Vardagslivet i Lidköping=)

Igår grejade jag o Elin på examensarbetet, kome en liten bit på vägen men har en del frågor till läraren som vi måste få svar på så va lite luddigt vad vi kunde göra. Emma kom o hälsade på mig i lilla staden. Vi tog en runda på "stan", fika på gardströms och avslutade kvällen med biljard med några klasskamraterna, hur trevlig dag som helst!

En del av "biljardgänget"


Idag kom Elin hit o vi skulle ha arbetat men gick inget vidare med det utan vi kolla på massa gamla kort på mig. Elin drog hem o jag tvätta o tog det mest lugnt innan vi återigen träffades för att ta en runda på stan. Köpte ett jätte snyggt halsband! Därefter åkte vi hem till Elin. Alina, Mikaela, Henny, Sofi, Sophie, Jonas o Angelica kom dit, men Sophie, Angelica o Jonas stannade inte så länge. Vi andra spela lite familjespel bl.a. med andra ord, så sjukt roligt!! Nästa inköp kanske:P

Motståndarlaget i "med andra ord". De vann dock varje match men vi får tar igen det:P


Mitt nya halsband=)

Avsked med Catarina!

Idag gick jag ner till rörstrand för att handla upp mitt presentkort som jag fick av klassen när jag fyllde år, köpte mig en sockerskål som jag har kollat på jätte länge=) Därefter träffades Frelli (frida,elin o lina) , som vi kallades i sommar, på kontoret o hade avsked med Catarina. Vi utverderade hur sommaren hade varit, gav samt fick feedback, va som va bra o vad som kunde förbättras. Efteråt gick vi hem till Catarina där hon bjöd på lasagne o till efterrätt ben and jerrys med tre olika smaker, smaskens!! Fick ett jätte fint halsband samt bilder från operan av henne o vi gav henne scarfen som hon blev jätte glad för=) Satt där ett tag o tjata o drack. Hur trevligt som helst!




Tjabaa!

Idag möttes jag o Elin i skolan för att arbeta med examensarbetet, blev dock inte att vi gjorde det utan vi hjälpte Ullrika med lite ditt o datt samt spana in de nya ettorna:P När vi sitter på skolan o skriver lite traskar älsklingen in genom dörren, blev en aning överraskad=D Vi gick o åt på en thairestaurang här i Lidköping, älsklingen bad mig blunda o stoppa in en chili i munnen på mig, det va det absolut starkaste jag någonsin har smakat på! Brände i munnen en timme efter! Galet!:P Han o Robin hade åkt ner från gbg för att lämna massa saker i Robins lägenhet så jag o Elin hängde på, då vi först åkte till Mickan för att hämta ännu mer saker o därefter vidare till Robins lägenhet där vi lasta ur. Sedan drog älsklingen o Robin hem igen.
Senare tog jag o Elin en promenad till framnäs för att köpa en liten avskedspresent till Catarina, blev en scarf o jag köpte mig ett gulligt litet armband. Det roliga va när kassörskan skulle slå in sakerna så glömde hon bort armbandet så jag fick det gratis =D Tjohooo!!

Ha det alldeles alldeles underbart!


Nya armbandet!<3

Tjo!

Vakna jätte tidigt imorse o kunde inte somna om så gick upp o kolla på ett avsnitt av true blood säsong 3, grumt bra serie!!!! Cykla bort till Elin för att greja med examens arbetet, blev dock inget pluggande utan vi gjorde början till vårat bildspel som vi ska ha på redovisningen den 6 september.
På vägen hem storhandla jag, så sjukt tråkigt att lägga pengar på mat! Tvätta o drog sedan bort till Sabina o prata. Skulle kolla på film men tog oss drygt en timme att bestämma oss vilken film vi va sugna på att se! Slutade med att vi satt framför sex and the city:P
Fick ett ryck nu på kvällen o börja rensa ur lådor med massa skit i samt alla mina mappar o slängde väldigt mycket papper, skönt att ha det gjort! Så nu väntar sängen efter en ganska fullspäckad dag=)

Natti natti!

Mini weekend på öland!

Hej!
Va ett tag sen som jag skrev här nu så nu kommer en uppdatering om vad som händer i mitt liv=)

Fredagen den 13 åkte jag, älsklingen o Elin till Sofis stuga lite utanför Jönköping, där vi skulle ha kräftskiva med några av Sofis vänner. Va hur trevligt som helst med massa god mat, sång o bad (inte för min eller älsklingens del men de andra bada). Jag o älsklingen sov i mors lilla suzuki, va en kvav o ganska obekväm natt:P



 

På lördag morgon drog vi vidare hem till Elin där vi stanna på en fika o hälsa på hästarna o kossorna. Sen bar det vidare för mig o älsklingen till slutstationen öland och stugan på haga park. Kändes lite som en fjällstuga, hur mysig som helst. Vi packa upp o gjorde oss hemmastadda innan vi gav oss på grillen=)

 

Stugan som vi bodde i=)

 

 

I söndags tog vi en tripp till den södra udden o besökte Långe Jan (en fyr för er som inte visste det):P Fika där innan vi åkte hem igen. Bada i havet som låg ca 100 m nedanför huset, nice! Tog det lugnt på kvällningen, grilla o spela uno.

 

På måndagen åkte vi till ölands djurpark o kolla på alla söta djur, åkte sjukt läskiga åkattraktioner på tivolit som knaka o va jätte gammalt, huuu! På en berg och dahlbana skjöv personalen fram vagnarna för hand, kändes sådär trygt!! Åkte även massa ruschkanor på vattenparken, va sjukt kul!! När vi kom ut hade brumm (bilen) fått ett gulligt litet "ölands djurpark" klistermärke på bakrutan:P tog ett dopp i havet när vi kom hem.

 

 

Älsklingen e förväntansfull över att gå in=)

Trångt elle??

Surikaterna va mina klara favoriter, gosibos!!

Tisdagen spenderade vi i stugan med spel, lite xider/öl o grillning.

 

På onsdagen gjorde vi en roadtripp till Borgholm o besökte först borgholms slott, åkte ner till solliden men gick inte ner o kolla utan vi drog vidare in till stan o till gågatan. Fanns massa mysiga butiker, köpte en liten present för mor för att hon passade katterna och avslutade på en glassbar där de gjorde sin egen glass. Tog en romrussin o banan, bananglassen va god men romrussin smaka extremt mycket rom! Åkte hem o gjorde det sdom vi gjorde varje kväll, spela uno o grilla:P

 

 

Jag o älsklingen vid Borgholms slott

Gågatan!

 

Torssdagen gick åt åt packning o förberedning inför resan hem imorgon. Tog det lugnt mest hela dagen.

 

Gick upp tidigt på fredagen o börja städa ur huset innan vi åkte över till kalmar o hälsa på Irene, släktingen till älsklingen som lånade ut stugan till oss. Därefter åkte vi till Lidköping, lämna min packning, vidare till Trollhättan o stanna på kvällsmat o hämta Maja o slutligen Göteborg där jag stanna över natten.

 

På lördag morgon åkte jag hem till mor i Trollhättan. Vi tog två lååånga promenader med Stella o senare gick jag över till david för att fira honom på födelsedagen. Va inte där speciellt länge då jag skulle va fylleskaffis åt mor som skulle ut o dansa, hämta även henne på natten.

 

I söndags gick vi en långpromenad med Stella o senare va jag, mor o Josse på styrka. Idag fyllde min syster år, Grattis!! Åt lite tårta efter träningen.

 

På måndag morgon vakna jag o hade sjukt mycket träningsverk i benen o rumpan. Va på en morgon promenad med Josse o Stella, åt frukost hos josse o gick sedan på balansboll. Hade bokat tid hos frisören så va o klippte mig, va en lärling som klippte mig, blev dock inte nöjd när jag kom hem så ringde dit igen o fick en ny tid imorgon där de ska rätta till det som jag blev missnöjd med.

 

Idag, tisdag, kom josse över till mor o åt frukost med mig innan jag gick o klippte mig, blev betydligt nöjdare! Josse kom o hämta mig o körde mig o Luna till bussen.Sabina kom över o hjälpte mig att städa o plocka iordning i lägenheten för att sedan ta kort o lägga ut lägenheten på blocket. Så om nån e sugen på att köpa en lägenhet e det bara att komma o kika:P Sabina hjälpte mig även med att dra slingor i håret så nu e jag blond igen=)

 

Ha det så jätte jätte bra!

 

 


Afton i Augusti!

Va ett tag sen jag va här o skrev nu så tänkte uppdatera lite om mig o mitt liv=)

I måndags träffades vi på de la gardie o röjde undan det sista innan vi åkte ut till slottet för att repa inför Afton i Augusti som ska äga rum på läckö imorgon.
För er som inte vet vad Afton i Augusti e så e det ett evenemang som e helt nytt, där restaurangen på slottet samarbetar med underhållning i form av skådespeleri o sång. Jag, Elin och Catarina spelade slottspigor som visade runt besökarna i 3 olika rum där det bjöds på underhållning, mat o dryck. Efter visningen va det mat i fartaburen o avslutades med fika ute på borggården.

I tisdags o onsdags va det dax för Afton i Augusti. Alla besökarna va jätte nöjda o det va fruktansvärt roligt att få vara med i detta evenemang! På onsdag kväll hade vi lite avslutning i fartaburen, med mat o vin o sa hej då till de medverkande, känns tråkigt att lämna allt nu!







I torsdags åkte jag, Elin o älsklingen till Helsingborg för att lämna av rekvisita till stadsteatern. Stannade till i Ullared på vägen hem o handla lite smått o gått=) Otur som vi hade börja det spöregna när vi skulle till bilen så vi va dyngblöta när vi väl va framme, då det självklart slutade regna:P
Jag stannade kvar i Göteborg hos älsklingen, vi kolla på film o tog det lugnt.


I fredags åkte vi ut på en liten shoppingrunda i gbg. Köpte mig en klocka o en present till Sabina på hennes examensdag=) Gick hem o hälsa på Mattias mamma o åt kräftor som hon hade över, mums!

Lördagen passerade förbi med film, sex and the city 2, underbar! Senare va det dax för mig att åka hem, träffa Mia o Simon på tåget, vi gick sedan hem till Elin, fika o spelade geni. Mycket mycket trevligt, va längesen jag hade tid att umgås med människor=)

Ha det så bra!


Sista natten med gänget!

Igår va det den allra sista föreställningen av den tjuvaktiga skatan! Nina gjorde sin premiär som Ninetta då Karolina hade ledigt, hon gjorde rollen grymt!
Vi åkte ut till slottet lite tidigare på dagen för att kolla på glasblåsning, han gjorde rosor av glas, hur coolt som helst!! Kanske skulle utbilda sig som det??!=) Efter föreställningen blev det avskedsfest i fartaburen med supergod mat, tal o sånger. Va mycket trevligt men samtidigt mycket sorgligt då det va sista gången jag såg de flesta. känns inte verkligt! Kom i säng runt halv 4=)
Idag, söndag, åkte jag o Elin hem till Angelica o boka biljetten till Nya Zeeland!! Fick den för 12193 kr med allt, niiccceee!! NZ here i come! Sedan åkte vi ut o röjde undan på slottet o körde alla saker till lite olika ställen i Lidköping. Avslutatde med pizza på Amigo.




RSS 2.0