Födelsedagstime!

Igår åkte jag o älsklingen till Trollhättan för att fira min födelsedag på förhand, då jag sitter på planet på min födelsedag. Men innan det började handlade vi mat o grejer till det, sen klippte sig både jag o älsklingen så nu e vi jätte snygga båda tvä=) Därefter gick vi o kolla i lite affärer, köpte mig en nyårsklänning som e alldeles alldeles underbar! Mötte även min far o han köpte nya skor till mig som jag ska ha med till Nya zeeland. Sen va det dax at förbereda för kalaset på kvällen kom 15 av mina släktingar till min mor för att fira min 23 års dag! Fick mestadels pengar, men också en bok, choklad, linne o lite annat smått o gott! Tack för gårdagen alla som deltog!!=)

Idag åkte vi hem tidigt för att fira Matilda, älsklingens syster, på hennes 22 års dag. Det bjöds på mat o fika i form av en marängtårta som e underbart god o en massa prat. Va mycket trevligt! Därefter gick vi hem o storstäda hela lägenheten inför morgondagens finbesök av Sabina o Anders, så nu glänser den=) Håller nu på att göra marängtårtan som Maggan bjöd på idag på kalaset o som vi ska festa loss på imorgon. Mums filibiblan!


6 dagar kvar!!!

Idag åkte älsklingen o hjälpte sina kompisar att flytta. Niclas, älsklingens bror, kom o hjälpte mig med att få igång bilen. Tusen tack för hjälpen!! Så idag kom jag iväg till allum o kika i affärer. Blev dock inget fynd men alltid trevligt att kika iallafall!! Sen åkte jag o hämta älsklingen som har vart borta hela dagen. Tog förvånandsvärt lång tid för dem att flytta några kvarter!!! 
Så nu blir det lugn o ro framför någon film=)

Ha det bra!  


En vecka kvar!

Idag e det bara en vecka kvar tills jag drar till Nya Zeeland! Går så galet fort, har inte fattat än att jag drar så snart, men va skoj ska det bli!! Samtidigt ska det bli sorgligt att lämna min älskling här :/ Men det e ju bara 3,5 månad som vi e borta från varandra, så det ska vi allt klara! 

Hade ingen bra början på dagen då bilen inte startade pågrund av kylan. Hade planerat att åka till frölunda torg och allum köpcentrum för shopping men det sket sig rätt rejält då bilen vägrade starta. Tur att älsklingen känner en del folk här som kan hjälpa mig att starta den igen så imorgon ska vi väcka liv i den igen!! Va väl inte meningen att jag skulle shoppa:/ Tröstade med pizza som vi fick hemkörd!
Men fick också en trevlig överraskning då jag fick mer pengar från csn idag! Tjohoo! 
 


Juldagen!

Igår kom älsklingen till mig i Trollhättan. Vi gjorde oss iordning o gick på fest hos David. Va en hel del folk där o rätt högljutt, men hade ganska trevligt! Dessutom slog jag Johan på "Bonka bäver" (ett kortspel;P) så e ruskigt stolt över att jag slog honom fyra gånger i det...mowahahaha! Drog hem rätt tidigt då de andra skulle ut på krogen.
Här e lite bilder från kvällen partaj! 







Idag gick jag, älsklingen o mor en långpromenad med Stella o drog sen vidare till Överby för att kolla lite på mellandagsrean, men det va så sjukt mycket folk där så vi va inne i fyra affärer sen orkade vi inte mer:P Efter det åkte vi hem till min moster o hennes man o åt lutfisk o julbord. Va mycket trevligt o dem har två jätte fluffiga o fina katter som va hur goa som helst!



Tusse och Pysen:P


Efter besöket hos moster åkte jag o älsklingen hem till Göteborg o hälsa på Niclas (älsklingens bror) o hans döttrar. Stanna på en kopp kaffe o sedan bar det av hem efter en lång o händelserik dag=)

Ha det!


Idag kom tomten!!

Idag e det julafton!!!
Passade Stella när mor jobbade. Gjorde iordning resten av maten som vi skulle ha med oss senare o sen kollade jag o Stella på Kalle Anka och hans vänner (trots att Stella sov genom större delar av programmet)=) 

Världens sötaste tomtehund!
 

När mor slutade jobbet åkte vi till Thomas, min syster Annas pojkvän, o fira jul tillsammans med dem o fem barn. Va jätte trevligt!
På kvällen kom han som vi alla hade väntat på, nämligen tomten! (som egentligen va min mosters man) Tyvärr hade han inga riktiga tomtekläder så det blev en liten specialtomte:P Fick ett presentkort på vero moda av mor o senare körde vi julklappsleken då jag fick tag på ett mini geni som e perfekt att ha med på resan till Nya Zeeland! Har haft en fantastiskt trevlig jul tillsammans med nära o kära!

Våran specialtomte:P




Dan före dopparedagen!

Igår bytte jag o älsklingen julklappar. Vi tod det lite innan jul då vi inte träffas igen förän den 26.
Han fick en digital fottoram av mig med bilder på oss som jag hade satt in samt ett ägg som ska hålla tiden när vi kokar ägg:P Jag fick en flanellpyjamas o en fottobok med bilder och kommentarer från vårat första år tillsammans! Bler hur lycklig som helst för den! Roligt att få någonting som han har lagt tid på o tänkt efter! Jätte fin älskling!!!=D Fick också en tidig födelsedagspresent, en resehanduk. Jätte fiffigt! Tack älskling för allt!



På kvällen åkte vi tillsammans med Maggan, älsklingens syster o hennes pojkvän till Maggie o Lennart som är väldigt nära vänner till familjen o hade lite julfirande med god mat, julklappsutdelning, godis o en jätte fin gran på 4 meter:P Rena rama disneygranen! Hade jätte trevligt o fick fyra böcker till resan av Maggie o Lennart o den gröna dkny parfymen av Maggan. Tack alla för en fantasktiskt trevlig kväll!





Vi sov över hos Maggie o Lennart o jag o älsklingen delade på en 80 säng. Det va fruktansvärt trångt så sov inget alls den natten då jag va rädd att knö ut älsklingen på golvet:P
Åkte hem till min kära lilla mor i Trollhättan. Hon hämta upp mig på resecentrum o vi drog vidare till Oskar som fyller 12 år idag! Grattis=) När vi kom hem från kalaset förberedde vi en massa mat inför morgondagen då tomten kommer=D Tjohoo!

Ha en underbar jul allihopa!


Dan före dan, före dan före dopparedan!

Jag o älsklingen startade dagen med att ta fram t-fatet o gav oss ut i en backe här i Göteborg! Det va isbana där så gick dundrande fort nedför. Grymt roligt!
"Då tar vi kälkarna fram och vantarna på
Och sen vi åker i backen, hej, vad det ska gå!"

Årets första pulkaåkning=)






På kvällen hade vi lite julfirande med Ove (älsklingens far), Görel o Ninni. Bjöd på lite kvällsfika o prata en hel del. Va hur trevligt som helst! Har haft en fantastiskt bra dag idag=)

Ove o älsklingen hänger i soffan=)




Ninni, visst e hon urgullig??!


Fick en liten present för att vi flyttat ihop. Det föreställer mig o Mattias. Visst e det likt? :P
Handmålade av Görels mor


Ha det så bra!


Granen står så grön o grann i stugan...

Idag storstädade vi lägenheten, vilket va väldigt behövligt! Så nu skiner den så fint=)
Älsklingen griljerade årets julskinka på nästan 3 kilo! Tog sin lilla tid men den blev bra i slutändan och den såg väldigt god ut!:P
På kvällen åkte vi med Maggan (älsklingens mor) och köpte julgran! Hjälpte även till att pynta den samtidigt som vi lyssnade på Peter Jöbacks julskiva. Kan det bli mer julstämning??!!=) Va jätte roligt o den blev jätte fin!!!
Vi har tyvärr ingen egen julgran i år då vi bor lite för litet för det, så det va roligt att få vara med o klä någon annans gran!=)








4 advent!

Idag är det 4 advent och jag sitter o väntar på att älsklingen ska komma hem efter ett tolv timmars arbetspass. Jag har spenderat dagen med en långpromenad i snön. Läst en helt del i den sista twiligtboken, e helt fast! Sitter nu o kollar på transformers 2 o har lagat mig lite mat.
Ha en underbar 4 advent!


Julmys!

Idag firade vi jul hemma hos min kära far i Grästorp. Josse, Henk, Stella o älsklingen va med. Vi åt julmat, spela Uno, sjöng och spela massa jullåtar på gitarr och avslutade med julklappsutdelning. Fick pengar av far, vilket va väldigt behövligt!=)
På vägen hem svängde vi förbi min kära lilla mor i Trollhättan för att dumpa av lite saker som hon skulle få. Mina syskonbarn Albin o Melvin va där. Jätte roligt att träffa dem, då det e väldigt sällan som det ges tillfälle för det=) Har haft en helmysig dag!






Myskväll!

Hälsade på Mattias bror Niclas o hans döttrar. Dekorera pepparkakshus, åt pizza o det bjöds även på luciasång=) Hade en mysig kväll tillsammans med familjen Hanson!




En alldeles alldeles underbar dag!

Sabina o Anders kom hit idag o vi drog in till stan för att julhandla, jag köpte inget men Sabina desto mer=) Efter shoppingrundan åt vi på Jensens Böfhus, de hade extremt dåligt utbud på vegetariskt o fisk så va ingen höjdare direkt! Blev en extra tripp till Burger King efteråt :P
Drog vidare till jul på Liseberg som va jätte mysigt! Såg på en isshow som va grym! Har aldrig sett konståkning på riktigt så det va riktigt roligt o de hade satt ihop numret så bra. Blev imponerad! Kolla även runt lite på julmarknaden där inne o hälsa på massa söta djur.
Efter Liseberg gick vi på "Harry Potter och dödsrelikerna" Va riktigt bra, men vill se mer!
Har haft en underbar dag tillsammans med Älsklingen, Sabina o Anders! Tack för allt!=)











Ha det bra!


Julpyntat!

Idag har jag ställt fram mina underbara tomtar!=) Har alltid älskat tomtar o ville absolut inte va lucia när jag va liten, bara tomtar som gällde! Tror det fortfarande sitter i lite, e fortfarande helt fascinerad av de söta tomtarna=) Så nu e det lite julfint i vår lägenhet!


Hemmafest!

I går kolla vi på "Svensson svensson" film. Va riktigt rolig. Sen gjorde vi oss iordning o åkte bort till Emelie o Johan som hade inflyttning/födelsedagsfest. Va tänkt att vi bara skulle stanna till drygt 10 men klockan  tickade på o klockan blev ett innan vi drog därifrån. Va en riktigt trevlig kväll med tjöt, dricka och musikquiz där vårt lag kom tvåa o älsklingens lag vann. Priset va 3 mintushotar=)




Bakkväll!

Idag storstädade jag lägenheten menas älsklingen va på jobbet. När han kom hem rensa vi ut en massa saker på vinden, så nu går det att gå in i den igen! Svårt att slänga massa saker, men skönt på samma gång! 
På kvällen tog vi en promenad till Andreas o Sandra o baka lussekatter, drack starkglögg o kolla på "Ensam hemma 2".

Andreas e i full rulle med degen!


Tycker att det e jätte roligt att det finns färdigt pulver som man bara blandar med vatten för att få en färdig deg :P Sånt som e till för latmaskar som oss=)
 

Denna fina lussekatt gjorde jag=)


Parmiddag=)

Tvätta idag i tolv timmar. Jisses va mycket tvätt det va!
Skickade in tentan till Kristina, så nu kan jag inte ångra mig=) Skönt att ha den ur världen! Nu e det bara examensarbetet kvar sen e allt klart!
Körde även bort Robins soffa till Härryda o på kvällen träffade vi Robin, Alina, Mats, Isabelle, Sandra och Andreas inne i stan o åt mat på Bryggeriet. Trevligt sällskap o god mat men ingen vidare service för det priset!




Hemma i Göteborg igen!

Jag o Sabina montera ihop vårt pepparkakshus som vi bakade i onsdags. Gick relativt bra, lite skevt o lyckades spilla smält socker på Sabina men annars gick det jätte bra! Blev fint i slutändan, men Sabina får dekorera det själv så kommer nog bli alldeles alldeles underbart när det blir helt klart!





Åkte hem till älsklingen på eftermiddagen. Tack Sabina o Anders för att jag fick bo hos er=) Men nu ska det bli skönt med min egna säng o garderob!
 Kolla på "Dumma mig", va grym!
Bästa citatet från filmen:  he`s so fluffy, im gonna die!!


Pardyhardy!

Jag o Sabina åkte till Hemkompaniet o jag köpte julklappen som jag ska ha på julklappsleken på julafton. Så nu har jag endast en julklapp kvar!  Åkte därefter till loppisen o fynda en massa fina saker=) Detta e nog första gången jag har köpt så mycket saker på en loppis. Blev helt manisk när jag väl börjat köpa, så roligt att pruta o vilka fynd jag hitta! 



På kvällen kom Bille o Klas hit för att parta. Hade frågesport o spela "Ta i trä" o ölspelet. Efter många drinkar o ett glatt humör gick vi till Harrys o skaka rumpan=) PÅväg till Harrys mula jag Klas (mowahahaha) men fick igen då jag skulle springa iväg o halka o slog i höften så den e alldeles blå o svullen nu:/ What goes around comes around:P 
Träffa Elin därinnne o jädrar va vi dansa allihopa. Va en riktigt rolig o lyckad kväll! Tack Sabina, Anders, Bille, Klas o Elin för en sista utgång tillsammans i Lidköping!

Jag redo för kvällens händelser


Sugen på popcorn:P


Festen börjar=)


Konsentration=)


Ölspelet med halvnakna killar på korten, grrr=)


Hade lite skoj med korten:P
(bild lånad av billebus.blogspot.com)



 


Julshopping!

Luncha med Far på Henrys. Gick därefter ut på en julklappshandel, blev nästan klar med alla klapparna! Har även gått igenom tentan helt så den e klar nu=)
På kvällen bjöds det på knytkalas hemma hos Elin. Bille, Klas o Ida va också där. Vi började med en tripp till donken o åt innan vi åkte hem till Elin o fika o prata. Va jätte trevligt!

Ha det!


Det stora julbaket!

Jag o Elin jobba med examensarbetet, gjorde klart en broshyr o skrev lite i rapporten. Vi lämnar resten till Nz, har inte jätte mycket kvar. 
När jag kom hem till Sabina satte vi igång att julbaka! Blev knäck, julchoklad o början på ett pepparkakshus då degen tog slut så vi får fortsätta med det imorgon. Men allting blev lyckat=D







Sista dagen i skolan!

Åkte till Sabina i söndags kväll, då jag ska stanna där ett tag för att arbeta med examensarbetet samt redovisningen som ska äga rum imorgon. Så är för tillfället kombo=) Vi kolla på Sandor slash Ida och drack glögg med pepparkakor till iomed at det e första advent!



I måndags va det sista dagen i skolan med redovisning av utvecklingsplanen. Gick ganska bra o det e skönt att ha det överstökat nu! Ska bli underbart med lite ledigt nu innan Nya Zeeland. Efter redovisningen bjöds det på julfika och luciatåg som ettorna anordnade. Va jätte roligt då de hade spexat till det lite med en rolig dikt o en omskriven jullåt=)  



På kvällen träffades alla vi i tvåan (förutom 2 pers) på Bakgår´n för en sista julmiddag tillsammans. Det bjöds på riktigt god mat, 2 musikquiz (gick inget vidare för min grupp) , dricka, tal och tjöt=) Va riktigt roligt men samtidigt sorgligt då man inte kommer att träffa alla på ett bra tag! Lyckad kväll!



Vegetariska jultaldriken. Tur att jag fortfarande äter fisk o skaldjur;)


I tisdags gick jag o Sabina i byn o kika, köpte julklappar till mina syskonbarn så nu har jag inte många kvar! Gött!
Målade Sabinas hörnskåp vitt. Blev mycket mycket snyggare än va det va förut! =) Sedan kollade vi på "En julsaga" med Jim Carrey, va ganska långdragen o inte fullt så bra som jag trodde.

Idag träffades jag o Elin i skolan för att jobba med examensarbetet. Kom ganska långt! Sedan mötte vi upp Ida, Katarina, Bille o Klas på Henrys för att äta lite mat, stanna där ett tag o prata innan jag o Elin gick o kolla i lite affärer. Köpte mig ett underställ o ett linne=)



Ha det alldeles alldeles underbart!


RSS 2.0