Ullared!

Igår bar det av till Ullared tillsammans med Älsklingen o elin. Blev en hel del inhandlat bland annat 2 jackor, 2 spel, vinterskor och lite bra ha saker till NZ=) Nu e ekonomin i bott igen!  Blev en heldag där så va helt döda när vi kom hem!



Idag träffa jag Elin i stan o vi gav oss av på en liten shoppingrunda och lunch på "paprika"=) Köpte mig ett skydd till min mini pc. Nu sitter jag o väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet.


Vilse i pannkakan!

Älsklingen jobbar idag tills ikväll så har spenderat dagen med att plugga samt tatt en promenad på 7 km i Göteborg, lyckades på något sätt gå lite vilse men kom hem tillslut=)


I Göteborg!

Åkte o överraska min man i Göteborg. Älsklingen hade bakat bullar så lukta nybakat när jag kom hit=)
Vi beställde pizza o tog det lugnt.

xoxo


Heldag i Grästorp!

Hälsa på min kära lilla far i Grästorp. Lekte frisör o klippte hans hår samt rensa upp lite hemma hos honom. Josse, Henk o Stella kom också dit lite senare. Vi spela "True or false" (fick bland annat reda på att 1993 födde en dalmatiner kattungar o det e sant. Weird!)
Tog en promenad runt forshall, en strecka på 4 km=) Avslutade med middag o äpplepaj till efterrätt. Mums!

Forsen i Forshall:P

Shoppingrunda i Lisch!

Boka biljetterna tur o retur från Auckland till Nelson idag! En grej att checka av från listan=)

Jag o Sabina drog på ett shoppingstråk i kärnan av Lidköping för att leta efter en jacka åt Sabina. Tog en matpaus på Harrys cafè och gick sedan vidare. Efter många om och men hittade vi slutligen en snygg, röd jacka på stadium. Jag köpte mig ett par rosa vantar med dödskallar på=D


Skräckens hus!

Va på skolan ikväll, där Bille o Sofi hade fixat med massa läskiga grejer. Passar perfekt på skolan då det e en riktigt läskig plats med Fru Kultura och Inga som är de kända andarna i skolan.
Vi blev uppdelade i två lag som skulle komma på ett läskigt namn på sin grupp. Vi valde Livets ord då vi tyckte att det va ett riktigt creapy namn! Därefter gick vi ut på spök/frågesports vandring i parken o sedan upp på vinden för lite spökhistorier. Vårt lag vann=D  Kan säga att jag e väldigt lättskrämd då jag tror på andar o kommer ha extremt svårt för att sova ikväll, blir tända lampor!=) Men tack Bille o Sofi för en rysligt bra kväll!



Tycker att Bille....


och Elin ser lite trötta ut:P

Besök av far min=)

Hade föreläsning med Ossian från Göteborg o co, så grymt rolig att lyssna på! Va mycket intressant.

Far kom o hälsa på o gav mig pengar till resan från Auckland till Nelson o tillbaka, så imorgon blire till banken o sätta in dem. Vi åt lite mat o prata.


Chilldag!

Tvätta min vita skjorta som det va fläckar på med klorin, lukta badhus nere i tvättstugan, men skojtan blev vit o fin igen=)
Gick till Sabina, vi laga mat o kolla på "I from med Anna Anka", va ju en kopia av "Du är va du äter":P


Hoppas på att få sålt lyan nu!

Mäklaren ffrån Svensk fastighetsförmedling kom hit o tog kort på lägenheten så nu ligger den ute på bland annat Hemnet. (http://www.hemnet.se/beskrivning/947178?r=3) Dock har inga bilder kommit upp än:/ Men det kommer säkert upp snart!

Dagens lektion blev inställd på grund av att läraren va sjuk, så har suttit med tentan en del. Kolla på once, va helt okej, men det va låtarna som va bäst i filmen!


En mycket trevlig dag!

Jag o älsklingen tog en långpromenad på 7 km i ett grön område precis där älsklingen bor, va jätte mysigt!

Sedan bjöd älsklingen ut mig på en fin restaurang, Restaurang Michelangelo. De hade så god mat där! Har haft en underbar helg i Göteborg! 


Rensat älsklingens garderob!

Vänta hela dagen på att en kille skulle komma hit o köpa älsklingens tv-bänk, men han sköt upp tiden hela tiden så han kom inte förän vid 17 tiden. Så det e va vi har spenderat tiden med idag...väntat.

Vi har även rensat älsklingens garderob. Lite mindre kläder men fortfarande jätte mycket kvar! Gjorde ett test o skulle se om älsklingen fick på sig alla sina 34 t-shirtar,linnen o en mindre tröja. Han lyckades få på sig alla men blev en liten tjockis=) 

Min stora, feta, svenska pojkvän:P


Ingen som vågar mucka med häckens supportrar=)


Marstrand!

Åkte till Kungälv och besökte Göteborgskex, blev ett o annat inhandlat=) 

Shopping på g!
 

Men besöket í kexfabriken var inte anledningen varför vi åkte dit, va bara en bonus=) Utan det var för att göra en intervju med kommunens VD Noel. Vi börja med lunch på en pizzeria och sedan intervjun på ett kontor. Därefter åkte vi i gruppen, jag, Sarah, Angelica, Bille o Klas, ut till Marstrand och Marstrandsön. Vilken mysig ö det va, utan trafik o havslukten!



Gruppen=)




Åkte hem till my lover boy=) Vi tog bilen till Valda för att hälsa på Maggie, va verkligen jätte trevligt där! Åt lite kvällsfika, tjata o kolla på idol. Fredagsmyyyyys!

xoxo


Musik quiz!

Jag, Sarah, Bille o Klas möttes på Harrys för musik quiz. Therror o hennes kille kom o gjorde oss sällskap=) Dock gick det inget vidare på frågorna, började bra men slutade dåligt, kom till och med på lägre plats än det andra laget i klassen! Illa, illa! Men vi får vår revange nästa vecka, troligtvis=)

En del av laget=)

Slö dag!

Har vart sjukt trött hela dagen idag! Inte fått mycket gjort idag, utan spendera kvällen framför "The holiday" Grymt bra film för övrigt!

Börjar bli lite smått stressad nu va det gäller allt som behöver fixas till Nya Zeeland, alla utgifter, tentan, examensarbete, projektarbetet, lia, flytt och en lägenhet som ska bort. Känns som om man inte kommer hinna med allt! Huuu...vilken ände ska man börja i tro??


städ dag!

Följde med Mattias till tåget. Åkte därefter till Guldvingen o tog första twinrix sprutan. Hatar att ta sprutor, det e det värsta jag vet! Fick lite ångest men det va över rätt fort!

Har vart duktig och städat lägenheten, tvätta, dammsög, damma, våttorka, damsög av säng o madrasser, rolla av soffan så nu e nog det mesta håret i lyan borta sen Luna.


Hurtig dag!

Jag, min gos o Elin tog en joggingrunda runt spåret o tillbaka igen, ungefär 4 km allt som allt. Vart jätte duktiga!


Gick till Elin på kvällen o kolla på "ps i love you", underbar film! Elin gjorde även kladdkaka som vi åt tillsammans med kaffe o whisky:P Mums!

Mys fredag!

Mina glasögon blev klara idag, dock fick jag inget sms utan Mattias ville in o kika på glasögon o då sa de att mina precis hade kommit in=)
Mata änderna i parken, dem blev jätte glada!

Hade monopol kväll hos Sabina o Anders, jag vann! Jag e grym! Va en mycket trevlig dag=)

Spelet e i full rulle!



Ny bloggdesign!

Mattias satt hela kvällen för att fixa iordning min nya blogg! Jag blev jätte nöjd med resultatet! Tack så jätte mycket mattias, du e underbar!!=D Va tycks om den nya designen??

SWOP!

Va på SWOP-kväll hemma hos Sarah o Therese, där det även bjöds på muffins o godis=) Va helt manisk när jag leta efter kläder, fanns en hel del att välja mellan! Blev en himla massa nya kläder o smycken med hem, wiiii=) Roligt med en ny garderob!

När jag kom hem kom Mattias med en bukett röda, fina rosor=) Jätte gulligt! 
Så ikväll blir det lugnt framför tvn.

xoxo

Tomt o ensamt här hemma!

Skrev på ansökningarna till Nya Zeeland idag så nu e det klappat o klart! Om det inte e nått problem med det vill säga!

Min lilla Luna flyttade hemifrån idag. Några kvarter bort till Sabina o Anders. E jätte tomt o ensamt här utan min lilla älsklingsmisse! Men kan ju gå o hälsa på henne när jag vill så det e skönt att veta att hon har kommit till ett bra hem! Får se om Anders o Sabina står ut med henne bara=) Va jätte sorgligt att lämna henne! Saknar henne redan=(


Nu e bågarna påväg!

Satt i skolan o greja med vårt projekt, kom en liten bit, ringt o bokat möte i Kungälv o grejer=)
Beställde glasögon från Synsam så de kommer troligtvis vara klara nu i veckan trodde dem. Huu vad mycket ett par glasögon kostar! Helt galet!

Bestämde mig även idag att ge bort Luna på grund av min allergi:/ Älskar min lilla kisse över allt annat, men va ska man göra när man har lungor som en 75 åring pågrund allergin?:( Hade vart mycket bättre för min hälsa om jag hade tillgång till att släppa ut henne, men nu finns inte den möjligheten så Sabina o Anders ska kanske ta över henne, det e guld värt då jag vet att hon kommer att få det bra, samt att jag kan komma o hälsa på när som helst. Men e inte spikat än.

Min älskade lilla Luna<3

Party party!

Firade att Sabina har fått jobb genom en förfest hemma hos henne och Anders med Sarah, Bille och klas. Spelade ölspel och Anders bjöd på shottar, kan ju inte säga nej så tog 4 stycken innan vi drog ut=)

Jag, redo för kvällens händelser!


Festen är i full gång:P


Jag, Sabina, Sarah och Anders drog till Stadt, va typ inget folk där och vi möttes av världens suraste o vresigaste räkrövar till garderobsvärdar. Grrr! Så vi dämpade våra aggritioner mot dem genom ännu en shot!
Under kvällens gång kom det fler folk, va en riktigt trevlig kväll trots sur personal!

På Stadh, fyllesvin det e vi allihopa, allihopa, allihopa...

Nu e vi på gång!

Började idag att planera inför vårat projekt, fick även lite hemläxa av oss själva! Nu e vi på g=)
Jag, Sarah o Sabina kolla lite i stan o jag gick o bytte bågar så nu har jag faktiskt bara med mig ett par hem men har inte bestämt om det ska bli dem än!

Drog till Sabina o kolla på idol, Olle kom vidare! Gött e det!! Kolla också på en väldigt sorglig film vid namn "The last song", va bra fast både jag o Sabina satt o grät!:P


RSS 2.0