Snabb visit i Trollhättan!

I lördags fick jag hoppa in och jobba för en kollega som va sjuk, så lördagen blev lugn.
På söndag morgon åkte jag till gymmet och därefter vidare till Trollhättan för att hälsa på familjen. Jag och mor tog en långpromenad och stannade två gånger på vägen för kaffepaus, en gång på slusscafét och den andra på strandgatan. Mys, mys!! Resten av kvällen tog vi det lugnt och kollade på The ugly truth.
 
På måndagen när mor åkte till jobbet åkte jag vidare till Grästorp och hälsade på min far. Vi tog en promenad fram till Hektors skor och där hittade jag äntligen ett par gympaskor som vi köpte, Otippat nog hittar man dem i Grästorp av alla ställen, när man har vart omkring i gbg o kollat! :P Sen gick vi vidare till Rosa och Torsten och stannade på en fika. Rosa hade bakat en bullkrans som var jätte god! 
Sen var det dax för mig att åka hem igen. Dagarna gick ruskigt fort!!

Överraskning!

Idag blev jag uppraggad på jobbet av en kund som ville att vi skulle ta en fika på min rast imorgon:P Hehe finns kunder till allt, men roligt när man får uppmärksamhet!
 
När jag kom hem från jobbet mötte älskligen mig vid dörren och hade en överraskning bakom ryggen! Det jag fick var en supergullig navelring med ingen mindre än Hello Kitty på!! Han vet verkligen hur man charmar mig:D
Tack älskling för den, du är bäst! 
 
 
 

RSS 2.0