Camping!!

I fredags åkte jag o Elin ut till slottet o fixa iordning det sista i logerna samt måla lite stolar. Därefter hämta vi upp Angelica o hämta upp utemöbler som hon skulle köpa, tog också en tripp till systemet. Jag o Elin fortsatte till gymmet en stund. Åkte till älsklingen varav vi packa ihop alla nödvändiga saker för att sedan åka till Solviks camping i Smögen. Kom inte iväg förän vid 22.00 o va inte framme förän 00.30 på natten, då vi montera upp tältet. Vi var de enda på campingen som sov i tält. Det blåste som tusan den natten!!!! Fick väl si sådär 3 timmars sömn.
I lördags började vi dagen med en tripp till smögen bryggan o kika i de få affärer som va öppna. Vi fortsatte till Kungshamn o köpte lite alkohol till kvällen.  Sedan bar det av tillbaka till campingen där vi grilla o kolla lite på vm i fotboll, spela lite pingis o drack en del! Fick för oss på kvällen att vi skulle gå ner o ta ett dopp i havet. Va ganska kallt, vi nycktra till lite efteråt!:P
Idag (söndag) spelade vi minigolf, va en riktigt rolig bana! Älsklingen hoppade även på en stor uppblåsbar studdsmatta o gjorde lite tricks hehe. Grilla det som vi hade kvar sen igår. Därefter rev vi tältet o lämnade campingen. Det var ett riktigt bra o mysigt campingställe! Har haft en kanon helg med älsklingen!


 












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0