Spännande morgon!

Idag vid halv 10 på morgonen tjöt brandalarmet i hela huset så vi va tvungna att utrymma alla hus. Dock trodde vi att Jaquie hade ännu en brandövning så vi tog det jätte lugnt ner o när vi kom ner hade Jonas brödrost gått sönder o det va den som orsakade brandalarmet:P Det luktade jätte bränt o va vit rök på nedrevåningen. Brandbilen kom! Det var jätte humoristiskt tyckte alla vi i klassen att en liten brödrost hade vart orsaken till allt ståhej o att det va Jonas brödrost va ännu roligare=D
Sen hade vi lektion med Mike o fick lära oss några Maori legender o även spela upp några sketcher om det han berättade i Queensgarden. Han har jämt så roliga lektioner=)
Efter skolan fortsatte vi att grejja med presentationen, det e det enda vi har gjort de senaste dagarna:P Vi satte oss på en gräsplätt o hade köpt med oss chokladpraliner från ett chokladcafé här o fikade lite innan vi började arbeta. Men nu har vi kommit en bra bit så det känns skönt, men e fortfarande mycket kvar att göra!!
Tog även en liten sväng på stan o kika! Köpte mig en kjol=)
PÅ kvällningen gick jag o Sarah på en rask långpromenad på centre of NZ o tog massa kort över Nelson. Va jätte mysigt=)Bilder från promenaden!Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej en liten brödrost kan ställa till med mycket...Ifår ha fortsatt bra i nelsson..Kram mamma

2011-03-10 @ 08:20:34
Postat av: Far

Låter som ni har en härlig tid "down under" ! Spännande med mycket egna resor för att se turistmålen och gemensamma roliga upptåg.

Ha de så bra o sköt om dig den månaden du har kvar därborta. Kram far

2011-03-11 @ 10:57:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0