Valborgsmässoafton!

Igår va jag ute på en långpromenad i vårsolen runt härlandakärn. Va hur härligt som helst! Massa blommor o vacker natur. På eftermiddagen åkte jag, älsklingen o Elin till vasaparken för att kolla på årets cortegé som chalmerseleverna anordnat. Sandra, Andreas, Angelica, Victor o Erika kom också dit o gjorde oss sällskap. Blev ruskigt kallt när vi satt där så när det va slut åkte vi alla hem till Andreas o Sandra o satt där o tjöta, drack o spela lite olika ölspel. Sarah kom också dit=) Alla tjejerna bestämde sig för att dra in till stan o fortsätta festen inne på nån klubb, men jag va i trött stadiet så jag o älsklingen bestämde oss för att dra hem. Nere vid hållplatsen fick vi vittna ett gruppmisshandel, då ca åtta pers flög på en kille o bonka på honom. Det började med att ett par (kille o tjej) sparka ner en kille o tjejen stod o stampa honom i huvudet med sina klackskor. Sen gick ett gäng dit o vi trodde att de skulle stoppa paret men istället börjar de också att slå på den stackars killen. Vi ringde polisen o anmälde detta, men när vi la på va polisen redan där o alla som va inblandade splittrades åt alla håll. Det va riktigt otäckt att se hur människor bär sig åt! O man känner sig så hjälplös, man vill verkligen gå emellan o stoppa bråket o hjälpa killen, men skulle bara bli nerslagen själv så det bästa vi kunde göra va att ringa polisen. Annars hade vi en mycket trevlig dag!
Lite bilder från cortegén
Spelade ett ölspel som vi lärde oss i NZ
Idag fick vi en impuls o begav oss till Ullared och Gekås för att hitta lite nya kläder till älsklingen. Va inte alls farligt med folk så va riktigt skönt att gå där idag. Åt även på deras nya restaurang på övervåningen, maten va densamma som på ikea. Blev lite köpt ändå, bland annat ett lakarn, ett överkast, en skjorta, t-shirt o tröja till älsklingen o lite annat smått o gott. Jag fick också lite kläder som älsklingen betalade, en jättefin tröjja o två par mysbyxor, tack för det min underbara!!<3
Efter vår vistelse där tog vi svängarna förbi Maggie o Lennart som bjöd på mat o fika. Va riktigt roligt att träffa dem igen efter så lång tid=) Sen åkte vi hem efter en fullspäckad dag av roliga aktiviteter.
Älsklingen i Ullared:P Provar en extremt snygg mössa (not!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0