Tjingeling!

Nu va det återigen ett tag sen jag va här och uppdaterade, men vi har fortfarande inget internet i lägenheten. Det har vart en himla massa krångel med Telia, så som det ser ut nu så kommer vi ha internet den 2 augusti! Det ser jag fram emot! Bara fyra dagar kvar!
Sen sist jag skrev har jag och älsklingen lånat Niclas (mattias brors) bil i snart två veckor och gjort lite utflykter. Bland annat fick vi en impuls och körde upp till Lidköping för att hälsa på Sabina och Anders samt hämta min cykel som har stått där sen jag flyttade från Lidköping. Så nu e den hemma där den ska va igen=) Vi har också vart i Gottekärr (eller nått sånt hette det) och träffade Maggie och Kristina där. Det va supermysigt, precis vid havet och vädret var fantastiskt!
I onsdags kom älsklingen in till jobbet med en överraskning till mig. Han hade nämligen köpt en klippning till mig på frisörcenter här=) Så efter jobbet träffade jag Sarah och vi gick och bokade en klipptid till mig och tog en fika i solen=)
Igår hade jag en ledig dag! Så då åkte vi ju ut till Gottekärr och därefter till Niclas och träffade hans nya tjej för första gången. Vi stannade där på jordgubbar och glass och begav oss sen ned till kållered för att kolla på utemöbler, men blev endast en badrumsmatta med hem. På hemvägen hämtade vi upp Elin och vi satte oss ned med presentationen av examensarbetet och snabbkollade igenom förra årets opera, den tjuvaktiga skatan!
Idag trodde jag att jag va ledig och hade bland annat bokat klippning, men på morgonen ringde jobbet hit och undrade vart jag va någonstans. Tydligen hade jag kollat fel på schemat så skulle ha jobbat idag mellan 8-17 men kom dit vid 11. Woops! Så det blev till att avboka alla planer och sticka dit för några timmar. Efter jobbet hämtade vi lilla Ninni som ska vara hos oss hela helgen! Myyys!

Fallens dagar!

Nu var det ett bra tag sen jag var här och uppdaterade min blogg. Men vi har inte haft nått internet i lägenheten så jag har endast kunnat komma in när älsklingen är hemma! Bredbandet ska komma nu i veckan så väntar tappert på det!
I fredags hade älsklingen en överraskning till mig när jag kom hem från jobbet. Han hade nämligen köp en jättefin blomsterbukett till mig!! Hur romantiskt är inte det eller?=) Tack älskling! Sen blev han inringd på vak och jag spenderade kvällen med att packa inför morgondagen samt några avsnitt av sex and the city!
På lördag morgon drog jag till Trollhättan och fallens dagar! Jag och mor tog en sväng på marknaden och kollade även på motorcykelparaden. Många va snygga men jag avskyr ljudet från alla hojjar!! Huuu!
Senare kom Emelie och Sabina dit och vi gjorde oss iordning tillsammans innan vi gick bort till Johan där förfesten va! det blev en massa drickande, "Banka bäver" (kortspel) sång, tjöt och vattenpipa. Påväg ut till city splittrades alla så jag, Emelie, Sabina och David gick in på Lipz (VIP;P) och shaka järnet! Det var en jätte lyckad kväll och jag har inte haft så roligt på länge!=D Tack alla inblandade!!
I söndags mådde jag som jag förtjänade:/ Jag drog mig hemåt rätt så tidigt för älsklingen hade köpt biobiljetter till Harry Potter och dödsrelikerna del 2. Vi åkte dit rätt tidigt och satte oss i baren innan filmen förjade (blev cola för min del;P) Filmen var helt okej, ingen wow känsla, men absolut sevärd! Lite sorgligt att det va den allra sista filmen!
Igår, måndags, gick jag till jobbet men klarade inte av mer än två timmar där innan jag gick hem igen. För jag mådde skit och kände mig helt febrig och dålig. Så det blev till att kurera sig framför sex and the city mednas älsklingen va på jobbet.
Idag mår jag lite bättre, men fortfarande inte helt hundra så det blir till att va hemma idag och imorgon också för att bli helt frisk! Vi fick ett ryck idag och storstädade hela lägnheten! Så nu är den cleaniskt ren och luktar jätte gott! Bra jobbat älskling!
Nu blir det lite mer te och kurir för att döda de sista bakterierna som jag fått!
Ha en fantastisk kväll allihopa!

Campingsemester!

fredags efter jobbet tog vi vårt pick och pack och åkte upp till Gränna för att spendera helgen på dess camping. Otur nog (som vi alltid har) på väg dit var det galet lång kö från Liseberg till Landvetter så vi stod i den i drygnt en timme innan det började röra på sig igen. Inte nog med det utan när vi närmar oss Jönköping upptäcker jag att jag har kollat på fel mätare i bilen hela tiden så bensinmätaren stod under sista strecket och tydligen finns det ingen lampa i bilen som varnar att bensinen håller på att ta slut. Så vi fick bensinstop och hade 45 minuter på oss att ta oss till campingen innan den ständge! Vi ringde en taxi som va där på en kvart med en dunk med bensin i så vi hann till campingen med fem minuters marginal! Resan som brukar ta 1,5 timme tog oss nu 3,5 timmar!
När vi väl kom fram va det hundutställning på campingen med pittbull, så hela campingen va full med små pittbullvalpar, hur söta som helst!!
I lördags åkte vi och hälsade på älsklingens morfar i Ödeshög och satt där och prata och fika med honom ett tag. Sen tog vi svängarna förbi Fällan, som är ett torp mitt ute i ingenstans där det annordnas ett läger på varje år. Älsklingen hade spenderat 11 år på detta lägret så han ville visa mig hur de bodde och så där=)
Vi tog även svängarna förbi Brahehus som är ruinerna från ett gammalt slott och ligger på en höjd som man har en fantastisk utsikt ifrån! Resten av dagen spenderade vi med grillning, bad i kalla vättern, kollat i lite butiker i gränna, spelat kort och druckigt lite cider=)
Vårat lilla boende=)

Utsikt från Brahehus!
Polkagristillverkning!
På söndagmorgonen bestämde vi oss för att påbörja resan hem, då det började bli lite molnigt. Vi stannade till på Lager 157 på hemvägen där älsklingen hittade sig ett par snygga shorts, deo och duschtvål jätte billigt=) Vi stannade också och spelade minigolf på lutande banor och med skeva klubbor så det va lite spännande:P
Idag på måndag tog jag ledigt för att min far kom hit och hälsade på. Vi åkte in till Kungälv och köpte ett inlägg och ett par bra skor till mig som jag ska ha på jobbet, för jag får så förbaskat ont i hela fötterna efter en heldags springamde i butiken. Så nu hoppas jag att det ska bli bättre!
på hemvägen åkte vi upp till Surtesjön och tog oss ett dopp och kollade runt i området där, va riktigt skönt i vattnet! Sen åkte vi hem o bakade paj och åt lite lunch tillsammans innan far åkte hem och vi åkte bort till Frillesås där älsklingens far va. Vi grillade och tjötade lite innan det va dax för oss att bege oss hemåt!
Min helg har vart alldeles fantastisk och händelserik=)
Ha det så bra!

Äntligen klara!

I fredags satte sig jag och Elin ned med det allra sista av examensarbetet och har till och med skickat det till våran handledare!! Gött som faan!! Så nu återstår bara att skriva ut det och skicka till Maggan sen är allt klappat och klart!
Resten av helgen har spenderats på jobbet och tjänat lite extra kosing =) Nu väntar ännu en veckas praktik sen är jag äntligen ledig!=) Hoppas på fint väder då bara!

RSS 2.0