Big smile helg!

I torsdags åkte Ninni hem efter att ha spenderat en vecka hos oss! Det var lite sorgligt att lämna henne och nu är allt som vanligt igen.
Från fredag tills imorgon bjöd Cubus på "big smile day" vilket innebar att det var 30% på alla kläder och 20% på all kosmetik i butiken. Än sålänge har jag lyckats hålla pengarna borta från shopping! Good for me!
Det har vart galet mycket folk inne i butiken, men nu är det bara en dag kvar på rean så det är bara att hålla ut!=)

What a night!

Igår hjälpte vi Maggan att ränsa upp i hennes föråd och körde en vända till tippen.
Mednas älsklingen passade sitt gudbarn hade jag lite förfest här hemma. Bille, Klas och Sarah kom och festa loss.  Kvällen avslutades på Excet, med en himla massa dansande och tjöt. Excet var nog det mest röriga ställe jag har vart på, jag hittade inte ens toaletten bland alla rum och barer. Förvirrande ställe!:P Men jag har haft en mycket trevlig kväll och kom inte hem förän halv sex på morgonen. Trodde krogarna stängde vid 3 men tydligen va det 5 :P
Idag mår jag sådär (jag har förtjänat det;P). Blev en hel del alkohol igår och jag skulle nog ha skippat vodkan i petflaskan påväg in till stan:P
Dagen har passerat men mer körning till tippen åt Maggan och en lägenhetsvisning vid slottskogen. Ett förstahandskontrakt! Den var hur fin som helst, en vindsvåning på 70 kvm, 3 rum o kök, kakelugn och två walk in garderober! Så nu håller jag tummarna på att vi får den!!

Göksäter!

Idag fick jag besök av min kära lilla far och vi begav oss till Orust och lilla Ullared, Göksäter! Det var ett helt okej ställe, med betydligt mycket mindre folk och inte alls lika stort som GK:s. Köpte hem lite bra att ha saker, som tex plastpåsar och bakplåtspapper. Vi hade en jätte mysig dag tillsammans=)
Igår kom mini myran Ninni som vi ska passa till nästa torsdag. Mysigt att ha sällskap när älsklingen jobbar natt!!=)

Älsklingen hade lite roligt ned kameran....


En speciell dag!

Igår var ingen vanlig dag, för det va min och älsklingens 2 års dag! Hurra! Hurra! Hurra!
Dagen firades med ett besök på Universeum, där vi för två år sedan hade vår första "riktiga" dejt=) Vi var inne i ett stort rum där man fick prova på olika saker, bland annat gå på lina, rida en plasthäst m.m. Det fanns också ett spel där man stod framför en filmduk och skulle på spelet stå i mål och fånga bollar som sköts på en. Jag fångade fler bollar än älsklingen och då ville han ha revansch och slängde sig efter en boll så att han spräckte grenen i byxorna. Jag har nog inte skrattat så mycket på länge=D  Oturligt nog hade alla butiker i stan stängt så han fick gå omkring med spruckna byxor resten av kvällen:P
Efter äventyret på Universeum tog vi en promenad till restaurangen Athena som bjöd på Grekisk mat. Jag provade på tappas för första gången, men tyckte inte om de rätterna som jag beställde in, så det blev jag lite besviken på!
Resten av kvällen spenderade vi hemma i soffan, men vin och Walk the line.
Dagens hiss: Universeum och de spruckna byxorna! En trevlig dag!
Dagens diss: Tappas!
Igår var det också fars dag! Så grattis alla pappor=D
Idag har vi vart hemma hos svärfar och gratulerat honom på fars dag, med en liten blomma och fika=D Det är alltid lika trevligt att åka tid=)
Nu blir det till att söka jobb och ta det lugnt resten av kvällen!
Ha en fantastisk dag!

Kontiki!

Igår hade jag och älsklingen en riktig myskväll. Vi bestämde att vi skulle ut på en liten dejt tillsammans och äta på Kontiki, som jag anser har den absolut godaste maten i hela Göteborg (som jag hittills har provat). Deras Haloumiburgare är någonting som jag skarpt rekomenderar. Om ni inte har vart där, gå dit!

Vi fick den såkallade kärlekshörnan<3Idag har jag, Bille och älsklingen vart på två olika loppisar, en i kommersen och en i backaplan. Duktig som jag var shoppade jag ingenting, men det är så sjukt roligt att bara gå runt och kolla och fynda!!=D
Efter loppisarna åkte jag hem till Sarah och vi åt tacos, gjorde oss iordning och pratade en del innan vi drog vidare till Bille där vi spenderade resten av kvällen=)
Har haft en trevlig helg hittills=D

Hundvakt!

I tisdags till onsdags var vi hundvakt åt lilla Ninni. Älsklingen jobbade natt så jag och Ninni tog det mest lugnt. på onsdagen tog vi en långpromenad runt en sjö här i Surte tillsammans med Camilla och Lukas. Promenaden slutade i hundgården där hundarna fick springa av sig=)
På eftermiddagen åkte vi och lämnade Ninni och blev samtidigt bjudna på mat av svärfar och plast svärmor=)
Hur söta som helst ju!!<3
Svärfar och plast svärmor=)
Igår åkte vi till Allum och kikade runt lite. Mattias kom hem med en ny mobil, likadan som jag har=)
På kvällen var det kulturnatta på artisten i stan (musik och teaterhögskola). Mattias syster var med och framförde en musikal som vi va och kollade på. Trevligt att komma ut och vara lite kulturella=)

Borta bra men hemma bäst!

I onsdags åkte jag och honey boney till Lidköping och hälsade på Sabina och Anders. Vi tod det lugnt, tjata, spela spel och drack lite vin=) En riktig mysdag tillsammans!
På torsdagen skjutsade älsklingen mig till Trollhättan och där spenderade jag hela helgen tillsammans med mor=)
Vi har passar Stella och gått runt eldmörjan på Hunneberg, 1 mils promenix=)
Jag, mor, Anna och Thomas shaka loss på stålverket (också kallat Jurassic park av oss yngre:P)
Har haft en mycket trevlig helg i Trollhättan tillsammans med nära och kära. Alltid lika tråkigt att åka därifrån! Tack för denna helgen mor!!=)

RSS 2.0