På besök i Jönköping!

Igår morse hämtade vi upp Andreas och Sandra och begav oss till Jönköping för att hälsa på Robin och Alina.
Väl framme startade vi dagen med att åka upp till en jätte mysig park med utsikt över hela stan och tog med en engångsgrill för att grilla korv. Dock va det en mycket dålig grill för den ville inte fatta eld så efter många om och men (och en mindre vacker grill) åkte Andreas och Robin och köpte en ny grill och tändvätska och sen fick vi äntligen fyr på båda grillarna=) Tipps, ta alltid med tändvätska när du ska grilla med engångsgrillar!!! De hade även en liten inhägnad i parken med lantdjur i som vi gick till (ungefär som i slottskogen).
Resten av dagen spenderade vi med att dricka, spela massa spel, göra charader och äta tapas som Robin och Alina hade gjort! Mums!
Vi såg även en söt liten ekorre i parken=)
Idag va alla lite småslitna efter gårdagen, så det mest ansträngande vi gjorde var att ta en promenad innan vi for hem till Göteborg igen. Har haft en ytterst trevlig helg i Jönköping! Tack Robin och Alina för denna helgen! Det hade ni styrt upp bra=D
Nu sitter jag och väntar på mitt tåg till Trollhättan! Ska spendera veckan hemma hos mor min=)

Spelnördar!

Igår hälsade vi på Niclas och Åsa (älsklingens bror) och kollade in deras nya hus som de hyr mitt ute i ingenstans! Det var hur mysigt som helst! Hade en mycket trevlig kväll där ute!
Idag efter jobbet gick jag en runda i stan och kikade. Unnade mig två par örhängen, silverschampoo, en jättefin "glaskanna" och ett mycket speciellt halsband från myrorna.
Sen mötte jag upp älsklingen och vi gav oss ut till lite elektronik affärer för att kolla på ett nytt 3D hemmabio så att vi kan nyttja 3D i tvn. Dock slutade det med att vi kom hem med ett playstation 3 (finns inbyggd 3D i det, så vi va inte helt ute och cyklade) så på fredag ska älsklingen ut och köpa högtalare till så att vi får ett bra ljud till. Så nu har vi tre olika spelkonsoller, Wii, Xbox och PS:P Riktiga spelnördar e vi!

155 avstängd!

Imorse när jag gjorde mig redo inför ännu en arbetsdag säger älsklingen att väg 155 som leder in till stan är avstängd och att inga bussar går. Detta på grund av att en vattenledning har gått sönder mitt i vägen och gjort så att vägen har rasat ca 50 meter och att det kanske kunde rasa mer, så älsklingen fick köra in mig till stan den gamla vägen som tar betydligt längre tid. Men det är nu vi är glada att vi har bil!!!
Som det ser ut nu har de fixat så att ena körfältet går att använda, så jag hoppas att vägen är lagad tills på måndag då jag måste ta bussen. Tur att älsklingen läste nyheterna i morse, annars hade kag nog stått och väntat på en buss som aldrig skulle komma:P Lite otippat!

60-års kalas!

Idag fyller Ove (svärfar) 60 år och vi blev bjudna hem till honom och Görel på lite födelsedagsfika. Innan vi åkte dit gav vi oss ut på presentjakt, det blev en bukett blommor och en flaska "gubb dricka" från Saxnäs. De större presenterna får han på festen som vi blev inbjudna till den 18 maj=)
Kalaset var trevligt, med god tårta och trevligt sällskap! Grattis ännu en gång på din stora dag svärfar!=)

En helt fantastisk vecka!

För en vecka sen bilade jag och älsklingen upp till min bror och hans familj i Saxnäs. En resa på 120 mil!
Veckan har vart alldeles alldeles underbar, med saker inplanerat varje dag. Dock har den gått alldeles för fort!
Vi lyxade till det och bodde på Saxnäsgården och åt hotellfrukost varje morgon, så gott!
Livet där uppe är verkligen helt annorlunda jämfört med här nere. Barnen får tex sin första kniv när de är riktigt små och lär sig hantera dessa och de får även lära sig överlevnad och sånt både i skolan och hemma. Föräldrarna är inte alls lika daddiga med barn där som de är här nere.
Vi har fått vara med om två dagars utförsåkning i Klimpfjäll











En dagsresa med skoterar, 1,5 mils resa, upp på Marsfjäll och åkt airboard (går sjukt fort) och grillat i snön













Åkt skoter ut på isan och pimplat (fick endast två fiskar under en fyra timmars period, men det var varken jag eller älsklingen som drog upp dem)









Badat, åkt pulka, lekt med barnen en massa och ätit extremt god mat!











Längtar redan tillbaka till mina söta syskonbarn och brorsan!
Tack för denna veckan!!

Glad Påsk!

Idag kom mina kära föräldrar hit och hälsade på och firade lite påsk med mig och älsklingen, förmodlingen det enda påskfirandet vi får detta året då vi båda jobbar.
Älsklingen slutade jobba vid två så innan dess var vi ute på en långpromenad i Hällsvik och upptäckte lite nya vägar=) Sen lagade vi mat lagom till älsklingen kom hem så vi åt en massa påskmat och tjata. T
ack mor och far för besöket, alltid lika roligt att träffa er=)
Ha en riktigt glad påsk helg allihopa!

Finbesök!

Igår åkte jag och älsklingen till ikea och handlade in lite nödvändigheter så som glödlampor och batterin, har slutat att köpa möbler och sånt på ikea då jag anser att de har jätte tråkiga saker som alla har i sina hushåll. Men basgrejjer så som glödlampor och batterin är billigt att köpa där=)
På kvällen kom min bästa vän Emelie hit och hälsade på! Det var jätte roligt att träffas igen, det var ett bra tag sen sist! Vi pratade och hon berättade om en massa roliga saker som hon vart med om på sin resa i Asien, grillade och kollade på Killers=)
Idag åkte vi in till stan för att fika med Bille som fyller år idag! Massa grattiskramar till dig=) Vädret har vart fantastiskt idag så vi satt på Kosmos uteservering och tjötade. Har haft en mycket trevlig dag!

Loppis och Earth Hour!

I fredags åkte jag och älsklingen till lilla Lidköping för att spendera helgen med Sabina och Anders=) Fredagen blev lugn och inte alltför sen, då vi skulle till en loppis i Åse och Vistas arena i Grästorp tidigt på lördag morron. Jag älskar att ställa up på loppisar, det är sjukt roligt att sälja av gammal skit som bara ligger hemma och att även gå runt och kolla va alla andra har för spännande saker (köpte dock inget)! Det var första gången de anordnade denna loppisen så det var inte alls många utställare där och de hade vart väldigt dåliga på att marknasföra eventet, så det kom inte så många dit. Men jag och älsklingen gick iallafall ganska mycket plus på att ställa ut så det va gött!!
Efter loppisen åkte vi hem till far och luncha med honom och sedan vidare för att hälsa på Sabinas mamma en snabbis innan vi drog hem till Sabina igen.
Vid halv nio på kvällen och en timme framåt var det Earth hour och vi tände massa levande ljus och spelade Geni i mörkret=) Såg dock några grannar som troligtvis hade missat den timmen och hade tänt i lägenheterna. Ni missade väl inte att släcka alla lampor och apparater??
Idag kollade vi på The big year med Jack Black, Owen Wilson och Steve Martin. Den handlar om en tävling som går ut på att under ett års tid se så många fågelarter som möjligt i världen och den som har sett mest arter vinner hela tävlingen och dessa tre skådespelarna tävlar då mot varandra. Helt okej film ändå!
Sen var det dax för oss att bege oss hemåt igen efter en mycket trevlig helg i lilla Lidköping!
Ha en kanon vecka!

RSS 2.0