Tjingeling!

Igår var både jag och älsklingen lediga och hela dagen var fullspäckad med saker!
Dagen började med att vi åkte och gymmade, därefter åkte vi hem och jag mätte och vägde mig (gör det varje vecka för att se om det har hänt nått). På bara två veckor har jag gått ner 2kg och tappat 4cm runt midjan!! Är ri!ktigt nöjd, då vi inte har tränat stenhårt under dessa två veckor=) Men mer ska det bli!
Därefter åkte vi bort till sportaffären XXL och lämnade in min cykel på reparation, då den gnisslar lite skumt och det behöver bytas ut lite saker på den! Sen åkte vi vidare till Maggan (älsklingens mor) och lånade hennes gräsklippare och drog därefter vidare till Gunnebo slott och kikade runt. Jag har aldrig vart där förut, så det var mysigt. Tyvärr var allting stängt när vi kom dit, så vi gick mest omkring och kolla på trädgårdarna och så. När vi väl kom hem igen fick vi besök av Andreas och Sandra. Vi åt jordgubbar med grädde och tjötade en stund. Sen klippte älsklingen gräsmattan och jag städade hemmet=)
 
 
 
 
Idag fick vi finbesök av min kära mor och far! Tyvärr jobbade älsklingen hela dagen så han fick inte nöjet att umgås med oss!
Vi startade dagen med kaffe och sedan åkte vi med båten över till Hönö och Öckerö och promenerade runt där och bara njöt av det underbara vädret och Sveriges fina skärgård! Sen åkte vi hem, grillade och tog en promenad upp till en utsiktsplats som jag har hittat här=) Vi avslutade dagen med jordgubbar och grädde på verandan! Tack undebara mor och far för idag!
 

Midsommarfirande!

Helgen har passerat fort, med många roliga händelser=)
I fredags var det midsommarafton och det firade vi i vårat lilla hus tillsammans med våra underbara kompisar! Vi var elva pers som deltog i firandet och det blev en himla fest! Musikquiz, dans runt stången, god mat och en himla massa nubbar stod på schemat! Det blev ett fyllekalas utöver det vanliga;) Tack alla som kom för en mycket trevlig midsommar!
Glömde tyvärr ta bilder under kvällen så det va lite kasst!!!:(
 
På lördagen mådde ingen av oss särskillt bra. Vi mådde som vi förtjänade;) Dagen passerade och vi rörde oss knappt från tvn!
 
På söndagen åkte mina två bästa vänner hem efter helgens spektakel och för min del va det jobb som gällde.
Tack Sabina och Emelie för att ni kom och gjorde min kväll=) Alltid lika roligt att träffas! Synd bara att det inte blir oftare!
 
Idag efter jobbet åkte vi spontant iväg till Ullared och shoppade=D Både jag och älsklingen köpte oss varsin jumpsout, shorts, nödvändigheter till hemmet, underkläder, Mästerkatten i 3D och lite annat smått och gott. Det blir alltid dyrare än vad man har tänkt sig när man åker dit! Men vi fick mycket för pengarna!
När vi kom hem kollade vi på vår nya film och myste ner oss i våra jumpsuits=)
 

Party hardy!

Igår kom Emelie in till mig på jobbet och lite spontant bestämde vi att vi skulle gå på en hemmafest som Emelie hade blivit bjuden på av en kille som hon träffade i Gran Canaria för 5-6 år sedan. Vi tänkte att ska vi ändå på fest så kan vi lika gärna fortsätta utåt och dansa också. Jag hade nämligen en fribiljett in på Excet!
Förfesten var jätte trevlig! Vi kände inte en kotte, men alltid lika roligt att träffa nya människor=) Vi satt och tjöta och drack ett tag, innan vi var tvugna att gå ut då fribiljetten endast gällde fram till kl 1!
Det var sjukt mycket folk inne på Excet, så man kunde knappt dansa! Vi stannade inte tills det stängde och det är jag tacksam för idag då jag har jobbat:P Mår som jag förtjänar!
Tack Emelie för en fantastisk kväll! Alltid lika roligt att träffas<3

Ny klippt!!

Idag firade jag och älsklingen 2 år och 7 månader och den startade vi med att vi båda klippte oss och jag slingade håret på salong oss här i stan! Så nu är mitt hår så mycket bättre än vad det var innan (inte massa olika färger)!!
Senare åkte vi och köpte gym och jympakort på Newbody och invigde gymmet där. För övrigt vaknade jag upp med världens träningsverk sen gårdagens hårda träning, men vad passar väl inte bättre då än att träna vidare?:P
Dessutom fick vi lite saker för att vi började träna där! En vattenflaska, en t-shirt och en jympapåse=D
Grattis Honey boney på vår dag=)

Mitt nya liv!

Ja, jag vet att jag har skrivit detta förut men nu är det bannemej på riktigt!
Igår fick jag nog över min kropp och att jag har gått upp så mycket som jag har gjort, så en gång för alla bestämde jag mig för att göra någonting åt det! Så igår började jag med GI-metoden, då jag vet att den fungerar på mig!
Idag var jag och älsklingen på Newbody och provade på gruppträning, cirkelpass, där vi bland annat välte däck, slog på däck, hoppa och studsa med mera och hela passet var utomhus. Det var sjukt jobbigt, men samtidigt riktigt roligt!
Det var mer än ett år sen som jag tränade sist, så nu ska jag komma igång med träningen på riktigt. Imorgon ska vi åka tillbaka och köpa oss varsitt träningskort (om vi kan gå efter dagens träning)!
Det är så himla lätt att fastna i den onda cirkeln med att äta onyttig mat och sätta sig framför tvn. Jag säger bara passa er för allt sånt! Det är lätt att gå upp men svårare att gå ner. Det är lätt att blunda för problemen, men jag har öppnat ögonen och ska nu lösa mitt fettproblem!!

Fullspäckad dag!

Dagen började med ännu ett besök på akuttandvården, då jag fortfarande efter pencillinkuren har ont i tanden och svuldnaden inte har försvunnit helt. Dock gjorde de ingenting där, de sköljde bara under tandköttet och sen va det klart! Kändes som ett meningslöst besök. Så imorgon ska jag ta och ringa tandvården och prata med dem om att eventuellt ta bort visdomstanden.
På eftermiddagen blev vi hembjudna till Seroj där hans son hade prästinvigning. Vi stannade där för lite mat och firande och sen drog vi vidare till Bille och Klas för att kolla in deras lya och tjöta lite=)
Tack och adjö, leva eller dö!

Heldag på stan!

Idag åkte jag och älsklingen in för att träffa Robin och Alina som hade åkt till Göteborg för en shoppingdag!
Vi kika i några affärer, åt mat och drack några öl/cider i det underbara vädret!
Det blev verkligen en heldag inne i stan och vi avslutade dagen på utebaren vid Clarion hotel Post=)

Camping!

I måndags började min veckas semester och oturligt nog fick jag infektion i min visdomstand i lördags så hela vänstra kind och hals var svullen och gjorde extremt ont:/ Jag kunde knappt öppan munnen, så det var lite problematiskt att äta, jag fick gå på en soppdiet:P Jag fick pencillin och munnskölj av tandläkaren så efter sju dagar hoppas jag att allt är veck!
På måndagsmorgonen packade vi vårt pick och pack och styrde bilen mot Västervik och Lysingsbadet. Vi var väldigt osäkra på hur länge vi skulle stanna så hon på campingen sa att hon bokar in oss fyra nätter och vi betalade.
Vi blev placerade på den enda platsen som inte var klippt, så vi bodde i 30 cm högt gräs! Campingen var inte alls som vi hade räknat med. Vi var båda besvikna över den och efter första natten gick vi och pratade med personalen om att vi eventuellt vill checka ut tidigare. Hon som bemötte oss var ytterst otrevlig och kom med snabba spydiga komentarer. Tydligen finns det dropin camping där man betalar efter vistelsen. så vi får inte tillbaka våra pengar. Hur ska man veta att det finns dropin camping om de inte informerar om det, om man som kund är osäker på hur många nätter man ska sova??? Då anser jag att man informerar om att det finns andra alternativ!
Det ska vara en fem stjärnig Camping men av oss får den en halv stjärna!!
Lysingsbadet!
Efter att vi hade vart och pratat med den otrevliga personalen bestämde vi oss ändå för att byta Camping, så vi åkte vidare upp till Kolmården och First camp Kolmården. Det var en supermysig camping där man fick ställa upp tältet vart man ville inom några speciella områden i skogen. Vi fick ett mycket bättre intryck av denna campingen!
På onsdagen, Sveriges nationaldag, gick vi upp tidigt och firade dagen med alla djuren på Kolmårdens djurpark!! Det var en supermysig dag med säl- och delfinshow, badande björnar och busiga apor=) Vi avslutade kvällen med minigolf på campingen som vi fick gratis då de inte hade gjort iordning banorna:D
En fyrstjärnig camping som borde haft fem!
Ett svin och en söt liten gris!
Idag, torsdag, packade vi ihop allting och begav oss hemåt igen, då ekonomin sa stop. Men vi har haft kanon dagar (förutom i Västervik) och kan lätt rekomendera First Camp campingen i Kolmården!
Tack och hej, leverpastej!

RSS 2.0