Fettisdagen!

Idag kom min kära systeryster hit tillsammans med Stella bella bus och hälsade på. Goldie blev sådär glad och morrade åt Stella, men efter en promenad och lite tid så gick det mycket mycket bättre! Lite övning ger färdighet! Josse hade med sig semlor hit som vi festade loss på (första semlan för iår). Det är ju trots allt fettisdagen idag, så då måste man ju äta en semla! Sen tog vi en långpromenad med hundarna. Därefter var det dax att bege sig till västra djursjukhuset för att Stella skulle undersökas, då hon belastar sitt högra bakben och har därmed inte så mycket muskler i det vänstra. Vi satt mest med som moraliskt stöd i väntrummet och Goldie satt och kikade på alla hundar som kom och gick=) Då gick det jätte bra!
Tack syster och Stella för besöket och för de fina presenterna till Goldie=)
Efter besöket hos veterinären åkte syter och Stella hem och vi tog svängarna förbi svärfar och svärmor. De bjöd på mat och tjöt=) Vi blev där längre än planerat, men det var mycket trevligt!
Så nu sitter vi här med en deckad hund som är helt slut efter dagens aktiviteter och väntar på kvällens avsnitt av Big Brother. (Har konstigt nog fastnat lite för det?!?!)
Ha en underbar kväll!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0