stugorna ligger precis bredvid en kohage så vi fick besök senare på kvällningen av ett gäng kossor varav älsklingen fick för sig att gå in o klappa en, gick inget vidare då de blev rädda för honom o sprang iväg.
Vi reste upp en midsommarstång som älsklingen klädde med blommor, blev mycket vacker:P Körde lite lekar i lag bl.a. äggkastning o irlänsk julafton, hur kul som helst! Blev lika mellan lagen=) Drack, tjöta o på kvällen gick jag, Mattias, Mats o Sandra ner för att ta ett dopp i havet, jag bada dock inte för det blåste kallt som in i sjuttsingen! Haft en mycket trevlig dag!





Detta va mitt lag=)




Lördagen började tidigt med att åkt tillbaka till gbg för att hämta Seroj o sedan till Ödeshög för att fira mattias morfars 80 års dag. Blev inte riktigt som vi tänkt oss när vi skulle åka o följde gps:en som tog oss till Alingsås, lite fel håll! Men efter många om o men kom vi äntligen fram till ombergs golf där vi åt lunch tillsammans med släkten. Man ska aldrig lita på en gps!!! Man vet aldrig var man hamnar:P Åkte vidare till morfarns gamla hus för att äta tårta o öppna presenter. Åkte hem o börja kolla på edge of darkness, men decka efter typ halva!







Idag, söndag, kolla vi klart på filmen, va riktigt bra! Älsklingen åkte iväg för att jobba o jag drog strax efter för att åka hem till Lidköping. Hade rep på kvällen på slottet så har suttit där o kollat o grejat. Haft en alldeles alldeles underbar helg!


Hej!

Jag o Mikael åkte ut till slottet för att måla scenen o fixa o dona. Kollade även när barnguiderna övade inför läskiga läckö o häxan, va lite läskigt:P
På kvällningen kom skådisarna dit för att repa, jag satt mest o kolla på o skötte om fikat mm. Blev en sen kväll på slottet tillsammans med de medverkande o alla spöken=)

Repet e i full gång!


Den loppätna skatan:P





It´s alive!!

Åkte med Catarina ut till slottet för att tillbringa dagen med barnteater. Var med o kolla på samt gav kommentarer när de repa inför teatern om Riddare Jöns av Läckö, som utspelas med jätte fina dockor. Hur bra som helst! Man fastnar direkt av charmen med dockorna, barnasinnet kommer fram, dockorna blir verkligen levande!=)
Storstäda när jag kom hem. Far kom o hämta mig o vi åkte o hämta Brumm som va färdig nu=D
Gymma med Elin.




Första träffen!

Tidigt på morgonen körde jag o Elin bort Brumm till verkstan o lämnade av honom där. Därefter åkte vi tillsammans med Catarina o Mikael för att förbereda De la gardie gymnasiet. Jag, Elin o Lina hämta rekvisita, välkomstpåsarna o massa andra saker från kontoret o körde bort det.
Klockan 11 kom skådespelarna dit o det startade med ett välkomsttal/info. Första gången som jag träffade alla, verkar vara ett trevligt gäng=) De började repa o jag åkte ut till slottet för att hjälpa till med bl.a. målning av scenen, lyckades doppa håret i färg så fick en liten svart fläck på huvudet men den gick bort med lite aciton=) Va där ute hela dagen o grejja. Kom inte hem förän vid 18.30, låååång dag, men samtidigt rolig!

Tjo tjingeling!

Min kära lilla far kom hit i förmiddags för att ladda batteriet o ta sig en kik på Brumm. Han var här nästan hela dagen, vi åt mat, fika, tog en promenad o prata. Jag va också chaffis under dagen till lite medverkande i operan som skulle ha skjuts till deras lägenheter=)
Fick dock inte iordning på Brumm, lampan lyser fortfarande så imorgon lämnar jag in honom till verkstan o hoppas på att de kan fixa honom tills på torsdag!
På kvällen träffade jag lite folk från operan på Italia där vi satt o tjata o drack, va mycket mycket trevligt!!!

En mycket händelserik dag!

Började dagen med att kolla på The wolfman, va nog en av de sämsta filmerna jag någonsin har sett! Därefter mötte jag upp Elin o vi drog bort till Jonas o Simon o kolla på Viktorias o Daniels bröllop, va fint, men fy fasiken för att va filmad konstant o sedd av hela svenska folket på sin speciella dag! Det e nu man e glad för att man inte e känd=)
Gick till stadsparken på kvällningen o såg på några lokala band som spela på Dina-scenen, de flesta va väldigt bra! Sist men absolut inte minst kom Timo Räisänen o underhöll! Va grymt bra trots lite skurar o kyla!


Dessa va väl ingen höjdare direkt!


Lät som demoner eller nått när han sjöng, jädrar vilken mörk röst han hade!
Hur kan det komma från den lilla kroppen undrar man:P






Favoriten ikväll var självklart Timo!



Rädda Brumm! Död eller levande?

Åkte till mekonomen i morse för att kolla upp va som va fel med Brumm. Han sa att troligtvis har det kommit in vatten i generatorn när vi tvättade den, det e därför som batterilampan lyser och att när det väl har torkat kommer förhoppningsvis batteriet att fungera igen. När jag kom hem o parkerade bilen dog batteriet. Hoppas, Hoppas, Hoppas på att Brumm fungerar när vattnet väl e borta o batteriet laddat! Annars blir det att lämna in honom till en bilverkstad. Håller tummen!


En tripp till Grästorp!

Idag tvättade jag färdigt min tvätt, denna gången på min tvätt tid ;) Ringde runt till lite folk som ska hyra ut sina lägenheter i sommar till operafolk. Sen åkte jag till kontoret o fixa med lite papper o grejer. Därefter åkte jag till Grästorp, till far min, o tvätta, vaxa o städa Brumm (bilen:P) Han blev fin o sken efteråt=) Cykla till skubbet, en skog, o gick en promenix mednas far o farbror sprang. Va ett jädra tag sen jag va där, sist på högstadiet! När jag skulle åka hem lös batteriknappen i bilen, vi försökte komma på vad som va fel men det gick inte så jag åkte hem med en lysande lampa. Rakarns rabarber!!!! Imorgon blir det bilverkstan, hoppas på att de kan ta emot brumm, annars blir det problem på söndag då jag ska va chaufför åt några i operan!=(


Todilooo!

Jag o Elin började dagen med att röjja upp på de la gardiegymnasiet, flytta bord, hängde upp skyltar m.m. Sedan fortsatte vi med att göra 50 stycken välkomstpåsar till aktörerna som de ska få på måndag. Därefter åkte vi o gymma. Senare mötte jag Angelica o Elin i stan då vi skulle vara smakråd åt Angelica när hon skulle välja ut kläder till en fotografering=) Tog en fika på gardströms efteråt.


Hemma i ministaden igen!

Idag va älsklingen på möte så jag spendera dagen i nordstan=) Köpte mig 2 bh:ar. Mötte upp älsklingen sedan tog vi spårvagnen hem o möblera om i lägenheten, blev riktigt bra! Sedan va det dax för mig att dra mig tillbaka till Lidköping. Så nu har jag packat upp alla saker o sitter o dregglar åt Hugh Jackman i Kate o Leopold. Underbar film!!!

Camping!!

I fredags åkte jag o Elin ut till slottet o fixa iordning det sista i logerna samt måla lite stolar. Därefter hämta vi upp Angelica o hämta upp utemöbler som hon skulle köpa, tog också en tripp till systemet. Jag o Elin fortsatte till gymmet en stund. Åkte till älsklingen varav vi packa ihop alla nödvändiga saker för att sedan åka till Solviks camping i Smögen. Kom inte iväg förän vid 22.00 o va inte framme förän 00.30 på natten, då vi montera upp tältet. Vi var de enda på campingen som sov i tält. Det blåste som tusan den natten!!!! Fick väl si sådär 3 timmars sömn.
I lördags började vi dagen med en tripp till smögen bryggan o kika i de få affärer som va öppna. Vi fortsatte till Kungshamn o köpte lite alkohol till kvällen.  Sedan bar det av tillbaka till campingen där vi grilla o kolla lite på vm i fotboll, spela lite pingis o drack en del! Fick för oss på kvällen att vi skulle gå ner o ta ett dopp i havet. Va ganska kallt, vi nycktra till lite efteråt!:P
Idag (söndag) spelade vi minigolf, va en riktigt rolig bana! Älsklingen hoppade även på en stor uppblåsbar studdsmatta o gjorde lite tricks hehe. Grilla det som vi hade kvar sen igår. Därefter rev vi tältet o lämnade campingen. Det var ett riktigt bra o mysigt campingställe! Har haft en kanon helg med älsklingen!


 












Va e väl en dag på slottet!

Nu har jag inte vart här o skrivit på ett tag, så det kommer lite upplysa om vad som har hänt=) I tisdags kom älsklingen hit sent på kvällen o överraskade mig, vem har världens bästa pojkvän? JAG!! Så gulligt, blev jätte glad! Vi kolla på shrek den tredje o tog det lugnt.
Igår åkte vi tillsammans med Lina o gjorde inköp till operan. Tog ett tag! Men tillslut fick vi äntligen tag på allt. Älsklingen åkte hem på eftermiddagen o senare kom Elin o Angelica hit. Vi kolla upp va resor till Nya Zeeland kostar, e rätt dyra så vi får sätta oss lite längre fram o kolla om priset har sjunkt lite.
Idag va min första dag på scenbygget på slottet. Jag målade hela scenen o pyssla med lite annat smått o gott. Nu börjar det iallafall likna en scen, men det e mycket jobb kvar än=) Va rätt lugnt hela dagen o den gick jätte fort! Dessutom e personalen där ute alldeles alldeles underbara, så man har aldrig en tråkig stund=) Åkte o gymma med Elin när jag kom hem sen har jag bara tatt det lugnt.

Tjipp o haj!




Roadtripp!

Har nyss kommit hem från en bilresa på 93 mil ner till Helsingborg o tillbaka med Lina för att hämta rekvisita till Operan. Haft mycket trevligt på resan, men e sjukt trött nu efter en heldag i bilen! Så nu väntas det film på datan o bara lugn o ro!=)




Marknadsföringsturné på Kinnekulle!

Träffades på kontoret o skrev ut lite saker inför mötet med Gunilla idag. Mötet gick bra, gick fort så vi satte igång våran marknadsföringsturné direkt efter mötet. Först o främst hämta vi massa broschyrer o sedan bar det av mot Kinnekulle, där vi hann med 5 stycken infopoints att lämna av broschyrer på. Därefter åt vi på en thai restaurang i Lidköping o efter det gick jag o Elin o gymma. Va hur gött som helst o tog faktiskt tyngre vikter idag, yeeeey! Så nu blir det bara lugnt framför datan o film=)

Ha det!

Utflykt!

Josse o far kom hit o hämta mig varav vi åkte till kinnekulle. Vi gjorde vårt första stopp på munkängarna där vi gick en runda. Det va en underbar plats med massa fina blommor, kändes lite bröderna lejonhjärta/ronja stuk över naturen=) tog även med fika som vi åt på plats, därefter gick vi en promenad till stenbrottet o kolla, grymt!









Sen drog vi vidare till utsiktsplatsen, såg över hela götene! Stanna bara en liten snabbis där, innan vi åkte vidare till flyhov hällristningar, där jag guidade runt min syster o far hehe =) Stanna på ÖB på hemvägen o handla en pump o solskyddsfaktor. Åkte hem till mig o fika o kolla lite på tennisen som gick på tvn. Sen drog de hem o jag satte igång att städa lite. Har haft en alldeles alldeles underbar dag!


Invigning på Slottet!

Idag va det invigning på Läckö Slott, va allt ifrån tal till trumpet o opera. Våra uppgifter blev att dela ut blommor till alla medverkande samt göra scenbyten. Allt gick jätte bra och det va riktigt roligt att fått vart med! Skaka till och med hand med Bertil Vallien, för dem som inte vet vem det e e han en världskänd glaskonstnär;) Jag fick en bukett blommor av pianisten som ska medverka i operan, snällt! Va en mycket vacker bukett!







 

På eftermiddagen åkte jag o Emma till Friel o bada, mysigt, fast blåste en del så va ganska höga vågor. Efteråt åkte vi till lidköping o kolla på cruisingen o åt jordgubbar. Har haft en riktigt bra dag!

 


Bad, sol o grillning!

Började dagen med träning tillsammans med Elin. Direkt efter kom Sophie o hämta oss o vi drog till svalnäs o sola o bada. Mitt första dopp i år (förutom poolen igår:P)! Gjorde även armhävningar på bara tummen, med bena i luften o gjorde en klapp när vi bytte tumme, försök med det ni;)





På kvällen blev det grillning på Simon o Jonas bakgård. Supermysigt! Satt o tjata o drack o hade allmänt trevligt!








En sväng till trollhättan<3

Jag o Elin gymma på friskis, tog inte mer än en timme där inne men det va skönt! Därefter åkte jag till thn o hälsa på mor o fick hennes gamla mobil då hon har fått en ny. Så fixade lite med dem. Sen åkte vi till älvhögsborg o bada i deras nybyggda utebad som har blivit jätte fint, simma 1000 m, duktigt!
Hälsa på min syster o mina tre syskonbarn Oskar, Albin o Melvin, shit va stora dem har blivit! Galet! Sen drog jag hem till lidköping igen o har plockat iordning lite.

Så här ser min nya mobil ut :D

älvhögsborg=)


Underbar dag!

Jag, Elin o Lina satt o kolla upp lite olika catringställen för premiärfesten samt ringde runt till några. Cykla även runt o satte upp affischer på biblioteket o på sockerbruket.
Efter jobbet åkte jag o Elin till ÖoB o handla lite. Därefter gick jag hem en snabbis o slängde i mig nått att äta innan jag mötte Angelica, Sophie o Elin på stan o köpte present till Mia som bjöd på födelsedagsfika. Bjöds på en riktigt god jordgubbstårta o kladdmuffins med någon jätte god chokladgrejs över, mums!!!=) Gick ut o satte oss i det fina vädret o sola o prata.






Storstädning!

Jag o Elin tog bilen ut till Slottet för att gå på kanskimöte vilket gick väldigt fort o därefter städa logerna. Jädrar va dammigt det va! Blev inte helt rent men mycket mycket renare! Kände mig som en liten piga när jag gick med dammvippan i slottet:P E väldigt bra akustik där inne märkte jag o Elin=D
När jag kom hem gick jag o gymma, va riktigt skönt! Fast nu e jag helt död så nu blir det till att slappa o samla upp nya krafter inför morgondagen.




RSS 2.0