Näsproblem!

I morse hade vi på herr avdelningen dekorationsmöte och gick igenom lite allt möjligtm från vikning till omhängning och statistik.
Efter mötet åkte jag till vårdcentralen för att ännu en gång kolla upp min näsa som har vart täppt ända sen jag var riktigt liten. Jag har kollat upp den förut men det enda de har sagt då är att använda nässpray (vilket inte fungerar på mig, har provat allt som finns), så nu ska jag prova nasonex och kolla om det blir bättre annars bokar vi in en tid hos öron, näsa, halsspecialist. Är lite skeptisk över att det ska fungera med den sprayen men jag får ge det en chans i 4-6 veckor och hoppas på det bästa!
Jag kollade nyss på en ruskigt bra film, nämligen Legenden om ugglornas rike som handlar om en tornuggla vid namn Soren som tillsammans med sin bror Kludd och tusentals andra uggleungar kidnappas av de onda St. aggies ugglor (tornugglor), som hjärntvättar sina fångar och ska skapa en arme för att utrota alla andra sorter av ugglor. Soren och hans vän Gylfie lyckas fly och söker hjälp av  de goda ugglorna på ön Gáhoole där de ska stoppa onskan från deras hemska planer. Rekomenderar den starkt!
Kvällen fortsätter med ännu mer film, nämligen The back-up plan och Bridget Jones dagbok!
Ha en trevlig kväll allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0