Börjat mitt nya liv!

Va ute o sprang 4,8 km med Sarah runt slingan. Trot eller ej, jag sprang hela vägen. E riktigt stolt över mig själv! Vi ska börja springa varannan dag nu. Hejja oss! Jag ska bli en sundare o friskare människa=)

Jag o Sarah tog även en långpromenad till framnäs o Mia. Drack te o prata. Vart väldigt hurtig idag med jogging o promenader.


Tja!

Jag o Sarah va o bytte glasögon så nu har jag hemma 4 nya bågar att prova! Hade vart så mycket lättare om det bara hade funnits ett par! Av dem fyra har jag bara fastnat för 2 så det e bra!  Kommer ta lång tid att välja de perfekta glasögonen!

xoxo

Synundersökning!

Va på synundersökning på synoptik, slutade med att jag gick ut från affären med 5 par provglasögon! Har redan raderat ut 3 av dem men ska dit o låna med mig några mer e jätte svårt att välja ju! Tack Sabina för hjälpen där inne!=)


Inställd lektion!

Läraren va sjuk idag så vi i våran grupp tog en promenad i skogen. Fick första frågan på tentan, började lite lätt på den. Tog en promenad till elgiganten med Sabina. Käpte mig ett usb-minne=) Letade också efter en dataväska men hittade ingen fin.


Skördefesten!

Va e väl en dag på skördefesten, dötrist, regnig, kall, blåsig o alldeles alldeles underbar!
Idag besökte vi Äventyrslandet (inget folk), handens hus (inget folk), hällekis säteri (hämta enkäter) o en strutsgård (inget folk) så vi hade en ganska soft dag med fika o fick betalt för att gå omkring.

Äventyslandet!


Här inne sov Arn o Cecilia i filmen=)


Strutsarna på gården, söta men såg ganska vrånga ut=)


Och de hade dinoraurie fötter!


xoxo

Shopping, besöksundersökningar o ett brustet hjärta!

Åkte till Mattias i torsdags. Vi åkte o storhandla, blev rätt mycket pengar men fick därav 8 fulla påsar!

Mattias har stor shoppat!


Köpte mig en super söt mini pc o en extärn hårddisk på Media markt=D Tog även svängen förbi Ikea o Mattias köpte en tvbänk, blev riktigt snygg när den väl va ihopsatt!


Min nya söta dator med 14 timmars batteritid;)


Nu e det helt o hållet slut mellan mig o Mattias. Känns tungt o jätte tråkigt men va ska man göra=( The show must go on!

Guess mine is not the first heart broken,
my eyes are not the first to cry
I'm not the first to know,
there's just no gettin' over you
I know im just a fool who's willing
to sit around and wait for you
But baby can't you see,
there's nothin' else
for me to do
I'm hopelessly devoted to you

But now there's nowhere to hide,
since you pushed my love aside
I'm out of my head,
hopelessly devoted to you

My head is saying "fool, forget him",
my heart is saying "don't let go"
Hold on to the end, that's what I intend to do
I'm hopelessly devoted to you

But now there's nowhere to hide,
since you pushed my love aside
I'm out of my head,
hopelessly devoted to you

Skördefesten på Kinnekulle startade idag o jag, Sabina, Therese o Angelica åkte dit o gjorde besöksundersökningar på lite olika ställen på kullen. Alla va verkligen jätte trevliga o vilken underbar o mysig miljö det är! En perfekt start på hösten med massa ljus överallt. Tråkigt bara att det regnade hela tiden!

I Husaby Hantverkargård, blev väl bemötta av en söt vovve=)


Fanns även en smedja där, Therese som smeden heter gjorde massa fina saker!


te.x. denna brudbukett.


Denna medeltida brudklännigen


små statyer


Denna ljuslyckta, takkronor o en massa andra coola saker!


Åkte även till Hällekis säteri o Stampens kvarn. Nu blire sängen för att ladda upp för ännu en dag på kullen imorgon!

xoxo

Broken heart...

Kan inte fatta att det e sant, känns som om nån har slitit ut mitt hjärta ur kroppen o kört över det med ett tåg. Mattias o jag gjorde slut idag, mår skit över det som har hänt. Smärtan som detta lämnade efter sig e inte något som någon människa ska behöva få uppleva. Men livet får gå vidare trots mitt brustna hjärta.

Vi var tre
du, jag och kärleken
Vi är fortfarande tre
jag, sorgen och saknaden



Ny kurs!

Idag började en ny kurs, "turism och regional utveckling", kan nog vara en spännande kurs om man hänger med men mina tankar flög iväg åt andra håll så hängde inte med så mycket.

Tog en jätte lång promenad med Sabina i regnet, lyckades gå vilse i Lidköping, tro mig det går att gå vilse här!:P När vi slutligen hittade hem igen kolla vi på "Repo man" va helt okej.


Tjing tjing!

Igår, lördag, kom älsklingen hit direkt efter att han jobbat natt så vi sov en del in på dagen o på kvällen gick vi till Anders o Sabina o spela monopol, jag vann! O därefter alfapet, där gick det mindre bra men det va en mycket trevlig kväll!

Idag åkte älsklingen hem tidigt på morgonen. Jag har vart ute på en lång skogspromenad o rensat hjärnan lite. Resten av dagen har jag spenderat framför filmer, Trollharlens lärling och Toy story 3, bra filmer båda två!!=)




Redovisning o kalas!

Redovisade och lämnade in rapporten för våran affärsplan, gick relativt bra redovisningen enligt mig! Så nu e ännu en kurs avslutad o på måndag startar en ny=)

Systra mi kom o hämta mig o Angelica o körde oss till Trollhättan. Jag hängde med Josse hem o hjälpte henne med att förbereda hennes 25-års kalas=) Åt jätte goda varma mackor med kantarellstuvning på, mums! o till efterrätt klings glass, kladdkaka som jag o josse hade bakat o frukt.
Tog bussen hem till Lidköping igen.




Eventdagarna!

Elin fyller 22 år idag! Grattis Grattis!

Födelsedagsbarnet=)


Detta firade vi på ett café i Göteborg där vi va 10 stycken från klassen som åkte dit för att gå på eventdagarna men börja med en fika, älsklingen var också med=) Hitta lite smått o gott men trodde att det skulle vara mer musik och äventyrs event så det va en liten besvikelse.

Drog omkring o kolla i nordstan innan vi åkte tillbaka till Lidköping, där vi gick till skolan o förbättra rapporten en hel del. Så nu e den HELT klar! Har haft en trevlig dag idag=)

Några av oss som fika=)

Sparkar in ettorna!

Skrev klart våran rapport som ska in på fredag, blev inte alls nöjd med den, men har ingen tid att rätta iordning den, så den fick bli som den blev=/

Hade inspark för ettorna! Började med lagindelning då de fick varsin dialekt att härma o på så sätt finna sitt lag, därefter hade vi 5 tävlingar utomhus i form av bla irlänsk julafton, säckhoppning och två o två smälla en ballong genom en sexställning. De hade också i grupperna fått varsitt uppdrag som de skulle genomföra senare under kvällen och få poäng för hur bra de hade klarat uppgiften. Bjöds även på ett sjukt bra spex, alkohol, dans och lambo=)

Några av ettorna=)


Ett av lagen som genomför sitt uppdrag som var att göra en snapsvisa där vissa ord skulle ingå,
de gjorde sin egen variant av "waka waka"



Den grymma juryn=)


Det vinnande laget av tävlingarna och det bästa uppdraget.
Fick en jordglob som ska vara som ett vandringspris till nästa års vinnare i insprken=)



Blev också några öllekar=)

Lååång dag i skolan!

Idag kom Märta o Peter o föreläste om ekonomi o företag, tycker att bokföring e rätt skoj ändå! Efter satt vi i gruppen kvar o gjorde klar budgeten, så nu e det bara lite småplock kvar i rapporten=)

Elin hitta en fågel som hade blivit överkörd men som fortfarande levde, så hon cykla runt med fågeln till olika veterinärer men alla va stängda så läraren fick avliva den =*( Stackan!

Tänder ett ljus för den lilla duvan!


Jag, Mikaela o Malin gick till parken o mata ankorna, dem va helt galna o jätte elaka mot varandra, inte bra, men dem blev glada=)

Mikaela sitter o matar ankorna=)

10 månader!

Idag har jag o älsklingen vart ihop i 10 månader, går galet fort! Grattis älskling!



Kom en tjej från inspirationsbyrån i Göteborg o föreläste om hennes eget företag, va riktigt intressant, men hjärnan ville inte va med efter lunchen så satt mest o fundera på annat=)
Gick även o förtidsrösta iomed att jag ska till gbg i helgen. Heja rött!!!

Har skickat iväg ansökningar till nästa års lia period. E ute i god tid, vilket e ovanligt för mig!:P
Hoppas på positiva svar!

Besök av min kära lilla far!

Jag o far gick en runda på strandspromenaden, jätte mysig väg!
Avslutade med en smörgås fika hemma hos mig.

Kult! "Dårfinkar o Dönickar" gick på tv, va inte igår man såg den serien!


Fyndat!

Jag o Sabina tog oss en sväng till loppisen på sockerbruket, hitta inget skoj där, gick vidare till marknaden på torget där jag hitta ett par pippi långstrump skor för 100 spänn. Har letat efter såna jätte länge o nu hitta jag äntligen ett par o billiga dessutom!

Mina underbara nya skor!


Firade Katarina o Elin på skolan där de bjöd på fika, underbara päronpajen! Mums! Drog vidare till bowlingen. Jag vann!!=D Tjohoo!

Födelsedagsbarnen=)


Henny har roligt med bollarna:P


Tjejerna e på G!=)



Spelkväll!

Va hos Sabina o Anders o spela monopol, gick riktigt bra för mig i början men sen sket det sig totalt o Anders vann=( Men jag ska ha revansch!



puss o hej!

Våga vara annorlunda!

P-A Ståhlberg kom till klassen o föreläste om tänkologi, att våga sticka ut från mängden, tänk utanför boxen och va kreativ o inte bara logisk. Han va riktigt rolig o inspirerande att lyssna på! Men nu har jag vart extremt kreativ så nu räcker det för idag=)





Första dagen i skolbänken!

Nu började en ny termin, med nya krafter, nya kurser ännu mera plugg o tentor! Tjohoo! Dessutom har vi blivit tvåor, tiden går sjukt fort!



Tog en långpromenad med Sabina. Ska försöka få det till en vardaglig grej att gå minst en timme varje dag! Jag ska bli en sundare o friskare människa!
Kolla på "The reader" va bra, fast ganska seg enligt mig!

puss o kram

Redovisning på röda kvarn!

Hade redovisning för de nya ettorna om vad vi hade gjort i sommar, gick riktigt bra. Fast va sjukt nervös innan jag väl hade kommit upp på scenen. Va också roligt att höra om hur alla andra haft det på sina lior!



Gick till polisen o skaffa mig ett nytt pass. Betala även av lånet på datan, gött som bara den att slippa en utgift! Sen gick jag o Sabina på en långpromenad o kom till ett ställe som vi aldrig hade vart på förut här i Lidköping. Va jätte fint! Kolla på "Did you hear about the morgans"



Trippeldejt, kräftor o en himla massa sprit!

I torsdags träffades Jag, älsklingen, Emelie, Kalle, Sabina o Anders för en trippeldejt på Liseberg. Sabina o Anders kom inte förens senare o innan dess hade vi andra lunchat o kollat i affärer. Älsklingen bjöd mig på maten o han köpte även en väska till mig, har världens bästa pojkvän!

Inne på Liseberg blev det en himla massa åkande vi blev som barn på nytt o bara sprang omkring o va vimsiga, dock blev det inget åkande för Emelies o Kalles del, de titta på o åt mest hela tiden:P Älsklingen vann en 2000g Scheizernöt, mums!
När nöjesparken stängde åkte vi hem till älsklingen o prata o gjorde tacos.

Hela gänget e samlade=)


kolla på 3D film "Sammys äventyr"


Killarna vågade sig på Höjdskräcken


På fredag morgon åkte jag o älsklingen hem till mig o röjde undan i lägenheten. Skulle nämligen komma en kille o kolla på den. Hoppas på att han bestämmer sig för att köpa den!!
Efter att han gått drog vi bort till Sabina o Anders o gjorde oss iordning innan vi gick vidare till skolan o kräftskiva. Blev alldeles för mycket alkohol för min del! Kommer inte ihåg mycket alls från kvällen men hade riktigt riktigt roligt!

Jag i nycktert tillstånd:P (Varade inte speciellt länge)


Kräftskivan drar igång!


Idag vakna jag super bakfull o älsklingen berättade om allt som jag gjorde igår, kommer inte ihåg nått av det. Galet! Mår som jag förstänar idag!
På eftermiddagen körde jag älsklingen till tåget i Trollhättan o därefter dumpa jag av bilen hos mor. Träffade även hennes nye kille Per, han verkar som en riktigt trevlig typ!



Frisör för en dag!

Drog hem till Sabina o tjata o kolla på love happends. Hann dock inte klart utan vi tog en paus o jag åkte o mötte Elin o Angelica för att shoppa på systemet, blev också lite shopping på gina:P Åkte tillbaka till Sabina o klippte hennes hår, kolla även klart på filmen. Därefter åkte jag hem o tog det lugnt,

RSS 2.0