Loppis och Earth Hour!

I fredags åkte jag och älsklingen till lilla Lidköping för att spendera helgen med Sabina och Anders=) Fredagen blev lugn och inte alltför sen, då vi skulle till en loppis i Åse och Vistas arena i Grästorp tidigt på lördag morron. Jag älskar att ställa up på loppisar, det är sjukt roligt att sälja av gammal skit som bara ligger hemma och att även gå runt och kolla va alla andra har för spännande saker (köpte dock inget)! Det var första gången de anordnade denna loppisen så det var inte alls många utställare där och de hade vart väldigt dåliga på att marknasföra eventet, så det kom inte så många dit. Men jag och älsklingen gick iallafall ganska mycket plus på att ställa ut så det va gött!!
Efter loppisen åkte vi hem till far och luncha med honom och sedan vidare för att hälsa på Sabinas mamma en snabbis innan vi drog hem till Sabina igen.
Vid halv nio på kvällen och en timme framåt var det Earth hour och vi tände massa levande ljus och spelade Geni i mörkret=) Såg dock några grannar som troligtvis hade missat den timmen och hade tänt i lägenheterna. Ni missade väl inte att släcka alla lampor och apparater??
Idag kollade vi på The big year med Jack Black, Owen Wilson och Steve Martin. Den handlar om en tävling som går ut på att under ett års tid se så många fågelarter som möjligt i världen och den som har sett mest arter vinner hela tävlingen och dessa tre skådespelarna tävlar då mot varandra. Helt okej film ändå!
Sen var det dax för oss att bege oss hemåt igen efter en mycket trevlig helg i lilla Lidköping!
Ha en kanon vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0