Tur-mässan!

Luna har tjatat hela natten o inte nog med det har hon kissat på ännu en stolsdyna o skvätt lite på duken, inte så glad på henne just nu!
Mötte Kim o Jessica utanför svenska mässan strax innan 9 då vi började att stå vid vår monter för att representera skolan, vi stod där i ca 1h o 30min, tiden gick jätte fort! Va rätt lugnt på morgonen men kommer nog va mer att göra imorgon. Efter gick vi o kika runt i mässan, e grymt mycket montrar från alla länder!=) så hann ju självklart inte med hela mässan idag, men på lördag ska jag o älsklingen dit o då blir det att gå igenom mässan noga, kolla in allt i minsta lilla detalj;)



Tog spårvagnen in till nordstan o kika i affärer, blev förvånandsvärt inte köpt nått förutom mat på Burger King. Ringde runt till olika veterinärer o kolla priser för sterilisering för honkatter, valde en i partille där jag bokat tid till onsdag nästa vecka. Tills dess har vi fixat p-piller till henne som vi ska hämta ut imorgon.
Älsklingen kom in till stan, vi köpte födelsedagspresent till Ella o åt sedan igen på Burger King, e rätt trött på fet mat nu, usch! Åkte till biskopsgården, till Ella, Elin o Rickard, de bjöd på kaka o te. Satt o tjata o hade mycket trevligt. Nu blir det bara slappa resten av kvällen!

Ha det bra!

Tjing tjing


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0