Tuta och kör!!

Dagarna har passerat med jobb, jobb och lite till jobb!
Igår hade vi 30% på alla kläder i hela Cubus butiken! Det var galet mycket folk där!!!!!! Vi i personalen fick 40% istället så jag fyndade mig en kavaj och två snygga halsband för 300 spänn=) Nice price!!
Idag hade älsklingen uppkörning, som han klarade gallant!! Så han kom och hämtade mig efter jobbet. Han e skyldig mig en del körningar nu ;P hihi! Grattis älsklingen! Är jätte stolt över dig!
Trött förare efter en heldags körande=)

Loppis!

I söndags ställde jag och älsklingen ut på loppis i slottsskogen. Det var jätte roligt! Vi fick ihop en hel del pengar och jag fyndade mig två fina väskor och älsklingen köpte spelet så det kan låta=) Ove var också med och delade bord med oss. Vi hade en mycket trevlig för/eftermiddag tillsammans och vi har bestämt att ställa ut om några veckor igen=) Efter loppisen bjöd Maggan hem oss på middag, tillsammans med älsklingens bror, hans tjej och deras fem barn, Matilda, Erik och Seroj. Vi avslutade kvällen hos Matilda och Erik som bjöd på efterrätt=)
Resten av dagarna har jag mest spenderat på jobbet! På torsdag 29/9 har vi en big smile dag på jobbet, vilket innebär att vi har 30% på alla kläder och 25% på all kosmetik i alla butiker i Sverige. Så kom och shoppa!!!

Fullspäckad vecka!

I tisdags åkte jag in till stan igen för att prata med chefen på Dressmann vid Domkyrkan, så nu håller jag tummar och tår för att de hör av sig! På eftermiddagen kom Sabina och besökte oss här i lilla Surte. Vi spenderade kvällen framför True blood, är helt besatt av det!! :P
I Onsdags tog vi en promenix upp till fågeldammen här i Surte och matade fåglarna, dem blev jätte glada=) Sen kollade vi på några fler avsnitt av True blood. På kvällen kom Bille hit och vi gav oss på tp igen.  Denna gånden tog Bille hem segern två gånger!! Congrats!=) Vi hade en mycket trevlig kväll tillsammans!
Igår och idag har jag spenderat dagarna på jobbet! Sabina drog hem i torsdags och på kvällen kom systra mi och sov över här=)
Skönt att få in lite timmar nu, har haft lite ångest det senaste för att jag inte har jobbat på drygt tre veckor! Dessutom är det mycket trevligare att va ute o träffa människor istället för att sitta och dega i lägenheten!
Ha det!

Ge mig jobb!

Idag begav jag mig in till stan för att söka jobb. gick runt lite överallt, tills ansökningarna tog slut. Så nu är det bara att sitta, vänta och hoppas på något napp!
Kvällen har jag och älsklingen spenderat med att lägga pussel och kolla på film=)

Helg i Trollhättan!

I fredags kom Josse hit på eftermiddagen och plockade upp mig och Stella, sen begav vi oss till Trollhättan! Hon släpte av mig hos mor och vi åt lite god mat och ostbricka lite senare på kvällen. Det finns nog ingen mat som är godare än ostbricka!!! Mums!
I lördags tog vi en långpromenad på ca en mil, det va riktigt skönt att komma ut en sväng. Sen åkte vi till Vargön för att passa mina syskonbarn och hennes killes två tjejer, mednas de va på fest. Vi spenderade kvällen med att äta pizza, massa godis och kolla på fångarna på fortet=)
Idag åkte vi tillbaka till Trollhättan igen på morgonen efter att Anna och Thomas kommit hem. Vi tog bara en slappdag innan det va dax för mig att bege mig hem till Surte igen. Har haft en mycket trevlig helg i Trollhättan! Synd bara att helgerna går så ruskigt fort!
Ha det så bra!

Blondie!

Igår kom Bille hit och va en ängel och köpte med sig mer blondering till mig. Dock blev det inte helt blont men blev iallafall bättre än förut. Vi tjöta, tog det lugnt och kolla på Pagemaster som är en jätte gullig film om en kille som är rädd för allt. Han kommer till ett bibliotek efter att en storm har tvingat in honom dit och där börjar ett äventyr, tillsammans med skräcken, fantasin och äventyret, som ändrar hela hans liv...
Idag kom en fotograf hit och fotta lägenheten :( Vill inte flytta härifrån, men va gör man när man är en fattiglapp och inte kan köpa en lägenhet:/
Efter att de gått mötte jag upp Bille i stan, vi gjorde lite olika ärenden där bland annat köpt mer hårfärg. Därefter åkte vi och tog en promenix med Esther, som är en supergullig, heldöv liten papilon:P Sen åkte vi hem till Bille och vi färgade håret (för femte gången) och nu blev det äntligen bra!!! Efter tre intensiv färgning:S Mitt hår mår sådär nu... Men nu är jag iallafall blond!!
När jag kom hem väntade Josse och Stella utanför dörren. Jag och älsklingen ska nämligen vara hundvakt tills imorgon :D Mysgos!

1 år 10 månader<3

Igår, måndag, åkte jag hem till Bille och tjöta, drack te och spelade det fantastiska spelet wordfeud (alfapet) på mobiilen. Älsklingen hade teoriprovet idag och klarade det på första försöket! Grattis älskling! Ett steg närmare körkortet :) Efter provet kom han också bort till Bille och joinade oss på wordfeud. Ett roligt men beroendeframkallande spel som har blivit jätte inne nu hos alla! Vi hade en mycket trevlig dag!
Idag, tisdag, är det min och älsklingens 1 år och 10 månaders dag. Grattis! Den firade vi framför Mariokart som vi köpte på Ullared i fredags. Vi upptäkte att man kunde vara uppkopplade på nätet och köra mot andra runt om i världen. Sjukt roligt!!
Jag har också bestämt mig för att bli blond igen, saknar det lite grann, så jag har haft ett projekt idag med att blondera mig. Det är fortfarande lite gulaktigt, så imorgon ska älsklingen köpa mer färg och silverschampoo så ska jag utrota det sista gula! =) Är numera kallad guldlock av älsklingen :S
På kvällen fick vi besök av Robin, Angelica och Anders som kom hit för att kolla på hockeymatchen mellan Frölunda och Växjö. Dock blev det inte så mycket tittande utan mest tjöt :P  Älsklingen hade titigare idag bakat en silvikaka som vi bjöd på tillsammans med lite annat snacks=) Jätte mysig kväll och matchen slutade med 2-0 till Frölunda så det blev inga sura miner :P
Ha det så bra!

Stockholm i mitt hjärta...

Onsdagen den 7 september bjöd Bille och Klas hem mig och älsklingen på spelkväll och fantastiskt goda cupcakes! Det blev tp och som dåliga förlorare vi är hela högen blev det ett minst sagt intressant spel:P Men vi hade roligt också! Tack Bille och Klas för kvällen! Närta gång får vi fundera ut någonting som är mindre aggresivt:P
I torsdags åkte vi ut till Kållered och kikade i lite affärer, hittade dock ingenting. Mednas vi ändå var i krokarna svängde vi förbi hemma hos älsklingens bror Niclas, hans tjej Åsa och deras barn.
I fredags hämtade jag upp älskingen efter jobbet och så styrde vi resan mot Ullared och GK:S=D Blev en del shopping bland annat två nattdukslampor (varav den ena va sönder när vi kom hem så ska åka dit på fredag igen o byta den:/), mario cart spelet till Wii, underkläder och lite annat smått och gott.
Tidigt på lördag morgon åkte jag och älsklingen tillsammans med Maggan, Seroj, Matilda och Erik upp till Stockholm för att hälsa på deras släckt som bor där. Det bjöds på kräftskiva, sång, vin och prat hela kvällen=) Vi fick sova i en festlokal som tillhörde älsklingens kusins hus.
Mattias morbror hade en super gosig kisse! Nicky=)
På söndagen gick jag, älsklingen, Matilda och Erik upp tidigt för att hinna se på stan innan vi skulle bege oss hemåt igen. Det va min allra första vistelse i Stockholm så vi han se en hel del på fyra timmar=)
Bland annat:
Plattan!
Kungliga slottet!
Riksdagshuset!
Kungliga dramatiska teatern!
En klättrande tjej! (Va en docka men såg levande ut!:P
Sen var vi i gamla stan och gick omkring, det var en loppis i stan också som vi drog igenom, kikade även i affärer och åt på kungshallarna. Så jag anser att vi han med en hel del=)
Jag tycker att Stockholm var en väldigt fin och mysig stad som vi snart ska åka till igen för att upptäcka ännu mer!

Baka, baka liten kaka!

Helgen har vart förvånansvärt lugn. Älsklingen har jobbat och jag har spenderat tiden mestadels framför desperate housewives, vilket jag helt har fastnat för!! I söndags bakade jag en sockerkaka och invigde den nya formen som jag köpte på loppisen vi var på för ett tag sen. Den blev riktigt god!!
Igår såg jag och älsklingen på Hur många lingon finns det i världen som var en av de bästa svenska filmerna jag har sett! Rekommenderar den starkt! En både rolig och gripande berättelse om samhällets förutfattade meningar om funkitionshindrade.
Den handlar om en kille som har misslyckats med det mesta i livet och flyttar till Hudiksvall för att skaffa jobb. Han börjar då jobba med ett gäng funktionshindrade som är riktigt duktiga på att sjunga och bestämmer sig för att hjälpa dem i början på sin "karriär" mot föräldrarnas vilja...

Dåliga nyheter..

Jag och älsklingen har vart i köptankar om lägenheten ett bra tag nu och nyss fick vi ett samtal ifrån Anelle (som vi hyr av) att han vill veta om vi vill köpa den eller inte, för han har nämligen lån på två lägenheter och har inte råd med det, så älsklingen ringde till banken som han pratat med förut och då sa de att vi var tvungna att ha 15% för att få lånet. Men nu när älsklingen ringde hade de ändrat det till 20% i handpenning, så att köpa lägenhet en kan vi glömma! Så nu står vi här igen utan boende! Är det någon som känner någon som har en ledig lägenhet i Göteborg tar vi tacksamt emot tippsen!!=)

Antikrundan!!

Nu har vi äntligen fått internet till lyan, dock fungerar det inte på min data dumt nog! Men det fungerar iallafall på älsklingens data så det är väl bättre än inget:P
Sen sist jag var inne och skrev har det hänt lite roliga saker.
Det första var lördagen den 27 augusti. Då åkte jag och älsklingen till Trollhättan för att fira systra mi på hennes 26 års dag samt att hon fick stipendiet för att åka till Kapstaden i Afrika för att studera. Så det var en fest med Afrika tema där hon hade pyntat hemmet fint med massa små plastdjur, växter och afrikansk musik:) Hon deltog i en tävling för ett tag sen och vann ett kalas från gillet, så det bjöds på två stora smörgåstårtor och till efterrätt en prinsesstårta och en bärtårta från just gillet. Hur mumsigt som helst!! Mellan maten gick vi på tipspromenad med frågor om Afrika, det var svårt men roligt och lärorikt! Jag och älsklingen drack ingenting för att vi dagen efter skulle upp på loppis i Gbg, så vi drog oss hemåt på kvällen. Vi fick med oss Henks Wii hem, då vi fick köpa det av honom=)
På söndagen den 28 gick vi på loppis i slottsskogen! Dock var det så dåligt väder så det var inte många som ställde ut och vi var bara där en kort stund. Men på den stunden hann jag fynda lite!! En esspressomaskin med mjölkskummare för 150 kr, en kakform och tre krukor! Maskinen fungerar utmärkt och gör fruktansvärt gott kaffe!=) Klart bästa fyndet jag gjort!
Tisdagen den 30 augusti åkte jag med Görel (min plastsvärmor:P) till Tjolaholms slott för att ställa ut en gammal skrivmaskin på antikrundan som skulle äga rum just på slottet idag och kolla dess värde. Vi stod i kö i 4 timmar, dock väldigt roliga 4 timmar med mycket skratt och tjöt med andra, innan vi väl fick komma in och få skrivmaskinens värde av Peter Pluntky. Vi var ett av de få som blev intagna till filmning!! Så i januari/februari någon gång är Görel med på tv, missa inte det! Vi fick reda på att skrivmaskinen var från 1879 ifrån New York och att det exemplaret var i mycket bra skick, men att vissa förbättringar kunde göras på den för att öka dess värde ändå mer. Värdet säger jag inte, det får ni kolla på när avsnittet väl släpps;) Men det var ett mycket shockerande värde, både jag och Görel tappade hakan, så det var lätt värt att stå i kön för det!=)
Kände Knut Knutson från antikrundan. Lika entusiastisk över saker som vanligt!
Visst är den jätte fin!?!?!
Restrerande dagar har jag jobbat och idag fick jag utmärkelsen "big smile" som utses varje månad och då får den personen 250 kr att handla för i butiken. Så denna månaden var det jag som fick det=) Köpte mig en bh och en röd skinnjacka som blev utnollad på grund av att en knapp fattades, så fick dessa två grejer för 250 kr=D Nice!!
När jag kom hem gjorde jag hemmagjord fiskgratäng så nu ska jag provsmaka hur den blev=) Ha det riktigt gött alliopa!!

RSS 2.0