Hejsan hoppsan!

Vi har fortfarande inte fått internet till lägenheten, så det är därför jag är extremt dålig på att uppdatera mitt liv här på bloggen. Vi sa upp bredbandet från Telia på grund av att de gav jätte dålig service, vi fick inte våran beställning efter 1,5 månader och de rentutav sket i oss så nu har vi gått över till bredbandsbolaget istället och där verkar det hända lite. Så nu på måndag kommer de och installerar bredbandet och hoppas på att allt fungerar då!
Sen sist jag va inne här och skrev har jag mest jobbat. Men jag har även hunnit med lite annat smått och gott också!
Förr förra veckan bjöd jag in min släkt ill examensfika hemma hos oss. Det var jätte roligt att få träffa alla igen, blir ju inte så ofta numera=/ Jag fick blommor, pengar, ett linne, en mixer och även hjälp med att betala all mat som gick åt. Det blev en lyckad dag=) Tack för allt!!
Denna helgen som var åkte jag och älsklingen med Ove, Görel, Ninni, Mattias bror Christian och hans dotter Isabella ut till Hönö och hälsade på Görels mamma som har en stuga där ute. Det var första gången jag träffade Christian och Isabella, det var riktigt roligt=) Dessutom har jag aldrig vart på Hönö förut så det var en upplevelse. Det var hur mysigt som helst där ute, konstigt att man inte har vart där förut! Det är så lite vi svenskar vet om Sverige, så ut med er alla och upptäck det fina land vi faktiskt lever i! Rekommenderar Hönö starkt=)
Vi körde en liten rundtur på de fyra öarna som sitter ihop, Hönö, Öckerö, fotö och hälsö. Hade en mycket mysig dag tillsammans med alla.
På söndagen gick jag, älsklingen, Bille och Klas på bagageloppis i slottsskogen. Jag har aldrig vart på en så stor loppis innan. Två fottbollsplaner var fulla med massa roliga saker. Jag var i himmelriket en stund där;)
Tyvärr slutade helgens aktiviteter med att jag blev sjuk, så nu i veckan blev det lugnt för att kurera mig.
I förrgår mådde jag bättre och fick besök av min mor, syster och Stella. Vi tog en promenad upp till Surtesjön, Stella va den enda som bada;) Sen åkte vi ut till bäckebol och kolla på ikea och den nya sportaffären XXL.
Igår träffade jag Sarah inne i stan. Vi gick lite i affärer på jakt efter ett par jeans till Sarah. Vi hitta ett par på gina. Sen drog vi hem till mig och baka en fantastiskt god rabarberpaj och kollade på Alice i underlandet=)
Idag ska jag ut på stan och kolla efter presenter till min kära syster som fyllde år i måndags! Stort grattis!!
Ha en fantastisk dag!!

Hipp Hipp Hurra!

Igår åkte jag och systra mi till far i Grästorp för att dumpa av lite saker samt umgås lite. Det var mycket trevligt och vi hittade massa gamla teckningar och såna där kompisböcker som vi hade när vi skrev när vi var minibäbisar, dock var det bara jag och Josse som hade skrivit i dem några gånger, hehe vi hade väl inga vänner:P
På eftermiddagen åkte vi till Vargön för att fira min systerson Albin som fyllde år! Många Grattis kramar på dig!!  Jag räknade ut att det var mer än sex månader sen som jag träffade mina syskonbarn! Inte okej att det går så lång tid! Missar ju allt i deras uppväxt:/ Så nu ska det bannemej bli mer resor till Vargön!
När jag kom hem till Surte igen blev det en myskväll med pizza framför "Bilar"=) På natten vaknade jag upp av att älsklingen sjön "Jag må han leva" och avslutade med "ett fyrfalligt leve till mig, jag leve. Hipp hipp hurra". Jag höll på att garva ihjäl mig! Jag har aldrig tidigare hört någon som sjunger i sömnen:P
Ett litet äldre kort på Albin=)
Idag besökte jag arbetsförmedlingen för att ge meriter samt söka till a-kassan. Så nu e allt fixat med det. Nu är det bara att ge sig ut och söka jobb! Mednas jag var där sysselsatte sig älsklingen med att klippa gräset och häcken utanför huset=) Det är nämligen våran månad att sköta om allt sådant. Tur att man har en kille som gillar att klippa gräs och pilla med sånt:P
Nu har älsklingen gått till jobbet och jag placerar mig framför sex and the city.
Ha en fantastisk kväll allihopa!

Kulturturismentreprenör!

I onsdags åkte jag och Elin upp till lilla Lisch för att gå på årets operauppsättning på Läckö Slott, nämligen The Turn of the screw! Men innan det var dax att ge sig upp till sagoslottet dumpade vi av våra saker hemma hos Sabina och gav oss sedan ut till "city" för att kolla i lite affärer. Jag shoppade mig en jättefin byxdress, fast med korta ben på MQ=)
Senare åkte vi ut till slottet och mötte Lina där. Vi åt på stallet, dem har världens godaste varmrökta lax där!! Sen hälsade vi på alla gamla arbetskamrater som jobbade där i år också. Det var riktigt roligt att träffa dem igen och operan var fantastisk!! Rekommenderar den starkt!! Den var helt annorlunda mot förra årets opera, detta var en mer "seriös" opera i jämförelse.
I Torsdags tog vi examen!! Så nu är jag färdigutbildad kulturturismentreprenör! Nån som har ett jobb att erbjuda??;)
Dagen började med presentationer av allas examensarbeten. Jag var riktigt nervös men det gick ganska bra=) Det tog längre tid än alla trodde med presentationerna så vi blev lite sena till strand där vi skulle äta mat och få våra betyg.
Väl på strand bjöds det på livemusik av riktigt duktiga musiker till maten.
Lite senare samlades de flesta av oss i stadsparken för att lyssna på Carolina Wallin Pérez, som tolkar Kent låtar. Hon är grymt duktig! Efter uppträdandet gav vi oss in till skolan för att avsluta festen där! Vi tjöta, drack och dansade en himla massa. Det blev dock inte så sent men jag hade en riktigt rolig dag!
Tack alla i klassen för två underbara år tillsammans!
Igår åkte vi hem till Götet igen, för älsklingen skulle jobba natt. Det blev en slappisdag framför sex end the city=)
Idag har jag jobbat och tjänat lite extra kosing! Så nu blir det ännu mer sex and the city=)
Ha det så bra allihopa!

Sista praktikdagen!

I söndags efter jobbet mötte jag upp min kära vän Emelie och vi gick till Condeco och fikade och tjöta. Sen tog vi en liten promenix i stan innan vi åkte hem till mig och älsklingen. Jag hade köpt hårfärg så Emelie hjälpte mig med att ta i den. Det blev ganska bra, men hade nog hoppats på nån annan nyans. Kan dock inte förklara vilken:P Jätte mysig dag tillsammans men min käre vän!
Igår efter jobbet utnyttjade jag mitt presentkort på frisörcenter som jag hade fått av älsklingen. Så nu är jag korthårig! Eller ja...håret slutar nu vid axlarna, men det känns väldigt kort:P När jag kom hem åkte vi direkt och lämnade Ninni till sin rätte ägare=) Det har vart jätte mysigt att ha henne hemma, lilla råttan=)
Idag var det min sista dag som praktikant på Cubus, så jag bjöd på päronpajer som älsklingen bakade igår=) Det var mycket uppskattat! Känns lite tråkigt att inte gå dit mera nu, men jag hoppas på att de ringer in mig så mycket som möjligt!! Så nu e man arbetslös. Arbetsförmedlingen nästa!
Efter jag hade slutat jobba gick jag till frisörcenter igen, för jag tyckte att håret såg lite ojämnt ut. Så hon fixade till det och jag köpte även ny färg som jag slängde i i håret! Denna gången blev jag riktigt nöjd! Bilder kommer troligtvis upp efter vistelsen i Lidköping:P
Imorgon bär det av till Lidköping för en tredagars vistelse där!
Dag 1: Läckö operan, Turn of the screw!
Dag 2: Examensdagen!!
Dag 3:   Åka hem igen!

RSS 2.0