Diggiloo!

Igår åkte jag och mor till Lysekil över dagen för att senare på kvällen gå på Diggiloo som hade 10 års jubileum i år! Jag gav mor detta i mors dag present=)
Men innan konserten började hann vi med att käka mat på restaurang pråmen, äta glass på glasscafét och promenera en massa, bland annat på de vackra klipporna! 
 
 
 
 
 
 
Tillslut var det äntligen dax för den väntade konserten!
Jag skojjar inte när jag säger att det var det bästa som jag någonsin sett! Vilken show det var, med blandad  bra musik, stand up komiker och en massa grymma artister! 
Hela dagen har vart underbar med fint väder, god mat, trevligt sällskap och kvällen var magisk!
Tack mor för denna gången! 
 
 
 
Mojje var min klara favorit=)
 
 
Idag på jobbet satte brandalarmet i Nordstan igång och vi fick köra ut alla våra kunder från butiken. Jag är förvånad över hur folk tänker i sådanna situationer, vissa provar klart kläder i lugn och ro, vissa som stod i kassan blev förbannade för att vi var tvugna att utryma och de inte hann betala och andra går omkring som om ingenting händer! Respektlösa människor! 
Tillslut fick vi äntligen ut alla och vi stängde butiken och gick ut. Dessvärre fick vi inte komma in igen då det har blivit översvärmningar i Nordstan och därmed rasrisk! Taket på apoteket hade redan rasat. Så det var bara för oss att gå hem och nu invänta och se om Nordstan öppnas till imorgon eller om vi blir lediga!
 
Ha en super kväll allihopa! 
 
xoxo
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0