Rackarns rabarber!!

Idag åkte jag till jobbet, men fick vända nästan med en gång, då jag kallsvettades, va jätte yr och mådde illa. Så det va bara att åka hem och ta det lugnt. Min jädra mage som krånglar hela tiden, vet inte va det är som är fel med den! Ny mage sökes!! Så det har blivit en heldag framför "sex and the city" som älsklingen gav mig som välkommen hem present efter NZ=)

Mors dag!

Igår, 29/5, firade vi mors dag! Så grattis min kära lilla mamma på mors dag. Tack för att du alltid finns där och alltid ställer upp när det behövs!
Denna speciella dagen introducerades i Philadelphia 1908 av amerikanskan Anna Jarvis för att hedra hennes mors, Ann Jarvis, bortgång. Sen dess har mors dag spridit sig i stora delen av världen.
Efter jobbet idag mötte jag upp älsklingen och sedan begav vi oss ut på tre lägenhetsvisningar här i området, alla var insatts, men roligt att kolla ändå trots att det kanske inte blir någon!!

Fredagsmyyyys!!

Idag åkte jag och älsklingen och storhandlade. Blev en himla massa mat, så nu är kyl,frys och skafferi fyllda till höjden och bredden! Gött!!
Älsklingen jobbar natt hela helgen, så ikväll har jag vart hos Elin som bjöd mig, Henny (som är i gbg i helgen o hälsar på) och Kat på god mat, vin, glass och en massa skvaller=) Tack tjejer för en mycket trevlig kväll!!

Mary kay!

Efter jobbet mötte jag upp Bille o vi gav oss iväg till Billes kompis Sissi för en Mary Kay presentation eller va man kallar det. köpte ingenting, men roligt att kolla o testa olika saker! Önskar att man va rik ibland!!

Super söndag!

Idag lånade jag o älsklingen Ove o Görels Mazda mx5:a cab o gav oss ut på en liten roadtrip till Grästorp o hämtade min dator hos far o sen vidare till Trollhättan o fika hos systra mi. Självklart nedcabbat nästan hela tiden! Den va sjukt skön att köra, kändes som om man körde en gokart, för bilen va så himla låg att man nästan satt på marken=) Va ute några timmar o när vi kom tillbaka till Göteborg fick vi med oss Ninni hem över natten, för svärfar o Svärmor skulle jobba natt. Myys!
På kvällen bjöds vi på söndagsmiddag hemma hos älsklingens mor o nu sitter vi framför tvn o slappar=)
Visst e den söt??!!
Sötta, lilla Ninni myser i vår säng!

Monopol!

Jag o älsklingen tog inlinesen/longboarden o åkte till Lisebergsbyn o spelade äventyrsgolf, som älsklingen bjöd på. Tack älskling! Det va riktigt roligt o vi spelade alla arton banor två gånger. Älsklingen vann den första rundan o jag den andra, men när vi räknade ihop den sammanlagda poängen kom vi lika i slutet=)
På kvällen kom Bille o Klas över för en spelkväll. Vi valde disneymonopol  med gator o figurer från disneyfilmer. Jag vann=) Tjohoo! Det e ett jätte roligt spel, men tar sån himla tid att spela klart det!
Jag har haft en mycket trevlig dag med många roliga aktiviteter!

Veronica Maggio!

Ikväll mötte jag o älsklingen upp Josse, Henk, Bille, Sofi och Elin utanför Liseberg för att lyssna på Veronica Maggio som uppträdde där ikväll. Elin o Sofi hade redan gått in när vi andra kom, vilket va förståeligt för det va sjukt lång kö!! Vi hade en himla tur som kom in, för fem minuter efter att vi passerat ingången stängde de portarna in så att ingen mer kunde gå in. Det roliga va att vi hade stått o skojjat om att de säkert kommer stänga portarna framför ögonen på! :S
Efter en timmes kö kom vi äntligen in tillsammans med 18000 pers till som va där för att lyssna på Veronica. Galet mycket folk!! Vi kom väldigt långt bak, men såg bra ändå! Konserten va okej, men hade kunnat va bättre! Har haft en mycket trevlig kväll!!

I rymden finns inga känslor!

När jag kom hem från jobbet idag hade älsklingen storstädat hela lägenheten. Hur gulligt som helst!
Jag och Elin skulle sätta oss med det sista på examensarbetet idag, men jag (min klant) har lyckats slarva bort mitt usb där allt det senaste på arbetet är sparat. Bra jobbat Frida!! Troligtvis dycker det väl upp någongång..frågan e när o vart?? Så istället för att plugga såg vi på "I rymden finns inga känslor". Jag har sett den förut men då tyckte jag inte alls att den va bra, men nu va den så mycket bättre=) Rekomenderar den!

Liseberg!

Jag o älsklingen fick en impuls idag o drog till Liseberg i detta ruskväder. Älsklingen betalade för allt, tack för en underbar dag sötnos! Dock va det väldigt bra att det regnade, för det va ingen kö till några attraktioner i hela parken! Bara att gå rakt in! Vi vågade oss inte riktigt på att åka den nya attraktionen Atmosfear, den sparar vi tills vi ska dit med Sabina o Anders=)
Vi spelade på sju olika spel totalt o vann på fyra av dem, 5 kg choklad! Ibland har man tur!! Onyttigt som fan, men riktigt riktigt gott:P  Tillslut blev det riktigt kyligt o vi orkade inte gå omkring med all choklad så vi drog hem o ska nu bara ta det lugnt. Har haft en underbar dag!
Snyggaste paret ever!









Eurovision!

Idag bjöds vi på födelsedagsfest av Sandra o hennes två kompisar. Vi började i slottskogen med tipspromenad o välkomstdrink. Tyvärr började det spöregna när vi va där så va ruskigt kallt. Sen fortsatte vi till Kontiki, som är en jättemysig restaurang/pub här i stan. Det hade sjöbodslocken o jag fick lite kolorado o flumeride känslan när vi va där inne=) Där bjöds det på god mat, sång och tal, med bland annat ett frieri. Vi va inte där så länge utan åkte hem så att vi han till Eurovision som va riktigt spännande i år! Sverige kom på tredje plats. Grymt jobbat Erik!!=D Dock tyckte jag att fel låt vann, vilket det oftast gör:S Men e alltid lika roligt att se det ändå!

Klockren!

Lika som bär!!

1,5 års dag!

Idag är det fredagen den 13 o min o älsklingens 1,5 års dag! Grattis älskling! Tiden går så jädra fort, känns som om det inte alls va så längesen vi träffades. Vi firade inte med något särskillt, utan tog det lugnt o kollade på Rio, vilket va en underbar film som alla animerade o tecknade filmer är!
Än sålänge har jag klarat mig från olyckan idag, i och med att det e fredag den 13 (ta i trä) Men dagen är inte slut än så ska inte säga så mycket än!:P

Hejja Erik!

Nu sitter nog hela Svenska folket, inklusive mig själv, o hejjar på Eric Saade och Popular på semifinalen av eurovision song contest. Vi kan ju inte missa finalen i år igen, det går bara inte för sig, så jag hoppas innerligt att han går vidare nu! Spänningen är oliiiiiiidlig! Saade eller inte Saade, det e frågan??!!



Nästan klar!

Idag tog jag o Elin tag i examensarbetet igen! Tar ett tag för oss att bli klara, men vi e inte jätte effektiva:P Blir lätt en kaffepaus o massa annat tjöt när vi väl ska plugga! Men sakta men säkert går det framåt o nu har vi bara finslip kvar innan vi ska skicka in det för feedback. Hejja oss!!

Utflykt!

Efter jobbet tog jag o älsklingen bilen ut till Kåsjön i Partille o fika på bryggan. Det va jätte mysigt! Jätte fin natur och en underbar pojkvän, livet e härligt=) Sen åkte vi hem o nu kollar vi på första delfinalen av melodifestivalen. Än sålänge är schweiz bidrag bäst!=)

Helg i Lidköping!

Helgen har passerat fort, med vänner, grillning och party!
I lördags fikade jag med David o Kajsa på strandgatan i Trollhättan o jag o David upptäckte att de har öppnat ett paintball ställe i staden! Dit kommer jag förhoppningsvis att dra nångång, har dock hört att det ska vara ytterst smärtsamt med paintball:P Men måste väl prova det nån gång i livet! Efter fikan tog jag bussen till överby, där Marika o Sabina hämtade upp mig. Sen drog vi till Grästorp där vi skulle ta bussen vidare till Lidköping. Dock hade vi kollat fel på tiden så bussen gick inte förän tre timmar senare. Så vi tog en promenad till far o hämtade mina kvarglömda saker o sen gick vi till Sabinas morfar som va gullig o körde oss hem till Sabina i Lidköping. Där gjorde vi oss iordning o gick ner till parken o grilla o drack i det underbara vädret. Äntligen har värmen kommit igen! Efter ett tag blev det kyligt ute så vi forsatte festen inomhus. Vi spela kort (stress), körde lite olika lekar o sjöng för full halls till gamla låtar som vi jämt sjöng på förr=) Va jätte roligt, så vi fastnade där ett tag tills vi upptäckte att klockan va väldigt mycket o det va dax för oss att dra ut till stadt o shaka loss. Det va inte så mycket folk ute men det va jätte trevligt. Tack Sabina för denna helgen!=)

I söndags mådde jag som jag förtjänade o vaknade inte förän vid ett på dagen, galet! Resten av tiden i Lidköping spenderades ute på balkongen i solen, med glass o tjöt. Sen va det dax för mig att åka hem till Göteborg igen. När jag kom hem åkte älsklingen till jobbet för att jobba natt. Så för min del blev det en ensam kväll o natt framför tv:n o ladda upp inför första dagen på praktiken imorgon. Ska bli jätte roligt!

När jag vaknade i morse låg min mobil i ett sött mobilfodral som älsklingen hade virkat till mig under natten, sötis!!:P En trevlig liten överraskning på morgonen, det gillar jag!
Sen åkte jag till jobbet, irriterande nog kom inte den spårvagnen som jag skulle ta så fick vänta på nästa. Så jag kom precis i tid! Typiskt att sånt alltid ska hända första dagen! Cubus verkar trevligt tycker jag! E många avdelningar att lära sig men det ska bli roligt. Har inte tid att sitta ner en sekund för det finns alltid något att göra! Så nu e jag helt slut i mina fötter o resten av kroppen. Blir en lugn kväll för att ladda upp för en ny dag imorgon=)

Ha det bäst!

 


Söt va??=)

 

 

 


Mot Trollhättan, och vidare!

Idag satt jag fastklistrad framför the vampire diaries, som vanligt, och såg klart på alla avsnitt som fanns ute av säsong 2. Vill se mer!! Sen tog jag mitt pick o pack o drog till Trollhättan för att hälsa på min kära lilla mor. Mor jobbade kväll så kom inte dit förän vid halv tio tiden o hon börjar jobba tidigt imorgon så blev ett snabb besök!
Imorgon bär det vidare till Lidköping för att spendera resten av helgen med världens bästa Sabina=)
Ha en trevlig helg allihopa!







Praktik check!

Nu har jag äntligen en ny praktikplats o kommer nu spendera min sommar på Cubus i nordstan (förhoppningsvis längre:P) Det ska bli jätte roligt att få komma tillbaka till affärsbranschen o ser fram emot att börja!
På eftermiddagen träffade jag Bille i stan på en fika, men vi började med att kolla efter träningskläder till Bille på H&M. Sen gick vi o kolla efter olika kaféer men det slutade med en varm choklad o smörgås på pressbyrån o drog till fontänen vid avenyn o satte oss där.
Har haft en mycket trevlig dag!

Söka söka söka!

Idag har jag gått omkring inne i stan för att söka ny praktikplats och det nappade på några ställen men det mest intressanta va på cubus. Har sagt till dem att jag ska fundera lite men tror bannemej att jag ska ta den. Trivs ändå inom butiksbranschen. Mattias mor har även kontakter på sj så har kanske chans att få praktik inne på centralstationen, vid sj kundtjänst. Men just nu känns Cubus mer lockande. Sen åkte jag o älsklingen till Allum för att söka ännu mer, men inte lika stor framgång där kändes det som. Den stora anledningen till att vi åkte till Allum va för att några hus därifrån skulle vi på lägenhetsvisning. Lägenheten va fin o väl planerad, dock bara i andrahand men det e ju nästan omöjligt att få förstahandskontrakt här i gbg, såvida man inte köper lägenhet vilket vi inte har råd med. Men vi vet ingenting om hur det blir än, för tjejen som bor där ska kanske åka utomlands beroende på om hon kommer in på en skola eller inte. Så om hon kommer in har vi nog stor chans att få den.
På kvällen spelade jag o älsklingen kort (skitgubbe), drack vin o hade en myskväll=) Jag måste bli en bättre förlorare, blir väldigt lätt butter om jag förlorar o vinner jag blir jag jätte stöddig. Ingen bra kombination hehe:P

Hejsan!

Idag skrev jag klart mitt personliga brev o cv. Sen drog jag o älsklingen in till stan för älsklingen skulle på möte på skolan, så då passade jag på att skriva ut mina ansökningar.Dock tog saldot på älsklingens inloggning slut så fick inte ut alla papper så vi fick gå till biblioteket o skriva ut resten. Det slutade med att jag nu har
34 ansökningar utskrivna som ska delas ut imorgon. Nu jädrar ska jag ha en praktik!
Ikväll kommer Robin o Andreas hit. Killarna ska ha killkväll framför fottbollen ikväll. Så för min del blir det till att placera mig framför the vampire diaries!
Ha en trevlig afton!

Utan praktik!

Idag va jag på vårdcentralen o fick mer mediciner utskrivna. Va på tiden då förådet va ganska tomt efter NZ:P
Sen begav jag mig till jobbet. Jag har mått rätt dåligt o tvingat mig dit ett par dagar nu så jag sa upp mig idag från praktiken. Man ska inte va på en praktik där man inte trivs eller har roligt på, det e inte värt att va på ett sånt ställe då. Det va en stor lättnad när jag lämnade hotellet! Så nu blir det ut för att söka en ny praktikplats! Har lite ångest nu när jag inte har nått att göra. Men det bör väl lösa sig! Om det e någon här som har en ledig tjänst eller vill ha gratis arbetskraft e det bara att hojta till!!

Valborgsmässoafton!

Igår va jag ute på en långpromenad i vårsolen runt härlandakärn. Va hur härligt som helst! Massa blommor o vacker natur. På eftermiddagen åkte jag, älsklingen o Elin till vasaparken för att kolla på årets cortegé som chalmerseleverna anordnat. Sandra, Andreas, Angelica, Victor o Erika kom också dit o gjorde oss sällskap. Blev ruskigt kallt när vi satt där så när det va slut åkte vi alla hem till Andreas o Sandra o satt där o tjöta, drack o spela lite olika ölspel. Sarah kom också dit=) Alla tjejerna bestämde sig för att dra in till stan o fortsätta festen inne på nån klubb, men jag va i trött stadiet så jag o älsklingen bestämde oss för att dra hem. Nere vid hållplatsen fick vi vittna ett gruppmisshandel, då ca åtta pers flög på en kille o bonka på honom. Det började med att ett par (kille o tjej) sparka ner en kille o tjejen stod o stampa honom i huvudet med sina klackskor. Sen gick ett gäng dit o vi trodde att de skulle stoppa paret men istället börjar de också att slå på den stackars killen. Vi ringde polisen o anmälde detta, men när vi la på va polisen redan där o alla som va inblandade splittrades åt alla håll. Det va riktigt otäckt att se hur människor bär sig åt! O man känner sig så hjälplös, man vill verkligen gå emellan o stoppa bråket o hjälpa killen, men skulle bara bli nerslagen själv så det bästa vi kunde göra va att ringa polisen. Annars hade vi en mycket trevlig dag!
Lite bilder från cortegén
Spelade ett ölspel som vi lärde oss i NZ
Idag fick vi en impuls o begav oss till Ullared och Gekås för att hitta lite nya kläder till älsklingen. Va inte alls farligt med folk så va riktigt skönt att gå där idag. Åt även på deras nya restaurang på övervåningen, maten va densamma som på ikea. Blev lite köpt ändå, bland annat ett lakarn, ett överkast, en skjorta, t-shirt o tröja till älsklingen o lite annat smått o gott. Jag fick också lite kläder som älsklingen betalade, en jättefin tröjja o två par mysbyxor, tack för det min underbara!!<3
Efter vår vistelse där tog vi svängarna förbi Maggie o Lennart som bjöd på mat o fika. Va riktigt roligt att träffa dem igen efter så lång tid=) Sen åkte vi hem efter en fullspäckad dag av roliga aktiviteter.
Älsklingen i Ullared:P Provar en extremt snygg mössa (not!)

RSS 2.0