Överraskning!

Igår kväll hittade älsklingen mitt usb, som har vart borta ett bra tag nu! Där mitt och Elins examensarbete (som vi har skrivit klart ändå, så nu har vi två färdiga rapportrar;P), mitt cv och massa andra saker va sparade på. Bra att det kom tillrätta, men det är så typiskt bara att det dyker upp när man har vart tvungen att skriva om en del på examensarbetet.
Ni kan aldrig gissa vart det låg! Nämligen i en sko! Hur otippat är inte det??! Det var inte första stället jag letade på direkt:P
Idag har jag vart drygt elva timmar på jobbet, blandat praktik och extra. När jag kom hem hade älsklingen storstädat i lägenheten, tvättat, puttsat speglar och diskat. Och inte nog med det! Han hade även bakat mockarutor! Mums fillibibblan:) Du är den bästa kille som finns på denna jord älskling! Love you!

Numera Surte-bo!!

I lördags fick vi besök av Ove och Görel som kika förbi på en fika och för att hämta upp lite saker. Resten av dagen tog vi det lugnt och vi deckade framför bortspolad:P
På söndag morgon åkte vi till Ikea för att inhandla lite saker som fattades i lägenheten, bland annat sängbord, skoställ ochy hyllor till en garderob som fanns här. Sen kom Ove o Görel och plocka upp oss och så styrde vi mot Frillesås, där vi skulle grattulera Mattias brorsdotter Moa som fyllde år.
Vi såg denna söta dubbelsängen för småbarn när vi va inne på EM.
Den va knappt mer än 1 meter lång:P
Älsklingen fick för sig att hoppa från en lastbrygga, vilket resulterade i en skadad häl!
Nu har vi kommit ganska bra iordning och jag ser mig numera som en Surte-bo! Det verkar vara ett jätte mysigt samhälle. Endast 13 minuter in till Nils Ericsson terminalen och bussen går varje kvart, barn som leker utanför (istället för fulla människor som det va i gbg;P), nära till naturen och lugnet här. Jag gillar att det är lite utanför men ändå väldigt nära stan! Innerst inne är jag nog en småstadsbo :P
När jag och älsklingen gick för att handla idag i Surte, hängde det ett par skor uppe i luften, frågan är hur de hamnade där?? Nån som kört ett practical joke!:P

Midsommar!

Nu har det gått ett tag sen jag uppdaterade bloggen, men jag har haft en massa annat att tänka på!
Efter att vi hade skrivit kontraktet på lägenheten körde vi på två dagar fem lass själva med bilen o på tisdagen fick vi hjälp av mor, Ove och Robin med de stora möblerna. Tack så mycket allihopa. Guld värt!!
Dock hade vi ingen tid över i veckan till att packa upp, så idag på självaste midsommarafton, har vi vart hemma och kommit en bra bit med lägenheten! Vi lyxade till det med lite midsommarmat mitt i allt=)
Idag va det också första dagen som jag fick jobba på cubus, gött med lite extra pengar!!
Ha en underbar midsommar allihopa!

Nu flyttar vi!!

Idag åkte vi och skrev kontraktet på lägenheten i Surte och fick nycklarna på samma runda!!=D Tjohoo! Nu är vi inte hemlösa längre:P Så vi har spenderat hela dagen med att köra kartonger, packat upp i nya lyan, rensat vinden och packat lite till. Så nu e vi helt slut efter en mycket slitsam dag och tar nu en välförtjänt vila!

Bröllop!

Igår kom Sabina och Anders hit på kvällen och hade filmkväll tillsammans med oss. Först ut va Paul (som jag somnade på), men ska se den igen för jag tyckte att den verkade bra! Efter den såg vi på Priest som jag lyckades hålla mig vaken på. Den va helt okej, men har sett betydligt bättre filmer!
Idag var det José och Gabriellas stora dag!! Nämligen bröllopsdagen! Så jag och älsklingen var bjudna till Rio rio och bröllopsfesten. Rio rio är en båt med salsaklubb här i Gbg, så fram tills elva hade de bokat båten. Det bjöds på tal (bland annat av min käre man), god mat, tårta och dans. Grattis José och Bella och jag hoppas ni hade en alldeles alldeles underbar dag, för det hade jag!
Mina fina lockar försvann påväg till festen :(

Rea!!

Igår bjöds det på 57 års kalas för Lennart, med god mat, efterrätt, och mycket trevligt sällskap! Grattis än en gång Lennart! Jag o älsklingen körde också biljard där, där det slutade 3-2 till älsklingen.
Idag hade vi en jätte kampanj på Cubus, med 30% på alla kläder och 20% på kosmetiken. Det va en hel del att göra! Jag shoppade mig faktiskt lite saker också (för ovanlighetens skull;P) Två kjolar, tre snygga cykelbyxor och en påse man tvättar bhn i. Allt detta för 200 kr! Nice price!!=D
Nu har jag precis packat klart och ska nu med bra samvete slå mig ned framför tvn.

1,7 års dag!

Idag blev jag anställd på Cubus och kommer därmed att få jobba lite extra på helger och efter praktiken för att tjäna lite extra kosing!=D Dagen börjar bra! Men inte nog med det utan när jag va påväg hem från jobbet ringer älsklingen och berättar att vi har fått hyra lägenheten i Surte och kommer nu att flytta om ca två veckor =) Det bästa med lägenheten är att den har 14 kvm balkong! Niiiice:P
Idag är det dessutom min och älsklingens 1,7 års jag som vi firade med att börja packa flyttkartonger!

Liseberg!

Nyss hemkommen efter en lång men mycket trevlig dag på Liseberg tillsammans med älsklingen, Sabina och Anders. Det blev en himla massa åkanden, dock inte atmosfear för min del, men älsklingen och Anders åkte den. Jag sparar den till nån annan gång;) Älsklingen vann lite mer choklad och chips som vi har lagt till i vår samling sen förra gången vi va där:P Han vann även en söt liten panter till mig som vi så sött döpte till "Hubba-Bubba! hehe:P
Tack för en kanon dag!!
Dumt nog glömde jag kameran hemma så tog lite blider från förra årets åkning!

Fredag!

Efter jobbet mötte jag upp älsklingen, José och Bella inne i stan och vi gick och luncha på jensens, älsklingen bjöd:P Tack honey boney!! Det blev en del alkohol till maten (mest för killarnas del). Goa och glada åkte vi vidare hem till Bella och José, där vi fortsatte kvällen med tjöt, gos med Mio (deras Jackrussel) och vin=) Hade en mycket trevlig kväll!
Fick även ett syndrom uppkallat efter mig av Sabina, nämligen Fridasyndromet= Massa shopping:P


Grabbmys:P


Jag och Bella äter de extremt goda chokladmoussen som finns på jensens. Lätt att rekomendera!!=)


Kände mig väldigt liten:P

Kråkan!

Efter jobbet åkte jag till Elin och vi satte oss ännu en gång ner med examensarbetet o denna gången sparade vi det på fler ställen än ett! Så nu bör det inte försvinna! Vi har endast framsidan och innehållsförteckningen kvar nu! Vi tar lite åt gången när vi träffas:P
När jag kom hem satt det en liten kråka som inte kunde flyga vid vår port=( Vet inte om det är en unge som har ramlat ner o inte lärt sig att flyga eller om den e skadad, men jag kan inte se några yttre skador på den. Jag gav den vatten och bröd så jag hoppas verkligen att den klarar sig! Mår jätte dåligt av att se den sån :( Stackarn!

Sveriges Nationaldag!

Firades med att min mor och moster kom hit och hälsade på. Vi tog oss en promenad in till stan och kollade i lite affärer, på jakt efter en liten avskedspresent till mammas "praktikant" på jobbet. Det blev tillslut ett halsband på Ur o Penn, även jag fick ett armband av henne=) Vi lunchade på Jensens Bofhous o åkte sedan hem o åt glass=) Tack mamma och Eva för denna underbara dag! Det va jätte roligt att ni kom hit och hälsade på!
Jag och älsklingen lånade mors bil och åkte och kollade på en lägenhet i Surte som va jätte mysig, med 14 kvm balkong:P Nice!!!
Har haft en jätte trevlig dag tillsammans med nära och kära!!

Helvete!

Hur i helvete tänker människor egentligen??!! E så in i helvete arg nu, då jag o älsklingen skulle ut o ta ett kvällsdopp i Kåsjön. Så vi lånade älsklingens mammas bil o åkte dit. När vi kom tillbaka till bilen efter doppet hade nån javla idiot slagit sönder höger bakruta och snott min handväska där bankkort, körkort, busskort, hemnycklar och restan av korten i plånboken va. En tänkt myskväll, blev en helvetes kväll! Usch jag e så besviken och ledsen över hur folk beteer sig!

Myspys!

Idag fick jag lära mig kassan på Cubus, roligt att få variera arbetet lite. Dock va det sjukt mycket folk hela dagen så fick bara stå där en liten stund i början. Trodde vädret skulle locka mer folk till att va ute, men tydligen va alla inne och shoppade. Konstigt!
Efter jobbet mötte älsklingen upp mig i stan och vi gick till bältesspännarparken och kollade runt lite på stånden för HBTQ festivalen. Älsklingen köpte sig ett armband och jag fick mig en pin i ett av stånden=) Därefter köpte vi med oss cider och fika (subway:P) och åkte till slottsskogen och mös i det underbara vädret! Life is good!

Studenten!

Igår tog en av älsklingens familjs gamla barndomsvänner studenten, så vi begav oss dit för att gratulera honom på den stora dagen. Det bjöds på god mat o tjöt, va mycket trevligt!
Idag har jag spenderat dagen i stan tillsammans med Sarah, för att leta efter någonting att ha på mig på Bella och josés bröllop. La undan två fina klännigar som jag väljer mellan, men har inte bestämt mig vilken eller om jag ska köpa någon av dem. Vilken tycker ni e finast??!!
Den från Cubus??





Eller den från hm??

RSS 2.0