Långhelg hos älsklingen i Gbg!

I torsdags efter jobbet tog jag bussen till Trollhättan o lämna Lunis hos min mor samtidigt som jag lånade bilen av henne för att åka till älsklingen i gbg. Vi drog direkt ut till Mölnlycke för att hämta lite kartonger o grejer som skulle till hans nya lya. Sedan åkte vi hem o bara tog det lugnt, va en super mysig lägenhet. Vi kolla även på semifinalen i melodifestivalen, som jag trodde kom inte sverige med, synd, trotts att jag hatade låten!
På fredag vaknade jag o älsklingen hade gjort iordning en stor frukost med bl.a. vattenmelon, super gulligt! vi plockade undan lite lådor, därefter åkte vi ut till Ikea och shoppa lite. Jag köpte utemöbler för bara 399 kr, blev mycket nöjd! Sedan drog vi vidare till Rikard o Ella o fika o tjata. När vi kom hem kolla vi på never back down, en riktigt bra film!!



I lördags gick vi upp jätte tidigt för att börja flytta alla stora möbler från den gamla lägenheten. Jag o älsklingen va där extra tidigt för att fixa iordning det allra sista o började bära ut små saker innan släpet skulle anlända. Gick väldigt smidigt o fort alltihop. Killarna, älsklingen, Ove och Robin, bar de stora möblerna o jag stanna kvar efter o flyttstäda.
Beställde Kina mat när vi kom hem o älsklingen hade köpt vin, cider o öl så vi tog varsin samtidigt som vi kolla på leende guldbruna ögon, men jag va så trött så jag decka efter halva filmen så vi stängde av o kolla lite på melodifestivalen där vi deckade båda två men jag vakna precis i tid för att se det allra sista när tyskland vann, va en riktigt bra låt!
På söndagmorgonen städade vi lägenheten så att den blev fin, därefter åkte vi till allum för att kolla efter en kavaj till mig, hitta en på vero moda men den va trasig i summen o de ville inte dra av mer än 10 procent så då sket jag i den. Vi blev hembjudna på middag hos älsklingens mor, e ju mors dag idag! Älsklingens bror Niklas o hans tre döttrar, Linn, Moa o Joline va också där. Vi lekte för fullt, massa olika lekar. När vi kom hem igen tog vi var sitt glas vin o melon o plasera oss framför Leende guldbruna ögon, va en riktigt bra film/serie!!!!!
Idag (måndag) åkte vi ut till Frölunda torg o kika efter kavaj, försökte hitta den som jag fastnade för på vero moda, men de hade inte den på vero moda här heller, MEN jag hittade den i en Only affär som låg i samma köpcentrum, ibland har man tur!! på hemvägen tog vi svängarna förbi Ove o tog en fika. Åkte hem o kolla på Sunes sommar, Rudolf e ju så grymt bra! Min idol o förebild hehe :P  Efter det va jag tvungen att lämna min älskling, =( Begav mig till thn för att hämta Luna o därefter vidare till Lidköping. har ställt upp mina utemöbler o packat upp. Nu blir det strax sängen!





Tjingeling!

Nu har vi fått betydligt mer att göra, lite olika uppgifter. Har även vart runt o kollat på de replokaler som vi kommer spendera väldigt mycket tid i samt gjort listor om vad som behövs köpas in. Idag va vi även ute på Slottet o fixa o dona, provade även en leksakspistol som ska va med i operan, men det kom knappt nått ljud från den så vi får leta vidare efter en pistol som smäller högt! Någon som möjligtvis har en pistol?:P
Efter jobbet gick jag, Elin, Simon o Jonas o gymma, va hur härligt som helst, kommer nog dock ha lite träningsverk imorgon. Sen e det aldrig fel att ha några killar med sig som man kan fråga om man inte vet va man ska göra på de olika apparaterna:)


Back to work!

Idag va vi på kontoret o fick olika arbetsuppgifter, min va bl.a. att ringa runt till de personer som lånar ut sina lägenheter i sommar till aktörerna i operan o kolla hur vi gör med nycklar mm. Hann inte ringa alla men e på god väg=) Satt även o skrev in på en karta vart alla ska bo. Tog längre tid än va man trodde!
Gick o bytte batteri i min internetdosa för att den va helt skumm o visa inte alla siffror, men den blev inte bättre av den, 50 spänn åt skogen, så jag fick gå o byta dosa på sparbanken, vilket lyckligtvis va gratis!
Blir en lugn kväll framför tvn. Kolla csn o fick sjuk ångest över att vi bara kommer få 2035 kr i Augusti!!!!! Räcker ju bannemej inte ens till hyra!!! =O Men men får väl försöka spara lite pengar om det e möjligt för min del :P

Ha det så bra!

Myskväll hos Elin=)

Dagen började med en massa avsnitt av Greys Anatomy varav jag senare åkte bort till Elin o sola på gården. Vi tog oss igenom två romantiska filmer, askungensagor båda två=) Kolla på lite bilder o tjata en del, haft en mycket trevlig kväll=)

En riktig sommardag!

Jag, Elin o Mia åkte ut på en utflyckt till Svalnäs badplats. Jätte mysig strand och vädret har vart helt fantastiskt! Kändes som årets första sommardag! Vi satt o sola o prata, doppa till och med fötterna :P Fast va i kallaste laget i vattnet! Hur härligt som helst!



hindens rev, e en jätte mysig promenadväg ut på udden!








På kvällningen satte vi oss tillsammans med Simon o Jonas i stadsträdgården o drack lite, tjata o hade allmänt trevligt. Kom förbi ett gäng med ankungar som promenera väldigt nära oss, så sjukt söta!!!!


Fredagsmyyys!

Storstäda lägenheten idag så nu skiner den=) Jag o Elin gick en promenad vid kanalen o slingan i skogen, därefter gick jag hem o kolla på Iron man. På kvällen cykla jag bort till Elin, Mia kom också. Vi prata, kolla på film o prata lite till=) Mycket trevlig dag!

Dag 3!

Idag var det bara jag o Elin som åkte runt o dela ut broschyrer. Rutten vi åkte idag for genom vara, nossebro, grästorp, trollhättan, uddevalla o vänersborg. Gick väldigt fort idag i jämförelse med de andra dagarna. Så va hemma relativt tidigt! Deckade med en gång när jag väl kom hem o sov ända fram till 19.30 då älsklingen rinde o väckte mig :P Sjusovare, javisst! Drog bort till Elin o kolla på Harry Potter o halvblodsprinsen, sen tjata vi lite innan jag åkte hem. Imorgon e vi lediga så då ska jag sova lääääänge=D


Dag 2!

Idag gick våran resa genom Falköping, Tidaholm, Jönköping, Gränna, Ulricehamn och Vårgårda. Va betydligt längre sträckor med bilen idag så hann inte med så jätte många ställen. Va sjukt varmt i bilen då det inte finns någon AC så det va rena rama bastun där! Men vi klarade oss igenom även denna dagen helt gallant! Vi e grymma tjejer! O imorgon är det sista dagen på våran turné.
Strax efter att vi kom hem gick jag o Elin bort till Angelica, Henny va också där=) Vi kolla på tv, tjata lite och tog det allmänt lugnt. Va mycket trevligt!


Hotell Gyllene Uttern


Stanna till i Gränna o köpte med oss pollagrisar=)


Kosta 2 kr, bra pris!!! :P

Dag 1!

Idag började vi våran marknadsföringsturné!!! Vi åkte till Skara, Skövde, Tibro, Hjo, Karlsborg o Töreboda o dela ut broschyrer, stanna även på campingar i närheten av varje stad, va sammanlagt på 12 ställen. På hemvägen stannade vi i Mariestad o handla lite grejer tills de andra dagarna. Haft en riktigt roligt dag, fast man blir sjukt trött av att sitta i en bil hela dagen! Nu har vi bara 2 dagar kvar på våran turné=) Ikväll blir det lugnt framför tv:n o lägga sig tidigt för att få nya krafter tills imorgon=)


Förberedelser!

Idag har vi förberett oss inför morgondagens början på marknadsföringsturnén  genom att hämta broschyrerna från Läckö Slott o turistbyrån. Efter det åkte vi o storhandla på hjärtbergs, fick skjuts hem. Tvätta o städa lite här hemma. Tog även en joggingrunda=) Duktigt av mig :P Gick till Elin o kolla på Kung fu panda o ännu en gång på kick-ass. Mycket trevlig dag!

Ha det så bra!

Händelserik vecka=)

Nu va det längesen jag va här o skrev! Men har tillbringat hela veckan i göteborg hos min älskling. I torsdags firade vi våran 6 månaders dag, blev dock inte så mycket firande, blev bjudna på mat hos mattias mor o hennes kille sen satt vi o spela the sims vilket vi totalfastna för, så det har vi spelat nästan varje dag:P I fredags körde vi bort lite saker till mattias mor o greja iordning lite. Sen på lördagen åkte vi till Ödeshög o hälsa på älsklingens morfar, hade en underbar dag där borta med besök på många fina platser så som omberg, hästholmen, en badplats o slutade med mat på en restaurang. Sedan åkte vi till morföräldrarnas gamla hus o kolla lite o därefter vidare till ålderdomshemmet o kolla på postkodslotteriet inna vi åkte tillbaka till gbg igen.
Har haft en alldeles alldeles underbar dag!=D








I göteborg=)

Idag hade vi möte med Lidköpings turistchef Gunilla om våran marknadsföringsturne, en tripp runtom västra götaland, som vi ska åka på nästa vecka. Bestämde lite om vi ska ta med broschyrer från turistbyrån mm. Åkte hem till älsklingen i gbg. Kolla på old dogs o tog det lugnt resten av kvällen.


Tjillevippen!

Kolla på lite filmer på förmiddagen o på eftermiddan gick jag till Elin o kolla på Fame, va rätt bra. Sen tog vi en promenad runt kanalen och slutade kvällen med kvällsmat o lite tjatande hemma hos Elin. Haft en mycket trevlig dag=)

Tillbaka i Lidköping!

Nu har jag kommit hem efter en mycket trevlig helg i Trollhättan. Jag o mor har vart ute o gått en hel del i helgen och idag gick vi, Josse, Henk o Anne på tipspromenad runt slussarna, sammanlagt 8 km=) Gick dock inte så bra på tipspromenaden men det var mycket trevligt. Tog en fika på slusscafét efter tipspromenaden och drog sedan hem till mor igen. Fick ett par jeans av systra mi som jag har kollat på sjukt länge på vero moda, ibland har man tur:P fick skjuts hem av Anders o Angelica, mycket tacksamt=) Nu blir det lugna gatan framför tvn!

Ha det bra!

Trollhättan here i come!

Emma kom förbi en sväng på eftermiddagen. Vi gick till 3B o fika o tjata innan vi åkte till Trollywood.
Jag o mor åt ostbricka o kollade på så ska det låta mednas Luna upptäckte fiskarna i akvariet o satt där o dregglade, vilket hon även gör nu=) Sötnos:P Nu blir det lugn o ro framför tvn.

Möte på Läckö!

Åkte ut för att ha möte på Läckö, mötet va inte så långt så resten av förmiddagen fixa vi med skyltar o brev med noter som ska iväg till musikerna. På eftermiddagen kolla vi runt i slottet, på logerna mm o sen gick vi o kolla på glasutställningen som Costa Boda har på slottet. Jätte fina saker, grymt att man kan forma sånna saker av glas!
Åkte hem o decka i en timma på sängen, sen korrekturläste jag cv som ska vara med i en broshyr om operan och kolla på The Terminal.

Bilder från glas utställningen!















Första dagen på Lian!

Idag va första dagen på praktiken. Catarina gick igenom va som ska göras innan premiären o en himla massa information på förmiddagen. Vi tre fick olika uppgifter, min e att ta redan på vad helium kostar o hur många ballonger det räcker till. Vi ska ha ungefär 1020 ballonger som ska vara med under alla föreställningarna, därav heliumet;) På eftermiddagen försökte vi koppla ihop min dator med skrivaren men lyckades inget vidare, för det va nått fel, så imorgon kommer en tekniker o hjälper oss. Gick även ner till klädförådet, massa roliga o fina kläder!=D va helt slut efter dagen då vi gick hem vid halv fem tiden. Började kolla på Peter Pan, tog en paus o va ute o gick med Angelica i 1,5 timma, duktiga vi e=) På vägen för att möta Angelica hittade jag 100 kr på marken! Niiice! Mycket behövligt:P Ibland har man tur! Dock väldigt sällan:P Så nu blir det nudlar o att kolla klart på Peter Pan!

Todilooo!

Jag o älsklingen tog en sväng med longboarden o inlinesen runt kanalen och sedan till Netto för att handla. Vilket underbart väder det har vart idag! Kollade även klart på 40 year old virgin, äntligen har jag sett klart hela filmen varav jag de fyra andra gångerna lyckades somna vid samma ställe:P Älsklingen åkte hem på eftermiddagen:( Saknar dig redan!
Åkte inlines till Angelica. Vi tjata o kolla på 2012, va riktigt bra! Fast obehaglig! Påvägen hem från Angelica vurpade jag o skrapa upp knäna o handflatorna, SMÄRTA!
Nu laddar jag inför morgondagen o min första dag på Lian=)


Kex, ost o vinkväll=)

Jag o älsklingen åkte till Elin som bjöd på kaffe=) Vi prata o sen lånade vi ett antal filmer av henne. Åkte hem o kolla på jakten på lycka, grymt bra, sen kolla vi på herbie fulltankad, vi hade lite delade åsikter om den, men jag tyckte den va mysig=) På kvällen gick vi bort till Elin för en kex, ost o vin kväll, jätte trevligt! Spelade tp, gick inget vidare för mig, älsklingen o angelica, men vi tar dem nästa gång :P  När vi kom hem börja vi kolla på 40 year old virgin, men deckade framför tvn:P








Valborg!

Tog en sväng med longboarden o inlinesen till framnäs för att köpa mat till Maja, men de hade inte det fodret där. Vi åkte vidare till Robin o Alina o kika på deras lägenhet. Åkte hem igen o gjorde oss iordning innan vi gick bort till Mia o Dag för Valborgsfirande. Grillade, drack o hade jätte trevligt! Va en hel del folk ute på stan när vi gick hem! Tack för en trevlig kväll alla!






RSS 2.0