Halloween!

Jag har jobbat hela helgen och tjänat lite extra kosing=)
Igår var det halloween och den firade vi på kvällen hos David med att kolla på två rysare.
The haunting in connecticut var en värklighetsbasserad film om en familj som flyttar till ett hus, då deras son blivit allvarligt sjuk. Huset som de köpt har ett hemskt förflutet och det visar sig att det kommer upp igen efter många år...
The strangers handlade om ett par som åker ut till en stuga mitt ute i ingenstans. Plötsligt knackar det på dörren och tre okända människor dyker upp...
Både jag och älsklingen kände oss lite konstiga och bleka efter gårdagen. Vi blev plöttsligt väldigt sugna på blod?? Hmm...

Ny mobil!!

Idag började jag så tidigt som klockan 7 på morgonen på jobbet. Det var riktigt längesen som jag var uppe så tidigt! Förvånandsvärt nog va jag inte alls så tröt som jag trodde att jag skulle va=) Jag fick mig en egen tagg, så att jag kommer in på jobbet utan att behöva ringa dem och även mitt kort så att jag kan handla och få 30% i alla affärer som tillhör varnergruppen. Typ Bikbok, Carlings, Urban, Dressmann mm. Vi hade 50% på vissa varor och en klänning som jag har spanat in hur länge som helst var med så jag slog till och köpte den!
Efter jobbet kom älsklingen och hämtade mig. Min mobil har kraschat, det har gått sönder helt och hållet på skärmen (till och med lossnat lite av glaset så man ser rakt in i mobilen) så det var dax för mig att köpa en ny mobil! Det blev en Sony Ericsson xperia arc S=) Tror jag kommer trivas rätt bra med den. Har den dock lite på prov för att se om jag vill ha den annars tar älsklingen den och jag hans iphone 4.

Lite otippat!

Idag hade vi ännu en visning på vår lägenhet och jag var hemma när de kom och kolla. Jag hade pratat med mäklaren innan och han sa att det var en tjej som ville kolla ännu en gång på lägenheten.
Jag fick en rejäl chock när hon kom in och jag upptäckte att det var en tjej från min första praktik på Hotell Liseberg (det var på grund av henne som jag slutade) som kom och kollade! Så önskar nästan att jag inte hade vart hemma och höra henne kommentera vårt boende!! Grrr!
På kvällen fick jag och älsklingen besök av Niclas (älsklingens bror) och Åsa. Jag hade bakat äpplepaj som vi bjöd på. Det var jätte mysigt!

Fiskebäcks hamn café!

Älsklingen tog med mig till detta supermysiga café nere i Fiskebäckshamn, där de hade de godaste räksmörgåsarna som jag någonsin har ätet!! Ett perfekt utflycktsmål att åka till. Låg jätte fint till, precis vi bryggan=)

Party Hardy!!

Igår hade jag fest hemma hos oss!! Älsklingen fick hoppa in och jobba natt så han kunde tyvärr inte närvara.
Det var först tänkt att bli en förfest, men slutade i hemmafest som varade långt in på natten=) Killarna från Thn, Sabina, Bille, Kat, Sarah och Memlan befann sig på festen. Men i slutet var det endast killarna, Sabina, Bille och jag. Jag hade en ruskigt rolig kväll/natt med sång, lekar, dans, spel och en massa alkohol! Tack alla underbara människor som gjorde min kväll!
Någon (Johan:P) var väldigt hungrig på natten och satte tänderna i våran ost :P Hehe
Idag har jag mått som jag förtjänat, nämligen skit! Killarna han dra hem innan jag, Sabina och Mattias vaknade. Det var riktigt roligt att ni kom killar!!
Dagen har vi spenderat i soffan med lite filmer och popcorn=) Vi såg bland annat på Megamind som är en riktigt bra film som ni bör se!! Rekomenderas starkt!

Middagsbjudning!

Idag drog jag och älsklingen till frölunda torg för ett ärende på banken där. Påväg hem skulle vi stanna till vid ett café i fiskebäck som tydligen ska ha jätte goda räksmörgåsar. Otur som vi har är det stängt just idag så vi drog hem och åt rester sen igår.
V fick ett ryck ochi rensade vinden idag och fick ut en hel del skit!! Både sånt som vi kan sälja och sånt som vi slängde. Nice!
Sen bakade jag hallongrottor som jag tog med upp till grannen, Camilla och Lukas, som bjöd på middag på kvällen. Det var riktigt trevligt!! Blev en del tjöt och vin!

Hund dagmamma=)

Har passat Lukas nu i Två dagar. Världens goaste hund=)
Har väntat nu på svar angående lägenheten på sysslomansgatan. Men tyvärr gick den till några andra:( Så det är bara att söka vidare och hoppas på att vi får nått boende!

En ny smaskig upptäckt!

Sjukt goda!!
Älsklingen pysslade lite hemma=)

Lite smått nere!!

Förkyldningen har kommit och knackat på min dörr! Dum som jag är öppnade jag och PANG så attakerade den mig! Den jäveln! Trots den nedrans förkyldningen gick jag till jobbet idag och var mer eller mindre som en zombie hela dagen :S Men pengarna rullar in!!
Igår åkte jag och älsklingen och kollade på en hund! Han var verkligen den sötaste, gosigaste vovvsingen jag sett!! Blandning mellan shiller stövare och norsk hygen! Zingo som han heter fick följa med oss hem på prov, för att se om min kropp klarar av honom. Men min helvetes kropp sa nej med en gång och jag fick utslag. Djur allergin är verkligen det värsta som har hänt i mitt liv!! Jag hatar det mer än nått annat i universum (förutom djurplågare) och jag önskar verkligen att de kommer på nått sätt att bota pälsallergiker nån dag! Är lite smått deprimerad över att jag inte kan ha något djur=(
Detta är lilla Zingo som kunde blivit våran :( Är det någon av er som vill ha honom??? Han är verkligen underbar, valpig, men underbar!! Han behöver en del träning, men är social och framåt. Om ni är intresserade gå in här och ring Patrik. Jätte bra att ha med!
http://www.blocket.se/goteborg/Chiller_Norsk_Hygen_blandning_36619944.htm?ca=15&w=2

Hundägare för en dag!

I onsdags kom grannens lilla Lukas hit, för att Camilla skulle till körskolan. Underbart att ha en hund i huset igen, även fast det bara var för en halvdag. Vi spenderade tiden med en långpromenad runt en sjö som finns i närheten och med en himla massa gosibosande:P Han är en fantastisk liten vovvsing!!



På eftermiddagen kom Camilla och hämtade honom igen och jag och älsklingen startade en roadtrip ner till Lund, älsklingen skulle vidare till Malmö för att se på fottboll på torsdagen och då passade jag på att åka med ner för att hälsa på Emelie=) Vi satt i Emelies skola, i deras sällskapsrum och tjöta och senare öppnade baren där=) Kvällen blev inte sen då både jag och Emelie va trötta.


I torsdags va Emelie i skolan en bit inpå dagen och jag passade på att ta mig en runda i Lund för att upptäcka staden=) Det verkar vara en mycket trevlig stad, med många smågator som det är lätt att gå vilse på!
Resten av dagen umgicks vi mest och tog det allmänt lugnt. På kvällen kom älsklingen och hämtade upp mig. Efter många om och men kom vi slutligen hem mitt i natten! Har haft det jätte mysigt i Lund. Tack Emelie för vistelsen=)



Idag ska vi på två visningar på (tro det eller ej!) förstahandskontrakts lägenheter!! håll tummarna för att vi får någon av dem! Sen får vi se vad dagen har att erbjuda för möjligheter!=)
Ha en kanondag allihopa!!

Lägenhetsrace!

Helgen har passerat med massa jobb. Men har emellan jobben hittat på lite saker också=)
I lördags blev jag och älsklingen uppbjudna till grannen på en öl och lite tjöt. Vi kollade också på L.A. Gigolo, som jag tyckte var en helt okej film.  Den hade ett oväntat slut till skildnad från alla andra kärleksfilmer!
I söndags efter jobbet mötte jag upp älsklingen i stan och vi åt ute på Targaz som var en billig restaurang, med väldigt god mat och billig alkohol:P Vi bestämde oss för att avsluta kvällen med att gå på bio. Vägen dit var ett projekt!! Det var ordagrant storm ute och det regna och blåste som sjuttsingen. Dumma som vi är bestämde vi oss för att promenera till bergakungen och det slutade med att vi var två dränkta katter när vi väl kom fram:P
Väl där satte vi oss i baren innan filmen skulle börja och tog varsin drink. Filmen som vi såg var Johnny English reborn. Den var hur kul som helst!! Det var längesen jag asgarva så ät en film!! Har dock inte sett första filmen så det blir att ladda hem!!=D
Idag har vi vart på fyra lägenhetsvisningar i stan. Det blev ett himla farande hit och dit under kort period!
Av alla lägenheterna blev vi är ganska sugna på en av dem som låt i Strömmensberg. Den var jätte fin och hade bra planlösning, stor balkong med utsikt över stan och en walk in garderob, Nice!! Så nu blir det till att prata med banken och hoppas på att ingen annan vill ha den =)
Ha en fantastisk vecka!

Grannsämjan!

Nu har det återigen gått några dagar sen jag uppdaterade här. Skärpning Frida!!
Väldigt goda nyheter är att min kära lilla far hjälper oss med handpenningen till en lägenhet så nu är det bara att börja leta efter någon som vi gillar!
Dagarna har passerat mestadels med jobb! Men visst har jag haft lite tid för annat smått och gott också=)
I tisdags va jag och Bille ute på en promenix med Ester och avslutade med Sushi på Sumi sushi som jag anser är den godaste sushirestaurangen i stan! (Som jag hittills har provat på:P) Rekomenderas starkt!!
På eftermiddagen kom älsklingen efter att han slutat jobba och hämtade upp mig hos Bille. Vi skulle nämligen på tre lägenhetsvisningar!! Tyvärr var det ingen av dem som föll oss i smaken så det är bara att leta vidare.
I onsdags var det visning på våran lägenhet, så jag och älsklingen fick hålla oss borta mednas det pågick. Det verkade som om några var intresserade av lyan, men det kommer att planeras en till visning här då alla inte kunde komma.
Efter visningen kom våran granne Camilla och hennes lilla nakenhund Lucas ner hit på vinkväll! Camilla visade ett antal trick som Luckas kunde! Jag vill, vill, vill ha en liten nakenhund!!
Det var verkligen jätte trevligt och vi kommer snart igen planera en favorit i repris:)
Lucas vinkar!
Idag har jag vart anmällt slapp efter vinkvällen! Dagen spenderades hemma hos Rikard och Elin. Rikard hade stukat foten så han och älsklingen spenderade mesta tiden på sjukhuset, mednas jag, Elin och Ella (deras dotter) spenderade dagen/kvällen framför barnprogram:P Haft en trevlig dag och imorgon är det återigen tillbaka till jobbet!
Vi såg detta nyproducerade bröd på Coop idag när vi var och handlade. Jätte roligt!!=D
Xoxo

RSS 2.0