Tripp till Thn!

Igår efter att älsklingen slutat jobbet åkte vi upp till Thn för att gratulera mor som fyllde hela 55 år!! Tyvärr fick mor inte äta någonting då hon fastar för att hon ska röntgas, för att förhoppningsvis få reda på vad som är fel med hennes dumma mage. Men det var jätte trevligt ändå att få träffas! Grattis kära mamma på din dag!

Min pojkvän är en kändis!

I metro idag!


Personalmöte!

Idag åkte vi bort med bilen till Sven som skulle sätta dit en knapp som skulle få bilen att starta snabbare. Då den har vägrat starta vid ett antal tillfällen. Så nu drar vi bara nyckeln till tänningsläget och trycker på knappen så startar bilen utan problem! Tänk va en liten knapp kan göra:) Bilen ska nämligen in på besiktning imorgon och då är det en fördel om den startar! Vi vet redan nu att den inte kommer att gå igenom, men då brukar man få en månad på sig att laga den och får då köra den ännu en månad. Så till dess har nog far köpt en ny bil så at vi kan överta hans gamla=)
Senare på dagen kom Sarah hit och hälsade på=) Vi tog en promenad till havet och avslutade med en fika här innan vi åkte in till stan. Jag skulle nämligen på personalmöte kl 20-23.
Mötet var ytterst treviligt och vi gick igenom typ allt. Från statistik och tävlingar till vad vi ska göra om det börjar brinna eller hur vi ska agera om vi blir rånade eller bombhotade.
Sista dagen idag efter min långlediga period så imorgon börjar jobbet igen=)
Ha det så bra!!
Isarna i Hällsvik har börjat smälta=)
En goding som gillar att mysa=)

Fettisdagen!

Idag kom min kära systeryster hit tillsammans med Stella bella bus och hälsade på. Goldie blev sådär glad och morrade åt Stella, men efter en promenad och lite tid så gick det mycket mycket bättre! Lite övning ger färdighet! Josse hade med sig semlor hit som vi festade loss på (första semlan för iår). Det är ju trots allt fettisdagen idag, så då måste man ju äta en semla! Sen tog vi en långpromenad med hundarna. Därefter var det dax att bege sig till västra djursjukhuset för att Stella skulle undersökas, då hon belastar sitt högra bakben och har därmed inte så mycket muskler i det vänstra. Vi satt mest med som moraliskt stöd i väntrummet och Goldie satt och kikade på alla hundar som kom och gick=) Då gick det jätte bra!
Tack syster och Stella för besöket och för de fina presenterna till Goldie=)
Efter besöket hos veterinären åkte syter och Stella hem och vi tog svängarna förbi svärfar och svärmor. De bjöd på mat och tjöt=) Vi blev där längre än planerat, men det var mycket trevligt!
Så nu sitter vi här med en deckad hund som är helt slut efter dagens aktiviteter och väntar på kvällens avsnitt av Big Brother. (Har konstigt nog fastnat lite för det?!?!)
Ha en underbar kväll!!

Big Brother

Blir man inte fruktansvärt frustrerad och förbannad när man hör Hannah i Big Brother diskutera?!?!?!?! Hon är ju inte frisk i huvudet, nånstans! Men vad vore väl en såpa utan en extremt jobbig person:P Vi gillar ju på nått konstigt sätt att se på det. Man undrar ju lite hur vissa tänker? Och vart hittar de alla dessa "udda" personer?
Hatar henne!

Goldie <3 Lukas

Idag fick Goldie träffa Lukas för första gången (vi hade anordnat en playdate:P). Hon var inte överlycklig i början, men efter en stund slappnade hon av och accepterade honom! Några till dejter och de kommer älska varandra <3 Vi har ju redan bestämt att Goldie och Lukas är ihop:P
Camilla visade oss även hur vi rakar henne och lite annat "good to know" om kineser. Goldie fick också låna lite kläder och annat smått och gott av Luken, då hennes klädförråd är lite tomt...just nu!
Det var verkligen jätte trevligt och vi promenerade till en liten hundgård i Surte för att hundarna skulle få leka, men Goldie följde mest efter oss hela tiden och lekte inte alls:P Nästa gång kanske!
Hejja Sverige!
Mina två älsklingar!

En ny familjemedlem!

Igår tidigt på morgonen tog jag och älsklingen en roadtripp till Norrköping och Smedbys kennel för att kolla på Goldie, som är en liten Chinese crested dog på 2 år och 11 månader. Där blev vi bemötta av 13 hundar som alla var superlyckliga över att se oss:P Goldie var helt fantastisk och det slutade med att hon fick följa med oss hem på prov i 3 veckor för att se så att allting går bra! Vi kommer troligtvis att byta namn på henne (någon med nått bra förslag??) och hon behöver lite träning då hon inte kan något komando. Men jag har redan lärt henne sitt, så hon är väldigt lättlärd=)!
På hemvägen svängde vi förbi älsklingens morfar i Ödeshög eftersom vi ändå hade vägarna förbi och hälsade på en snabbis!
Sötabönan!
Nyduschad:P

QX och melodifestivalen!

Är inne i en jobbvecka nu där jag på måndag har jobbat åtta dagar i rad, gött med pengar, men oturligt nog har jag råkat ut för en nedrans förkyldning så har gått och vart drogad på mediciner. Men dumt att klaga!!
Igår gick QX galan på tvn. Jag har aldrig sett den förut (konstigt nog) så det var jätte roligt!
Jag hade mer än gärna gått på det nästa år, va ju värsta partyt, med härliga människor som vågar vara sig själv och grymma artister!
Idag är älsklingen ute och firar Robin som fyllde år igår (Grattis!) Jag har jobbat hela dagen och sitter nu och kollar på melodifestivalen tillsammans med en apelsin, alvedon, nässpray, zyx, te och lite naturgodis. Nu ska jag bli frisk!!
Det var ingen låt denna gången som jag anser va kanon bra! Men fanns vissa godbitar=)
Ha en fortsatt trevlig helg!

Kalas!

Denna helgen var min lediga helg och den har spenderades i Trollhättan=)
I fredags eftermiddag skjutsade honey boney upp mig till Trollhättan. Jag hade turen att det blev en avbokning på Hair and face, så då raffsade jag åt mig den klipptiden! Behövdes verkligen kortas av då det var jätte slitet, så nu är jag snygg igen=) Efter klippningen gick jag och mor hem till systra mi och drack vin, åt mat och tjötade en massa! Det var riktigt trevligt!
Detta är vin som Josse hade köpt i Afrika, lite otippat!
På lördagen bjöds det på kalas, då Melvin fyllde 6 år! Grattis lillkillen! Det var jätte roligt att träffa mina syskonbarn igen, de växer ju så ruskigt fort så hinner knappt med!
På kvällen kollade jag och mor på Melodifestivalen delfinal 1! Loreen var klart den bästa som var med denna gången, men jag gillade även Torsten Flinck (trots att han ser jätte läskig ut):P
Dagen har vart kalasbra!
På söndag bjöds det ännu på ett kalas och denna gången var det min kära lilla far som blir ett år äldre! Dock inte förän imorgon. Grattis far på din dag!
Jag har haft en underbar helg tillsammans med nära och kära, längtar redan tillbaka då jag får träffa alla igen!<3

Inventering!

Denna veckan har inventeringen börjat och jag har spenderat hela veckan på lagret tillsammans med en blipp som jag har blippat in plagg efter plagg! Jag har aldrig insett hur mycket kläder vi har på lagret föräns nu när jag väl sitter där och kläderna aldrig tar slut, för tro mig, vi har sjukt mycket kläder där nere!!! Vi har kanske gjort en sjundedel av lagret, så har en del kvar:P Men jag trivs jätte bra på lagret och tycker faktiskt att inventeringen är rolig:)

RSS 2.0